Дянков: 700 млн. дефицит за януари

Бюджетен дефицит на месечна основа за януари от 600 до 700 млн. лева очаква вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, предаде Агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Дянков: 700 млн. дефицит за януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В НАП Пловдив уж чрез конкурси Дянков /ти не си виновен Менда Стоянова ти е изкомандвала/, да ги назначиш все катили и мекерета от времето на Тодор Живков- крадливи, по-крадливи и най-крадливи.

Ако г-н Дянков е грамотен,значи ти си много неграмотна.Всъщност не се изненадвам,такива като теб докараха милиционерско-пожарн команда на власт.Лошото,че с тези наказателни вотове,упражнявани по безумен начин от,,интелегентни хора като теб окончателно ще разсипем страната-пресен пример царя-говедаря с неговите вълшебни 800 дни.За да се оправим трябват хора знаещи и можещи.Природно интелегентни хора имаше само при Тато,хора с трето отделение заемащи важни позиции в държавата и при г-н Борисов пазвантина на др.Живков.Не ти ли е обидно , че хора като премиера и външния министър нямат елементарна политическа култура и познания за 5 клас по география.Всеки човек изпитва симпатии към определени хора,но тук говорим за способността да предопределиш съдбата на цял еди народ,а г-н Борисов и неговия екип нямат тази способност и защо трябва да чакаме следващите избори,за да ги накажем с вота както направихме с царя-говедаря!!!Това ще са поредните 4 безвъзвратно загубени за народа ни години и нека БОГ ни пази от такива като теб и от разпасали се милиционери и пожарникари!!!!!

Дали греша, когато си мисля, че дефицит предизвикан от изплащане на задължения по предишния бюджет всъшност е опит да се скрие част от дефицита за 2009 г.? Целта е ясна - ERM II, но дали ЕЦБ ще се хване на такъв прозрачен трик не е ясно. :) Защо ли ми се струва, че в ЕЦБ не са аматьори. :) С интерес ще очаквам кандидатстването в ERM II.

Маце, що не си гледаш ръкоделието. Имаш ли представа колко доклада са написани по времето на Студената война за нивото на образование в Източния блок? Още по времето на Брежнев се създава втори слой бюрокарция-технократ която се избира не на базата на лоялност, а на базата на знания. Вярно е, че до дипломацията и външната търговия получаваха достъп само децата на комунистическите елити. Но другаде-никой не ги е спирал и в образование се инвестираше несравнимо повече, отколкото сега. Мисли малко. Не може да унищожаваш, както ти пишеш умните и да си в конкуренция с капитализма. А посредствеността не харесва интелигентността е човешко явление.

А ти отъкде знаеш, че всички пишещи са само аматьори? Трябва да ти рапортуват с табелка и да пишат като за експертен доклад, така ли? Допринася за реализацията на можещите е умозаключение. Аргументирай го: 1.2. 3... реформата в БАН... Ако бизнесът не е натиснат да инвестира в наука от младите доктори ползата ще бъде минимална. Ако нямаме собствено модерно производство, бизнесът няма да инвестира в наука. Ако не се повиши общото ниво на образование, нивото в универистетите ще бъде средно...Преди да даваш акъл ще образоваш първо себе си.

Тепърва робовладелството колониализмът, ще ни предоставят кошмарни преживявания в следващите години. Проектът Бойко Борисов ще се разгърне с пълната си разрушителна сила, за да ни принуди да се обърнем към Духът живеещ в нас, наричан през хилядолетията БОГ ТАНГРА БОГЪТ В НАС, тук на Земята, в триединството на Дух, Душа, Тяло. Атеизмът е ПРОБЛЕМЪТ. Болестите, мизерията, разединението и противопоставянето са предизвикани от девиза: Спасявай се поединично! Прецакай другарчето си!. Никола Йонков Вапцаров:Когато цъфнат теменугите, и работите тръгнат зле, е*и им мамата на другите...И ГЛЕДАЙ, ТИ ДА СИ ДОБРЕ!.

ave ei muhlio... kak 6te ti oblek4avat danak na tebe be... az ako bqh politik 6tqh da ti vdigna dnaka na 90% na jalkiq ti biznes, plus o6te 10% za tova 4e si otvratitelen.. ti si za umirane be bokluk, s kakvaa naglost jivee6?? ako ima6 pone maalko sram 6te se samoubie6, za da otarve6 tazi hubva planeta ot prokletoto ti gnusno prisastvie.. ti si edin palqk, koito ni6to ne moje da proizvejda samostnoqtelno, koito edin produkt ne e izmislil i sazdal, no polzva blaginite na u4enite ot BAN, NASA, HARVARD, Microsoft, Google, i se pravi na mnogo vajen.. tvoq jivot struva po malko i ot na edna maimuna ve, 6toto pone maimunta e priqtn na viziq, pak ti i na viziq ne si priqten.. aide samoubivai se 4e planetata da si otdahne ot dolnoprobnoto ti prisastvie

Тепърва робовладелството колониализмът, ще ни предоставят кошмарни преживявания в следващите години. Проектът Бойко Борисов ще се разгърне с пълната си разрушителна сила, за да ни принуди да се обърнем към Духът живеещ в нас, наричан през хилядолетията БОГ ТАНГРА БОГЪТ В НАС, тук на Земята, в триединството на Дух, Душа, Тяло. Атеизмът е ПРОБЛЕМЪТ. Болестите, мизерията, разединението и противопоставянето са предизвикани от девиза: Спасявай се поединично! Прецакай другарчето си!. Никола Йонков Вапцаров:Когато цъфнат теменугите, и работите тръгнат зле, е*и им мамата на другите...И ГЛЕДАЙ, ТИ ДА СИ ДОБРЕ!.

