Сигнал за нехуманно умъртвяване на животни в птицеферма

На кадри е заснет служител на Агенцията по храните, който подскача върху чувал пълен с птици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бг патент - отстранен от длъжност. Наказания и последствия никакви!

До кога народе ще търпим??? Както и други писаха ТЕ искат да унищожат всичко което българина произвежда .Бясна съм като гледам как сме преклонили глави и търпим всичко .А на този тъпанари дето скача няма ли кой да му скочи на главата ХУМАННО.

да скачаш върху живо същество ..което не е ураяло говори за садизъм..плаче ми се

когато ядеш месо ,трябва да обиваш хуманно има начини..що за изроди

е да го изчакаш да се гътне само...

Много гняв има в коментарите но истината е една че нарочно избиват собственото ни производство за да се продават чуждестранни те не искат конкуренция!

Нямало било хуманно умъртвяване.Глупости.Ако трябва да избирате някой да скача отгоре ви и да агонизирате няколко часа докато дробовете ви се пълнят с кръв или свръхдоза приспивателни кое ще изберете?Има си хиляда различни начина да умреш.Тъпи ли сте, какви сте?

някой интересувал ли се е дали птиците искат да бъдат умъртвени?

това са вече глупости от Ла-Ла ленд.Става въпрос за фермери които отглеждат кокошки, не за сдухани, разлигавени дечица дето като се напушат и почват да разговарят с гълъбите.Интересувал ли се някой какво ще му кажат кокошките.....тъпи лиготии...

Ами бягай да разговаряш с кокошките тогава, внимавай по пътя да питаш тревичките дали са съгласни да ги настъпваш.

щом е тъпо и са лиготии, продължавайте в същия дух. все по-добре ще става...

умъртвяването винаги е жестоко. то може да бъде само жестоко, но безболезнено или особено жестоко и болезнено- както е примерът в случая. но никога не може да е хуманно.

Кажи го на някой в последна фаза на рак който трябва да избира дали да вие от болка 24 часа в денонощието като куче или да е дрогиран до безсъзнание.Умъртвяването може да е всякакво.

дам, щом си напълно безсилен да го излекуваш, въпреки принципните си самохвални претенции да можеш да лекуваш, ти в крайна сметка отваряш вратата за различни нехуманни, безболезнени опции.

Няма да се изненадам ако някъде на бюрото на някой чиновник вече за написани и правилата за хуманно ликвидиране на населението.

хуманно умъртвяване е все едно дървено желязо

Каква гнусотия!!! Що за човек си, ако можеш да скачаш върху чувал, пълен с живи птици???

С полит-коректноста, докъде я докарахме да има ХУМАНО убиване и НЕхумано!!! И можели насилствената смърт да е ХУМАНА!!!???Страно е как още не са оределили кои хищници убиват хумано и кои НЕ!?

idio

ама как може! птиците е задължително да се умъртвяват хуманНо! едни хумани вземат едни ножови и започват да умъртвяват. а хумани са нещо като human-и т.е хора. следователно ако умъртвяването е извършено от хора - то е хуманно. ако е извържено от вълк, мечка или друго животно (звяр), токава умъртвяването е ЗВЕРСКО! по ирония, зверското умъртвяване се случва само с една единствена цел - за храна. никога в по-големи от нужните количества. само точно колкото е нужно. затова и зверскто умъртвяване е НЕ–ХУМАННО. защото е природо-съобразно,. а хуманното умъртвяване е с търговска цел. е те тека

поровите - бялка, пор и невестулка трепят наред каквото докопат особено последното зверче

Разбира се, че хуманното отношение струва пари. Пари, които никой не желае да плаща. Затова се действа по най-евтиният начин - багерът копае дупка, камионът хвърля отпадъкът в него и булдозерът я зарива. Може и багера, зависи как ще дойдат цените за машиносмените. Все пак всичко това са разходи. Разбира се за кречеталата може да се направи нещо показно но това нищо не променя по същество

Тя Грета ще ви оправи като слезе от кануто.Няма да има министри, няма да има бабх, мабх и всякакви дтуги.Ще ви начупи манерките на всички.Само да успее да слезе от лодката.

е веганка и иска и вас да направи такива

Грета се бори с всички и в името на всички.Не я подеценявай.На лодката е изяла две прасета и е заклала шест кокошки.

А кога сигнал за нехуманно ядене на птица, м?

Време е сега експертите да се натикат в чувалите и по същия начин да се отнесе народа с тях.След това е ред на правителството и т.н. и т.н. , че докато се поизчисти сганта

Къде е Грета да защити животните ? Искаме Грета ...

...Експертът е поискал писмено обяснение от всички служители, участвали в умъртвяването. Значи всичко е под контрол. Ей, скапана държава сме. Ама държавата е скапана, защото ние, мат'реала не ставаме за нищо.

