Коментари - Сидеров заплаши със съд Валери Симеонов, ако не получи публично извинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Псевдопатриотите са срам за България! Най.малко ме интересува бизнеса на кира гела и съдбата на това недоразумение лудогорец! Правят се пари и имидж на гърба на целия български народ в интерес на тези селски тарикати домузчиеви/свинарови! БАСТА!

Това същия човек,който викаше : "Борисов-ку.во" ли е?Или някакъв друг плазмодий...?

До кога,българския народ и политическа класа,ще търпи тази карикатура...?

Целият този цирк вдига рейтинга на Валери Симеонов!

Цирк.

Цирк.

Сидераки си изпя лебедовата песен и се превърна в самонагаждащ се лагер пред Бойко,Цветанов и олигарсите приватизатори.Вече за него е важна парата ,а не борбата.За късопаметните да знаят,че на първият митинг пред БАН на който присъства Борисов , бе организиран от Сидеров.Дали Сидеров е политическа майка или баща на Валери Симеонов това днес е без значение в казуса Домусчйски ,търговският флот и Герб,защото Симеонов е прав от всякъде за игрите на Цветанов,Горанов и Сидеров с олигарсите приватизатори.Колкото до това ,че Сидеров заплашил Симеонов с отстраняване ако не се извини ,та този политически дебил борсук Волен Болен заплашваше и Борисов ,но му пристана за да е ,,управляващ".Определено до днес Валери Симеонов и праволинеен, даже и да не е точен в някои политико икономически детайли.

1990 г. Главен редактор на в. "Демокрация", принадлежност сдс (Стани Да Седна) 2004 г. Създава партия "Атака" 2013 г. Златен пръст в кабинета "Орешарски" 2017 г. Златен юмрук в кабинета "Борисов-3" Накратко: Аз съм с таз, която е на власт...Няма да съм "капо", я...

Преди в-к,,Думокрация" Сидеров бе просто един обикновен държавен служител.

2009г. също златен пръст за ГРОБАРИТЕ

Всичките са маскари, но Волен е и развартен. Изцяло под контрола на ционистическите кръгове в руските постсъветски служби. Всички партии от парламента де факто работят срещу интересите на България. А това, че има и депутати честни и че има и много , които си вярват че висчко е за ползу роду не променя крайните резултати от действията им. Защо не оттеглят подкрепата за домусчиевите далавеври? И на Пеевски? В случая Валери поне иска да няма такива зверски идиотщини с непожелани концерти

...Той посочи, че вицепремиерът дължи в минимално кратък срок публични извинения на "Атака" и на ГЕРБ, които е нарекъл "лобистки спасители на редник Киро....Според Сидеров, Симеонов дължал извинения и на премиера... Откога сидер ага стана адвокат на герб и бойко борисов?!

Плюене по лобистки...кой е по- и най- ....

Симеонов ! Волен те направи политик, а ти нямаш никакво уважение към политическия си родител.

Критиките срещу Волен са елементарни и са ми познати от преди. При това състояние на България, напълно ясно е, какво е нивото и на избирателите и на избраните. Бедно, като нашият живот. И така, каква е според мен истината. Валери силно се заяде с руският патриарх по недопустим за вицепремиер начин. При визити на високо ниво трябва строго да се спазва протокола. Провали важен руски проект. Флиртува с украинците. Проявява прекалено независимо поведение излизащо от рамките на високият му пост. Предполагам, че някъде някой вече му е взел мярката. А Волен, както и всички други политици, само изпълнява поръчки. Имено поради тая причина, той се позволява да отвори кутията на Пандора. Което по принцип е контрапродуктивно. Приятен ден.

Действията на Симеонов по закона за шума,както и противопоставянето му срещу опростяване на дълговете на Домосчиев и на други приватизатори е само в полза на хората и държавата. Какво всъщност иска Сидеров-да не можем да спим ли нощем от дандания ? Разбира се ,че тия дето бяха озаптени да пускат музика нощем на макс ще търсят някой да върне старото положение. За мен страшното е ако тия са си платили за чадъра и сега искат не да си върнат парите а на всяяка цена да могат да куфеят .Е, тогава ще видим изпълнения от крими класа . А относно желанието на Сидеров да сложи намордник на говоренето на Симеонов-ами може да не е традиционно говорене ,но до сега от възпитани приказки и правилно политеческо говорене не се постигна нищо в борбата със шума. Сега има резултат от този нетрадиционен начин на говорене на Симеонов и трябва да го подкрепим. Какво иска Сидеров-ние гражданите да тръгнем срещу него ли-не е трудно да го катурнем .Не е там въпроса-избрани са там тия депутати работа да вършат а не да си мерят оная работа .За момента Симеонов според мен е по-полезен. Нека не се държат като малки деца,да не клатят държавата ,писна ни от избори.

