"Сиела Норма": Скоро няма да можем да доставим машините на каквато и да е цена

Има изискване да се осигурят и дейности по обслужването, твърдят от компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мая Общата , Пинокио , Гнома , баба Т , Х. Гейов , Бабикянина и още и още малоумници да не се ослушват , да вадят пари и да плащат . ДЕПМ и смотаняците направиха и разногледи .

Решението е само едно : Машините за гласуване Да са ДРОНОВЕ! Така ще обикалят и намират сами избирателните секции в България и чужбина! А и сами много бързо ще пристигнат в България! Така и законът за машинното гласуване ще бъде спазен.

Да и дроновете ще преследват избирателите по гори и паланки, докато не гласуват!

като черна котка им мина път май ...

Вярвам в Слави,е няма да успее.

Славчо няма да участва, Няма как да успее ИТН е партията на Тошко и Гошко, Кой ли ще гласува за тях?

Съботирате ли? Със сигурност има начин да се наемат машини от другаде.

Ми наемай бе. Кой те спира? Давай да те видим, явно ги разбираш нещата.

Хахаха... сметката без кръчмаря. Щяло да се гласува с машини... ама никой не попита - има ли достатъчно машини, няма ли, кой ще ги достави, кой ще ги произведе... смешници!

Смешниците сте вие, които се опитвате да дърпате конци задкулисно.

Радев и Славун да се оправят. Путинка ще им даде.

Излиза 4333.33 лв. на машина. Ако 333.33 са за подръжката, то излиза че "машината" струва над 2000 EUR. Себестойността й е не повече от 1000 EUR, като един калкулатор за 5 лева има по-голяма процесорна мощ от това. За печалбата има 2 варианта: 1.1.5 милиона EUR в джоба; 2. Допълнителен ъпгред за тотална маниполация на входните данни.

Грешна ти е сметката. За тези пари няма да ги доставят. Има значително разминаване- т.е искат поне още 50%

Може и така да е ама това е частна фирма. Може да иска цена каквато си прецени.

Щом онова със съветското знаме и кънтящото на кухо изпълзя и заръси баналностите си в коментарите, герберухите са отчаяни :D

Машините са руски, реекспорт от Русия през Сателита и Венецуела. Целта е ясна, манипулиране на изборите и комунисти на власт, излизане от ЕС и НАТО и връщане на страната в руска орбита. Мунчо е най гнусния предател в 1300 годишната ни история.

ЯВНО НЯКОИ МНОГО СЕ НАПЪВАТ ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ УДОБНИТЕ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ТОТАЛИТАРИЗЪМ И ИНЖЕКТИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО С ОТРОВА!!!

Егати цената на тези машини. излиза , че една машина е 5000 лв. Малоумщина.

Ми достави ги ти бе. Я гледай каква сделка ти е паднала. Действай. Хем ще изкараш пари хем ще спестиш някой лев на държавата. Айде де? Ма то не е като пред РС -то нали?

2021-06-07 15:20:10 Коментар (нерегистриран) Някой случайно да е организирал командировка до Калифорния и де се е замислял колко ще струва техническото обезпечение на всяка една машина за гласуване. Цената е по-висока от самата машина. Не е все едно да инсталираш машина за гласуване в София и в САЩ. Глупави орки! 100 пъти беше написано и казано - искат машините готови, франко София! Какви командировки, какви 5лв!? МВнР ще отговаря после за транспорта на машините до съответните страни. Да не мислите, че Сиела осигуряват технически лица във всичките секции в България?!

Тъп трол. Не е обяснено нищо. Не знаят как ще ги доставят. Казваха, че имало много опции даже и като дипломатическа поща. Обаче в процедурата искат доставка на място и техник да я пусне. Що не се поинтересуваш първо а?

ся всички гласоподаватеи на славчо, курка, мая и магапаса, и дб-комунягите, дпс поне моим им простим там е ясна рабоатата... педи да почнем да зимаме 20 долара заплата равни на 50 000 леа... да се стегнат и да си оправят бакиите...

Идеята е да няма избори и цар Мунчо да пребъде во веки веков!

Държавите от ЕС нали се отказват от машинния вот? Ние не можем ли да ги ползваме, тъкмо няма да има нужда от транспортни разходи? Колкото до техническата поддръжка...байдън, хората на байдън са най-добрите...

Някой случайно да е организирал командировка до Калифорния и де се е замислял колко ще струва техническото обезпечение на всяка една машина за гласуване. Цената е по-висока от самата машина. Не е все едно да инсталираш машина за гласуване в София и в САЩ. За чужбина имаш много големи транспортни разходи (самолетни билети за техника, хотел, кола или такси, командировъчни и доставка на машината)

Е, ти пък сега издребняваш! Разходите били големи! Ами нали служебните трябва да имат оправдание, за да приказват непрекъснато как предишното правителство похарчило парите и хазната била празна. Пък откъде намериха пари за машини и за разходите по тях, за пенсионерските 50 лв. или за мярката 60/40 до края на годината, един дявол знае.