що за изрод трябва да си

Сега като открият и ловния сезон и подпукат и дивече да видим какво ядем всички.По фермите няма животни, в гората няма да има , в магазина е тъпкано с препарати и идва от майната си.Добре дошли или по-скоро добре си отишли от България.

Добро утро. Е да те открехна. С един куршум - 2 заека. Хем ще се приберат едни пари от евро фондовете като компенсация за умъртвяването, хем едни наши фирми ще внесат месо. И в 2-та случая едни наши хора ще се облагодетелстват. Ти защо мислиш е тази борба кой ще управлява. Ей го Волен Сидеров. Готов да се прави на майману само и само да остане във властта

За две три години изпотрепаха прасета, кози, пилета.Тежко е да си човек в България, но животно да си е още по-тежко.Чудя се кой ще е следаващия животински вид, който ще бъде изпотрепан ?

Паскал сега пък кокошките ли ще избива??!!! Ей, алоооо, г-не, по-леко, имаш огледала пред себе си какво се случва! Много не се отделяй от земята, да не те натикат пак в дъното на коридора! Нали помниш......

Ред е на хората.По тази земя не трябва нищо живо да остане.Магистралите са готови, море има, планини също.От население няма нужда, то има други дето се натискат за тук.

Свършиха със свинете сега метнаха и патки кокошки пилета НИЩО ЖИВО НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА МУТРОЛАНДИЯ само се чудя кога и народа ще метнат тва да искаш да унищожиш една даржава и по турско не е имало а само под робството на ГЕРБ диктувано от ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ и ЕС

Очевидно след "свинската чума" сега за определени производители се открива и "салмонела". Да не би БАБХ да се използва като бухалка за определени търговци?

Обикновен фашизъм!

Тези, които умъртвяват, развиват с възрастта крайни форми на садизъм. Имаше един у наше село такъв. Жена му не живееше при него, щото явно не се е търпяло, а той разправял - ех, да дойде жената да й се отбием за последно. Така е умъртвявал и животни - влезе в кошарата и бой! (само да добавя, че в това село БСП имаше на избори винаги 100%, който резултат би се запазил, дори да отваряха секцията. Докато предприемчиви бизнесмени не докараха отнякъде цигани да довършат гората. Тогава превес взеха ГЕРБ).

Тъпченето на чувалите с птиците е недопустимо и неприемливо... Но пък окачването им на ченгели, които бавно се движат към въртящ се нож, който им прерязва гърлата и след това ги возят като се гърчат докато им изтече кръвта - виж това е ХУМАННО. И се случва на дестки места в България ВСЕКИ ден с по хиляди живи топлокръвни. Добре е преди да отиде в супермаркета за крехко месце, всеки ЧОВЕК поне веднъж да надникне какво става в някоя кланница... и след това да вземе решение за себе си.

Да знаеш като войник един ден ни пратиха да работим в птицекланницата в Стара Загора. УЖААААААС ти казвам. Ама продължавам да ям пилешко. Човека е най-лошото животно. Нищо не го трогва.

Ти си видял... и си направил своя избор. Проблемът е, че 99.99% от "хората" нямат никаква представа за това как "крехкото и сочно" месце достига до егоистично-преситената им трапеза... Всеки има право на избор, но нека се запознае преди това с фактите. А най-честно е, ако изкаш да ядеш месо, да убиваш отгледаното с любов животно със собствените си ръце и да гледаш как животът бавно го напуска - без да обръщаш глава. Всичко друго е лицемерие, алчност и безсмислена жестокост.

В тази агенция само комплексари и психо ли назначават ?

Абе останаха ли нормални хора на държавна служба? Началниците с рибешки погледи, експертите с животинско поведение. Дали не се налага хуманно умъртвяване?

БАБХ- изроди и садисти!

Ужас!

Точно за това Рака не прощава на хората, този дегенерат само с уволнение ли ще се размине??? Българска агенция за скачане на главите! Всички са гадове и некомпетентни мишки на заплата на държавата!

Искам да им скачам и аз малко така отгоре... Гледам птици цял живот и всяка си има характер, поведение, привързват се и т.н. Не съм някое жалко веганче, колям ги и ям, но го правя с уважение.

ТУШ!!!

Хумано или не хуманно УМЪРТВЯВАНЕ? :)))) Нещо май ви хлопат дъските....

Да не ти се случи и на теб такава хуманност да те посети !

До кога тази агенция ще се държи като главен дерибей в държавата ни? Къде са контролиращите ги органи или няма такива?

Не ги е умъртвявал. Задоволявал е садистични наклонности. За него това е "изпускане на парата", защото ако не го направи, утре ще скача върху главата на някой човек. Това го кара да се чувства добре, снабдява болният си мозък с необходимите химични вещества, за да може после по-лесно да симулира нормално социално поведение. Пък и пести от лекарства. Дали осъзнава постъпката си? Определено не. Виждал ли си, как на някои хора им треперят ръцете докато отварят шоколад?