Сидеров се обяви за радикална промяна в здравната система

Не може болницата да е търговско дружество, здравната услуга не е пазар, изтъкна лидерът на "Атака"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като започнат да разчекват устите на душевноболни те, атака ще загуби последователи а волен опрощение, стъпка към нацоинал социализма..

Може би именно Сидеров ще е политикът спомогнал за въвеждане на ред в Здравната с-ма! Шотиков

"Съветските болни - най-здравите болни в света!" Смеят ли да боледуват:) Мечтаете си как се връща системата "Семашко", нали? А не, като сега - наполовина "Семашко", наполовина дива капиталистическа. И накрая - парите не ви стигат за круизи по света и у нас. Затова експроприирате всички частни болници, имоти и капитал на милионерите доктори, фармацевти, аптекари, които не са от другарската листа. Леле, Марешки "изгоре":) Ама, какво ще правите с частните болници, притежавани от другарЕтЕ депутатЕ? И от ДС-тата в ДПС? И от бордовете ли ще ги освободите:) Държавата се обявява за монополист - собственик на всички лечебни заведения, лаборатории, аптеки. Започва да одържа от всеки данък "здраве", с който финансира държавната лечебна мрежа. Спуска държавно-административни мерки за съветско здраве. Децата от детската градина започват да се плашат с чичо доктор и голямата спринцовка на сестрата "вещица". А към всеки заслужил "другар" се назначава по една засукана мед. сестра, която да му "плете, разплита и по три пъти преплита чорапите". Определяте ниски заплати в мед. сектор, а само за заслужилите другарЕ - милионерски. ТрЕбе да има йерархия и субординация. А другото ще си набавят с корупция и рекет под масата към пациентите. Последното може и в натура - свинско, винско от село и по един масаж от по-засуканите булки. Дкторете ще се справят, щото имат вече 70 години "добра" производствена практика. В усвояването на едни пари. И още нещо. И който гражданин е неудобен, много приказва и опозиция на властта, веднага става "пациент" и започва да си пие хапчетата! Иначе, въдворяване в лудницата!

Това шимпанзе и от здавеопазване ли разбира?

Обещавам за подобни политици да осигурим безплатна евтаназия, за да не се мъчат.

А голяма реформа е това.Да се вкарат и борчетата ,които вече ЗАСТРАХОВАТЕЛИ. сидероглу какво си казал ти ,че нищо не се разбира ,цяла статия едно голямо НИЩО. Когато всеки ,който внася осигуровка има своя партида и знае колко е внесал тогава може да се каже ,че има реформа.Сега какво е това,къде по света има такава система с БЕЗДЪННА ЗДР.КАЦА.Налива работещия и после пак плаща. В момента най голяма далавера се прави в НОИ, при отпускането на пенсии. Може да си работил за 800лв.и толкова пенсия ще вземеш ,ако имаш сватя,балдъза в пенсионното.ДАНС защо спи?

Дрънканици на един руски слугинаж, вредител

..."защото точно сега започват реформи и реални промени в тази област. В момента, в който се предлага нещо добро, се атакува точно тази сфера", вика Волния ;) Абе, Белокоске, ти къде видя "нещо добро" в тази СХЕМА за източване на парите ни за здраве?! Защото това, което Ананиев ни представи, няма нищо общо с твоята идея болниците да не са търговски дружества? Напротив - търговският елемент в здравеоПогазването ни се увеличава, като се вкарват и ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ здравни застраховки към ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ здравни осигуровки, като даже "доплащането" се легализира! Писна ни от управленската ви немощ и безхаберие, ей!

какво каза Ананиев на пациентите... " Досега ревяхте че плащате под масата а сега ние искаме да направим така че вие да плащате над масата " + още 12 лв гърбица ! Това ако е реформа то цеци Цвичката няма 6 апартамента а само 1 и то наследствен от баба му и работи за 510 лв МРЗ

Когато си в управляващата коалиция не е достатъчно само да се "обявиш за радикална промяна" - трябва да работиш за тази промяна, нали за това си във властта?;) Нали с тази мантра викат предизборно - "вкарайте ни във властта, за да можем да реализираме обещанията си към вас!";) Да де,ама следизборно всичко се забравя...

Български пенсионери, пак ми ще гласувате за този суджуклия волен? Той си оправи живота, а вие си броите стотинките! В ползу роду!