Другари! Видяло се е, че 11.07. ще е пълен провал. Добрата новина е, че така ще имаме време до есента да уволняваме и пенсионираме наред! Гааааааз

Именно "другарите" като теб са проблема. Назначените временни червени мишки на редник Радев, до момента (и като цяло всички "червени" правителства) само разбутват и нищо не правят. Временното правителство, има за цел САМО ДА ОРГАНИЗИРА ИЗБОРИ, без значение какви цели си е поставило или някой им е задал! До сега само бутат и рушат. Дано са успешни изборите, че ако останат още мамата ще си .....

Че да си дойдем на думата - нали това е целта на упражнението.

То едно е да искаш, друго е да можеш, пък трето и четвърто е да го направиш. Казал го е Хайтов. Нищо де, като не могат да проведат изборите, поне да уволнят още 100-200 хиляди души. Това го могат.

Сиела , ние доматите не ги апваме с колците. Оправдавате 250 процента поскъпване с транспорт. А той няма да е повече от 2 -3 процента от себестойността. Обслужване, тинтири минтири. Отначало приличаше на спекулация но вече ми замириса на тиквеник.

А вие ако можете по-евтино и по-добре, защо не подадете документи?!

ама не ни давът...

като знам как пишат софтуер... няма нужда от хакери... пак няма да е вярен резултата от гласуването....

Ето го ключът на Бойко ,не е случайност доста е мислил тиквата къдедасаботира и хоп...Сиела!

Това не е наш проблем. Да се оправя Слави Трифонов.

е комун фирма ... яко калфин пиниз ;)

Преди това са ги доставнили на същата цена сега искат двойно повече и ако това не е извиване на ръце здраве му кажи!Или някой им е подшушнал да го правят.

Много интересно. Първия път бяха поръчали машините още преди обявяването на обществената поръчка, а сега бойкотират доставката. Случайност?

Това не са ти докати от пазара, предния път искали били 2 кила, сега още 2 и защо цената е различна. Ами не, иска се доставка на машини + транспорта и инсталирането им на майната си + командироване на технически екип, да ги обслужва на място. И всичко това в скъсен срок за след има-няма 4 седмици. Ами, няма как да стане. Даже се чудя Сиела защо още се занимават с глупости.

Духайте.. с терористи не преговаряме!

Спокойно! Не е нужно всички желаещи да гласуват. Занесете наличните машини на мозъците ни в чужбина, защото те не продават гласове, всички са с по 3 висши и могат да гласуват за 20 секунди. Ние тук ще гледаме европейското по футбол и ще си чакаме реда след 4 години.

Поредната издънка на служебното правителство. Правят закон, който е безобразно тъп, но и такъв, който няма как да се спази.

Ти къде си виждал правителство да прави закон, бе, олигофрен?

Не е ли така по-добре за протестните партии. Понеже изборите е ясно че пак ще са на хартия ще има за какво да се закачат когато ГЕРБ спечели - пак са били подправени.

Ама май скоро ще да трябва бая да платите неустойки за всичките гафове дето причинихте при предишните избори и няма как ваш боко да ви отърве от това...ЦИК да вземе под наем от някъде тези машини защото има от къде и да не се занимава с тези меркантили дето не си натъпкаха гушите. Лошото е че бая софтуер са прибрали за машините и не се знае къде какво са пипали подлогите.

Ми да ги вземат, като са такива подготвени спецЯлисти. Ама няма как да се случи. Толкоз време не ви увряха бетонните глави, че проблемът не е в намирането на самите машини, а в пращането им на фичка си лелина + командироването на екип от 2ма човека за обслужване на въпросната машина, пак на фичка си лелина. Или той партийния секретар от ваше село, всичките ще ги програмира, за 10 минути, при това "правилно". Или може би Слави ще прати оркестъра да свърши работата.

това си е умишлен саботаж отвсякъде

Нали?! Точно така е! Искат да провалят най-успешното Правителство във Вселената! Тъмните империалистически сили и слуги на Гнилия капитализъм! Откъде-накъде не искат да доставят 5 машини на същата цена като 500 машини, при това всяка от тях да доставят до различна точка на Света и то с два човека екип!

Другари! Това е злостна лъжа! Ако бременността на една жена е 9 месеца, то Партията ще наеме 9 жени и ще го износят за месец! Не вярвайте на Сиела! Вярвайте на Светлото бъдеще!