Я, най-добрият финансов министър в ЕС нещо го е закъсал - нали целия дефицит за 2009 беше 500 милиона, а сега хон за 1 месец 650 млн. Как става тая работа - много прост - в края на годината не плащаш, нагаждаш отчета да изгледа добре за пред ЕС. А сега като го натиснаха лекарите, БДЖ и земеделците - и хоп лъсна истината. Хер Флик да се взема жената и децата и да си ходи от където е дошъл. Че откакто е у нас САЩ нещо дръпнаха и им свърши кризата.

хер Флик, всичко това хубаво, ама кажи докога ще са виновни комунистите, да не е да са виновни за следващите 4 години? Както на комунистите Костов им е виновен повече от 10 години?

какво точно правиш за този т.н. успех?

Патицо, на кой му пука с кои си докрай, та ни занимаваш, за кой ли път, с личните си емоции! Ходи при Бат Бойко и му се обясни, може да те забележи! А това дето правиш тук е изключително срещу успеха на Герб. Преди напиканите гербери един други талибани квичаха, че все комунистите са им виновни и едва се класираха за дупедати. А за убийствата на Гео Милев, Йосиф Хербс, Вапцаров и много други синове, дъщери и деца на България, явно не си чула. Ами на всяко действие, патицо, има равно и обратно по сила противодействие! И пак ще го има - заради милионите умъртвявани и стотиците хиляди прокудени от мерзавците заграбили властта в последните 20 години. Разкарай се, патицо, да мастурбираш под юргана - тук не му е мястото!

Не знам на какво разчита Дянков с този сбъркан бюджет.Ако не се прекрои бюджета излизане от кризата няма.За почти всички грамотни икономисти от сега е ясен провала на икономическата политика.Колкото и трудно да е да си го признаете подтиснете егото си и поискайте ремонт на бюджета.Колкото по скоро,толкова по добре.

kakvi mutri te gonjat be pomijar nestasten, namaljaneto na danucite e oblekchenie za vseki a djankov si ima dostatuchno pari i ne mu trjabva da vzima. tova che ot curvuli kato tebe njama kakvo da se iska e otdelen vupros.

Да каже какво е платил, защото в селското стопанство не е получен нито лев през януари...освен разбирасе за тютюнопроизводителит - защото те са най-верните избиратели на ГЕРБ

da si hodi tova chengilno pravitelstvo sooner!

Дянков е грамотен и национално отговорен министър.Комунистите винаги са се дразнели от грамотните и интелигентни хора .Затова и физически са ги унищожавали.Тежък е жребият на това правителство,но аз и всички които докарахме Герб на власт ,вярваме че ще успее и правим каквото можем за този успех.

Вдянков,земи пусни некой лев за даскалята,че пак жи писнат.

kaji ti kvo si proizvel - kola, softuer, napisal si detski bukrav?? kakvo si naapraavil ti 4e ne se imash za SGAN? ti si nikoi, edno ni6tojestvo, koeto s ni6to SVQSTNO ne e doprinesal za tazi planeta, no ima6 samo4ustvie 4e si vajen.. palna utrepka si

kaji ti kvo si proizvel - kola, softuer, napisal si detski bukrav?? kakvo si naapraavil ti 4e ne se imash za SGAN? ti si nikoi, edno ni6tojestvo, koeto s ni6to SVQSTNO ne e doprinesal za tazi planeta, no ima6 samo4ustvie 4e si vajen.. palna utrepka si

Незнам Дянков за каква реализация на можещите допринася, но фирмата в която работя - изпълнител на обществени поръчки към мегаминистерство - от м.ноември не е получавала плащания по сключени договори и приемо-предавателни протоколи за извършена и приета работа. Заради неговия дефицит - 3 м. сме без заплати. Сътветно не внасяме данъци, осигуровки, ДДС - а преди това 12 г. сме били изрядни данъкоплатци с 12 мл.лв. годишен оборот. При това положение как ще му се пълни бюджета, след като не се разплаща с реално работещите фирми? Никак!!!

Същото ни обещаваха всички правителства през последните 20 год. Вече не ви вярвам на обещанията! Като си изкарате мандата и дадете отчет какво сте постигнали- тогава, ще преценя вашата политика, какво отражение има върху джоба ми. Тези дефицити и икономии на бюджета не ме касаят.Аз искам работа и не само европейски цени, а и адекватна европейска заплата. Ако работите и помагате само на бизнесмените които ви подкрепят, за да забогатяват на нашия гръб , скоро и на вас ще видим гърба.