Воленчо го страх да не изпусне лапачката.

Природата на Сидеров . През Юли 1989 Сидеров е в "Независимото дружество за защита правата на човека" , което се обявява в подкрепа на българските Труци , към него се присъединяват много турци, с годините Сидеров еволюра според модите от Туркофил в Туркофоб и от Русофоб до Русоофил......"През втората половина на 1988 г. несъгласни с Възродителния процес турци и помаци се присъединяват към Независимото дружество за защита на правата на човека"- тогава и Сидеров се включва, като основна фигура

Какви "ултиматуми" си поставил ТИ, бе, клоун нещастен?!;) По-добре сподели КОЙ те активира... пак;)

Домусчиев

А Домусчоев е сакъ дружка с КОЙ?!;)

С извинение към всички талантливи циркови артисти. Това е властови "цирк"или "цирк във Властта.То от такъв Кабинет,какво ли друго да се очаква? Да вземат да се съберат на закрито заседание.И да си разпределят лоби интересите и зоните. На принципа"Ти работиш тук,тук и тук и не пипаш там,там и там".Аз вземам тези,тези и тези милиони,другите сае за теб.За да има мир и любов в Коалицията и хората да се чустват стабилно.

Ботев сякаш за тях го е писал - "Двама братя воеводи, двамата ми верни сина: скарали се кой да води бащината си дружина! Тесни били планините за несговорна дружина! И стърчат им днес главите, за да плаче кой как мине."

Най-подлия руски агент заплашва. Подлец - колко хора е излъгал, че е ''демкрат''. На всичкото отгоре беше и гл. редактор на вестник Демокрация и после лъсна, че нон-стоп е докладвал на КГБ! Ами те хората на следващите избори ще гласуват за Симеонов, а не за Атака. Всички подкрепят Симеонов.

И кога ще погледнете реално на нещата без да намесвате Русия???? Този е толкова русофил колкото беше туркофил или пък демопкрат САМО когато има някаква аванта.....

Крадливи гадини! Даже и ония козички са по читави от тях!

перхидролена мърша

не е перхидролен. стар човек нормално побелява, изкуфява и т.н.

Волене,докога ще го допускаш Симеонов да ти лази по нервите и да се гаври с теб?Той ли не знае колко са комисионните на 58 млн. лева от Домусчиев?Направи му граждански арест пред Министерския съвет.Внимавай да те не фрасне,още един печат ще ти дойде много.

Келеш, не си в тоалетната за да държиш подобен език. Това е официален български сайт, а не войнишки нужник. Ти пък си ментален онананист, ако разбираш какво значи това.

тая путинска педеруга волен трябва да бъди изритана като куче

Докога тоя доказан онанист с клитор между краката ще се появява пред публика? Що не си блъска чикиите сам???

Целият този цирк е толкова прозрачен, но все пак - достатъчно сложен за мозъчната клетка на тези, които са гласували за тези скот-ове. Ското-ве избират скот0-ве.

Волене, когато крещеше "Курв-те на Бойко" кого визираше? ГЕРБ или себе си? И да закона е лобистски и показва, че бореца с тиранията на охранените свине сам се е превърна в шопар със сърдце от лой

А така-а, "Атака" отива вече в джибрите, а Волен става пак фотограф в Литературния музей!

съвсем превърте...

Гледах гостуването на сидеров в сутрешното на НОВА-тв . Жалка картинка : той направил симеонов вице- и дори да е така , един политик не може да го каже в ефир . Спомних си изтъпленията му в НАТФИЗ и пред БИАД , където съвсем справедливо го БУШОНИРАХА , спомних си този младоженец и баща НА 60 ГОДИНИ , спомних си и снимките му от луксозен хотел в Хавана -където бил в КОМАНДИРОВКА , спомних си , че това недоразумение е било и гл. рефактор на в-к Демокрация . Спомних си , че бодигардът му-грозник пред БИАД ( където не можа да го опази) стана за благодарност ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СОФИЯ .Моля всичко това и късопаметните избиратели да си го спомнят при следващите избори !!!

Този човек отдавна трябваше да търка наровете в затвора....като си спомним за магистралните изпълнения и десетки престъпления. Този "шериф" не се ли разхождаше с палка и пистолет да плаши мирно протестиращи...