произвежда работна ръка и трябва на заема почетното първо място приоритетно. Съсипана е системата, лекарите постоянно се лутат между НЗОК и IT специалисти/ защото се изисква вече са супермени в ITехнологиите/, а пациентите са потърпевши. За много неща се сърдят на лекарите, нямайки представа,че те са м/у чука и наковалнята. Е,няма такава държава. Оправете я най- после тази система. Какви търговци са лекарите- какво продават и какво купуват? Продават здравни услуги, добре, а какво купуват?

Цитат: "....Вчера в парламента Сидеров заяви, че самата тема на вота е неподходящо подбрана, защото точно сега започват реформи и реални промени в тази област. В момента, в който се предлага нещо добро, се атакува точно тази сфера, което говори за неадекватност, смята той...." Волене , Волене ...толкова ли ти е мила тая власт и заради нея предаде и виждания и народ бе братуха?! Какво е това нещо добро което предлага Ананиев ? Кое ? Втори Здравен Данък от 12 лв за да запуши дупките в системата ? Да изгърбиш народа който половината е около и под прага на бедност ? Да натовариш работещите щото и без това кой ли не си прави експеритемнти в/у тях с всякакви данъци , такси и рушвети ? Кое е реформата бе Волене ? Защо в България от Държавният бюджет се финансират ЧАСТНИ ТЪРГОВКИ ДРУЖЕСТВА ? Защо в България има градове в които има по 30 болници и медицински центъра а има места където хората пътуват с километри за да излекуват една настинка ? Защо Болници точат НЗОК чрез фиктивни излседвания , фиктивни пациенти ..? Защо НЕжелаете вие в лицето на държавата да устаовите контрол и да намалите ДДС в/у лекарствата за сметка на Хазарта ? а Измамите с милиони който разкрихте в лекаственият сектор не ви ли говорят нещо ? Защо няма котрол в/у аптеките и зискванията за откриване на Аптеки ? Къде изчезнаха онези 50-60 милиона изтовени от служители на НЗОК в Пловдив чрез фалшиви Аптеки? В България има 700 хиляди без здравни осигуровки т.е неплатежоспособни а ако ударите нови 12 залжътелни лева колко още хора ще се прибавят към тези 700 хиляди ? А сметката държавата ще може ли да я плати ? А Волене ? А бе вие които взимате по 4-5 бона заплата в Парламента как така неразбрахте че по тия земи половин население я не си купува лекаства за да се нахрани я се ограничава в храната за да си купи хапчета за да не умре. А вие се напъвате за 12 лв повече? Да ако взимаш 2-3-4 бона 12 лв и с тях и без тях ама Волене за 3 милиона от населението 12 лв за пари! 12 лв са пари и за мен с 740 лв заплата , защото с тях все мога да купя нещо макар и малко за децата. Тая власт е отрова Веолене , тя те направи така че да предадеш и вижданията си и народа си и тази отрова изпразни от смисъл думата ПАТРИОТ с която ти така се гордееш. Много жалка и тъжна история

И в допълнение новините на чужд език вече не притесняват никого.

Е и аЗ не разбрах какво предлага Сидеров.... нищо конкретно не спомена... Той не разбрал това и онова,да ходи на море и да си почива явно нищо не разбира...

Тъпаци са нашите политици!!! Вече 18 години коментират здравната система, която Илко Семерджиев и Иван Костов ни завещаха. И всички знаем, че не работи! Вместо да пишат и да говорят глупости нека да препишат Закона за здравеопазването на Тодор Живков и ето ви работеща система! Тогава, струва ми се, че се наричаше Закон за народното здраве. Но не беше писан от любители, не беше купен лобистки закон, не беше предвиден да удовлетворява интереси на организираната престъпност. Т.е. това беше полезен и работещ в интересите на нацията закон!

Крайно време е за по-радикални действия на здравеопазването. Такива като теб трябва да са прибрани я за лечение , я поради неизличимост поставени под наблюдение.

За раковите клетки трябва радикално лечение!

РАНО СУТРИНТА ПРИСЛУЖНИЦАТА НА АГАТА БОЛЕН ПИДЕРАСТ ОТИДЕ , ИЗМИ КРАКАТА НА БОЦИ МАЙМУНАТА , ИЗПИ ВОДАТА ОТ МИЕНЕТО НА КРАКАТА .... И СЕ ЗАЕ СЪС ЗДРАВНАТА СИСТЕМА :))