интересно колко много компетентни икономисти имало по форумите... всичките мизерни но с достатъчно свободно време да повръщат срещу цивилизацията. Дянков е първият министър който действително допринася за реализацията на можещите в България - това че цялата неграмотна сган от неудачници сипе плюнки и се пени е само още един показател че министъра си е на мястото!

няма какво да се лъжем, това правителство е нашият бич за всичките тези години обездухотворяване, затъпяване, безодговорие и незаитнересованост на българския народ. Това е шамар към народа за да си знае мястото като роб, незанам как ни омагьосаха всички тези правителства, но е факт - разпродадоха државата, затвориха предприятията, изкраднаха всичко градено през годините и сега идват за нас, народа и сега ще си носим кръста и ще си търпим бичовете съвсем заслужено

Твърдо съм за намаляване на данъци в рамките на мандата, защото смятам, че това е най-добрият начин да се помогне на бизнеса, на икономиката и на създаването на нови работни места tui ako go misli ili e golqm XA-XO, ili prosto go kazva s cel da izlaje glupaviq narod i da podsiguri golemi pe4albi na svoite priqtel4eta mutrite

ave ei muhlio... kak 6te ti oblek4avat danak na tebe be... az ako bqh politik 6tqh da ti vdigna dnaka na 90% na jalkiq ti biznes, plus o6te 10% za tova 4e si otvratitelen.. ti si za umirane be bokluk, s kakvaa naglost jivee6?? ako ima6 pone maalko sram 6te se samoubie6, za da otarve6 tazi hubva planeta ot prokletoto ti gnusno prisastvie.. ti si edin palqk, koito ni6to ne moje da proizvejda samostnoqtelno, koito edin produkt ne e izmislil i sazdal, no polzva blaginite na u4enite ot BAN, NASA, HARVARD, Microsoft, Google, i se pravi na mnogo vajen.. tvoq jivot struva po malko i ot na edna maimuna ve, 6toto pone maimunta e priqtn na viziq, pak ti i na viziq ne si priqten.. aide samoubivai se 4e planetata da si otdahne ot dolnoprobnoto ti prisastvie

равно по сила и обратно по посока действие бе шемет

Какво става с учителяНАЙДЕН АНГЕЛОВ,не е ли получил инсулт от наглата атака на гербарите за дето се осмили да засегни най-големия капацитет на световната банка? /бившия сиученик/ Ако някой от Ловеч знае нещо нека да пише в този форум.

ако не беше нищожество нямаше да се засегнеш... пфффу !

който разбира знае че това са правилните мерки, всичко друго е плюене поради едни или други причини, много ясно че в предишните години е имало пари и за пенсии и заплати и бонуси и т.н. но господата олигофрени които не осъзнавате че БВП е спаднал с 5% само последната година, че е имало източване на ДДС в големи размери, инвестициите са били по големи въобще десетки примери за по добра икономическа среда. Ако за 2008-а е имало хляб от 1 кг да се разпределя за 3 човека а а за 2009-а - 750 грама хляб пак за 3 човека ами много ясно че хората 2009-а ще са недоволни и ще плачат за 2008-а неосъзнаващи че това че хляба е бил голям перз 2008-а няма нищо общо с негодността и импотентността на раздажащите го!

koe ti e kaadarnoto na tebe be palq4o??? koli li proizvejda6?? softuer??? prai6 operacii? maama ti mrasna bokluk prost jalak nagal .. za umirane ssi ve pomqr

до Дянков. СПРИ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, И ДЕФИЦИТА ЩЕ НАМАЛЕЕ НА ПОЛОВИНА.

Prav si za bokluka - dostatuchno e da se ogledash v ogledaloto i teoriata ti e dokazana :)

По отношение на данъчната политика Дянков въобще не е в час (за другата си финансова политика също). И сега данъците ни са едни от най-ниските в Европа, но това, види се, не помага особено на бизнеса. Всички сериозни чуждестранни инвеститори у нас винаги са подчертавали, че не данъците в България им пречат, а лошата инфраструктура, корупцията и несигурната бизнес среда. А колкото до темата за бюджетните дефицити, Дянков е откровен манипулатор, прилагащ двойни стандарти. Бюджетният дефицит за юли 2009 се дължеше също на разплащания с Европейския съюз, но той овика орталъка, че бил от кражби на предишните. Смешник!

a kolko beshe deficita? Haide obiavi go v CIFRI !!!! Ili neznaesh? Kak togava mi govorish vreli ne kipeli kato neznaesh kolko e bil? Oligofren lajliv.

Има изход братко - Гърция ни го показва - иска да даде на КИТАЙ държ. облигации за 25 милиарда долара! Нашите некадърници следва да направят същото,като не могат нещо по добро!Като ни купят китайците/ това е низбежно/ всички ще бъдат заставени яко да бачкат,престъпниците изпозастреляни,но ще има елементарна икономическа и социална сигурност и справедливост т. е. нещо като БайТошковия соц ,само че с турбокомпресор - изразяващ се в желязна ръка на закона.Сега сме държава и народ - пачаври!