Воленене- ШАРЕНИ ХАПЧЕТА, А НЕ ПАЧКИ за тебе.

Волене , много бързо забрави малкитехорица които гласуваха за теб и се залюби с Киро Парахода и т.н. !

Какви малки хорица според теб са гласували за тоя, че аз нещо не мога да си ги представя?

Сидеров, внеси законопроект за опрощаване дългове на дребния бизнес, защото хиляди са хората, които сами се изкарват прехраната. И вместо да печелят те потъват от непосилните данъци към държавата. Не мисли само за едрия бизнес, който е в състояние да се отплаща.

Какви непосилни данаци!!! Бсп твърдят че са ниски и искат да ги увиличават!?

Сидерчо беше никой без телевизия СКАТ.Има една народна приказка..На кум вода не се гази..само че това фотографче е готов да удави в две капки вода кума си.Патриот бил той...Келепиииииир,Келепииииир...това е неговия патриотизъм.

То наистина чумата се е загнездила във властващите и вече се проявяват вредите и.. И тоя взе ултиматуми да дава та и адвокат на боко стана ама името на данаИл дето го титулова за ''юридически спец'' не научи а пък толкова време завери правят...ИЗВИНЕТЕ СЕ на българския народ и се махносвайте от държавната ясла..

Вижда се, че Волен е спрял хапчетата си, очаква се да има влошаване.

Ги насъска един срещу друг, това му е специалността хахаха

Ми ще ги насъска зер, като са шайка пом.мияри, борещи се само за парче от баницата.

Сидеров заплаши със съд Валери Симеонов, ако не получи публично извинение Това многото пари са "голяма" работа.На практика видяхме как те накараха Сидеров само в рамките на 10-на години да влезе в няколко политически роли,от явен националист,преминал през подкрепата на турската партия в България на Доган,до псуващ по улиците ГЕРБ и Борисов, а сега лижещ техните задници. И това нещо влиза в парламента благодарение на простия българин.

Аз съм за ограничаването на шума и против изтегляне на законопроекта.а за приказването на Симеонов наистина намирам Сидеров за прав.

Дъждовник! Боко ти затвори устата с прекратените дела срещу теб! И те направи първият му гъзолизец! Нещастник си ти , Волене! Само се ежиш и, като опре ножа , бягаш като подрискан! Няма нищо по-хубаво от това да разтуриш ,коалицията с ГЕРБ! Но , след това нищо хубаво не те чака! Ще бъдеш забравен, като всички твои съпартийци от СДС! Няма повече влизане в Парламента,за вас! Вие излъгахте 2 млн. пенсионери , че ще дигате пенсиитеи повечето от тях гласуваха за вас! Вече никой не ще се излъже повече! Прочети си молитвата и сбогом в небитието!

Заради превъплащенията на Сидеров, "Атака" отива в небитието. Налага се спешно създаване на нова национална патриотична партия. Идват избори!

Колкото и да са противни и тримата, трябва да се отбележи, че най- малко противен е бургаската, тъпа батка. Русенският македонец е едно фалшиво и измислено ченге от ДС. Ямболският чик-иджия няма даже и го коментирам.

парче си, Блажко.

пак е спрял лекарствата.

Според Сидеров, Симеонов дължал извинения и на премиера, когото е обвинил в зависимост от Домусчиеви и на Даниел Кирилов (депутат от ГЕРБ) за обвинението в "съчиняване на лобистки текстове". Не знам какво е според Сидеров, но председателят на правната комисия се казва Данаил Кирилов , а не Даниел.

Красю "300 кила" Каракачанв да реферира на ямболският "заклет онанист, презиращ родителите си" и бургаската, тъпа батка. Патриоти, патриотиииии, Боже, прибери си вересиите...

Сидеров напускай парламента и отивай на работа при Домусчиев Избирател

Той вече явно работи за домуза

ся високият политически мъш от обида сигурно ше се събере с нео-възрожденците, а пък блюстителят за плажна тишина ше се гмурне в сините ретро-вълни.

да ми е тихо на морето. Дискотеките извън курортите. Отовам на почивка.

Хората са измислили много отдавна ТАПИ за уши ама то е за кой знае какво иска....

КОЛКО Е ЗАГРИЖЕН ГОСПОДИН ЛИЗАЧЕВ ЗА ГЕРБЕРИТЕ. БРАВО ВОЛЕНЧО, АМА ЩЕ ГО ДУХАШ