Силният човек до Стефан Янев напусна партията му в деня на нейното учредяване

"Странни партийни отломки и компрометирани личности" накарали Ралица Симеонова да се откаже от участие в проекта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен си е намерила по-млад любовник!

Има достатъчно копейковски боклуци в парламента ! Не ни трябва още един !

Тази ми се издигна в очите! Желая й заслужен успех занапред. Български въздох под налягане е ясно, че е поредния комплексаро-мафиотски проект на отпаднали от лапачката идиоти.

""Български възход" се пълни "със странни партийни отломки"..." Партията на Янев е поредният кремълски проект. И те ще лавят шарани на гола кука. Да си знаете.

не е съставена от партийни отломки а от паднала маса :)))

Страшен пробитак

сащиански възход е поррдната козяшка лабораторна мишка.

Поредният църцей, който се надява да цоца путински грантове.

Тя пак много навреме разбрала....''Умница''...Ами, естествено, че това сбирщина от отпадъци, какви да са ?! Още едни долнопробни рубладжии

а искам да знам дали си и суперТесен дай да та провера жено

Свинщината в тази държава е огромна!

Силни зпадни марионетки? епа има ли такова нещо! ? вижте как ни наритаха на ниво "държави" като махнаха 100%-ното единодушие?

Накрая всеки българин да основе партия и ще станем най-пряката демокрация

Руснак го питат - Ти патриот ли си? Би ли отишъл в Украйна да воюва. Той отговри: Служил съм 25 години. Ще ида, ако ми осигурят дългосрочен контракт и 5000 долара пенсия на всички. :) Долари каза не рублята...

Притесняваш ме така.....

Я кажете едно руско НПО? Да спомена ли десетките американски, финансиращи проамериканските настроения в политиката? Което не ви хареса - кремълско.... Плоски сте като... да не обиждам, че ми е под достоинството...

България е държавата в света с най-много руски партии в своя парламент и продължават да се натискат още. Много глупав народ е българския.

искаш да кажеш "фекална" ли?!

янеф се хилеше на селфита с бай дън. янеф ходеше на инструктажи във фашингтон. янеф каза репликата "България е нато, нато е България"... бе знам да е ходил в Русия.

Партията на зелените чорапи умира преди да се е родила.

Я вече не моа разбера у таа дръжава кой с кой се еббе

нр знам да има нито едн руска... има 4 американски, една турска и една Българска само.

Шарани бол!

Западнали партии имаме за още едно прокси на Радефф. Херо Мустафа действа неуморно за пенсия.

за сега има само на центчета и турски лири

България е руска колония без право на собствени решения от време оно. Няма в света държава командвана от Мордор да не е абсолютна мизерия. Така че ще разбереш кога България се е освободила от руско робство, когато стандарта ни на живот заприлича на западноевропейския и е 20 пъти по-добър от този на ватенките пияни.

Да се внедри система за референдуми и за всяко нещо да се пита народа, то се видя, че през парламента не стават нещата. Избираме отделно Вожд и той да си търси индианци, ако видим че вожда е зъл, го махаме, у Белене и идва нов тираж.

Мунчо действа с втория екип некадърници. По познатия сценарий.

Матрьошките на Митрофанова ... от Мунчо изскача, Стефчо и т.н.

Гласуват с Турската партия.Ан блок!

Ох, Путин, как ще реже крилца на грантаджии без резултати като на дружните фатмаци, варненския ром, бялата златка и другите свининци!

Преди да си замине Херо подменя неуспешния си проект Киро с новата надежада Янев. Така е е САЩ, уморените коне ги убиват. Дано да е по-успешен, поне български и английски говори по-добре.

за Служебен Премиер!

Защо смяташ, че ДПС и Атака не са руски?

Как пък секретарката на секретарката на мунчо стана "силния човек" ?

Може ... мунчо да е следил собственото си протеже .. стар номер на путлеристите.

Само руските НПО-та за дружба с РФ са над 50 в България. Даже на мен ми предлагаха преди време да правим руско НПО, че Путин финансирал! Хахаххаа :)

"Странни партийни отломки"-добре казано. Най-различни,неуспели люспи,се надяват на кариера и власт.Не е прецедент.Я ги вижте,как се реализират успешно тем подобни"личности". Като Йордан Цонев,Биков,Къдравата Сю....

Уж "най-евроатлнтическата партия" Герб сваля проевропейско правителство за да вкара в парламента кремълски боклуци като този.. Божке прибери си версиите..

Тази жена написа Ралица Симеонова ми се издигна в очите! Желая й заслужен успех занапред !!! Булгаристанските политици в 90 на сто от случайте са въздух под налягане и е ясно, че са обсебени от лапачката, като едни „истински“ евро идиоти !!!

Проблема на всички партии винаги е кадрови. Има хора с идеи, но в момента в който решат да ги реализират в обществения живот около тях се оформя кръг от безделници чиято единствена цел е да си напълнят джобовете. Правилно постъпва Симеонова. В среда в която трябва да се съобразяваш с мненията на "кръвосмучещи" няма как да имаш собствено мнение. Винаги опира до правото на избор. Едни избират да са част от глутницата, други избират свободата на личността. Само вторите носят обаче способността да се борят с недъзите на обществото.

Предател и продажник!

Най вероятно я цанят за служебен министър председател.

Ситите идват винаги по двама ... въпроса е да разбереш кой е мастъра и кой ученика.

Мунчо е прекалено прост да е мастъра .. това мога да го гарантирам.

Абе една странна прослойка от "мега кадърни" жени броди из върховете на държавата!? От 25 до към 37 годишни, за министри, експерти, пиари.... Или безплатни проститутки за услугите им плаща бюджета. Че ги и "обучава и специализира"... И ги прави МОТОРИ...

Внимавайте с Янев. Стар изпечен комунист.Привърженик на Путин. Мрази ЕС и НАТО,както свекърва не обича снаха,но са принудени да живеят заедно.

ДПС е единствената руска партия, която взима пари за това. Другите като БСП, Атака, Възраждане и т. н. са руски по убеждение, с което са "горди". Майко мила!?!?!

Янев го готвеха в САЩ. Проверен е поне 10 пъти. Не е агент на Русия. Само че не успяха да го направят агент на САЩ и затова го шкартираха като завърши академията.

А ти коя си ? Имаш ли биография ?