Коментари - Сидеров: Каракачанов да подаде оставка, ако правителството иска да оцелее | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каракачанов няма да подаде оставка. Той така добре се е наместил,така се е закръглил, че е виден отвсякъде. Продавач на българско гражданство и брокер на недвижими имоти. Захапал е кокала и не го интересуват никакви патриотични "дрънканици". И има наглостта да се нарича "войвода". Продажник.

Я, Волен не е загубил дар слово - даваме 2 млрд. за чертежи, а МО се е превърнало в агенция за недвижими имоти. Сега се сети, смях!

За торбата с екскременти Каракачанов съм съгласен, но няма да откажа и Бялата Златка да се пръждоса, вместо да виси на държавна заплата.

Съгласен си!? Кой та пита па тебе...хахааа Тъпо парче

¯\_(ツ)_/¯

Ква мутра си ти, бе славейче? Що не си у фитнесо, гербаво човече?

Това със сигурност ти е последният депутатски мандат. Колкото и да се правиш на интересен, вече няма кой да ти се върже. Не за друго, а защото си готов да направиш цирк по всяко време, само и само да отървеш кожата. Загрижил си се и ти за хората ... А скъпите хотели в Париж, екскурзиите в Куба с партийни пари? Това морално ли беше?

В нащте пари по наште глави Като е.глупав народа?

В случая Сидеров е точен! Некадърните милиционерски тикви искат само едно - навсякъде да сложат милиционери! НАВСЯКЪДЕ!

Един от най-глупавите Политици в Истороятя на България които никога,ама никога нищо ме е доказал е много отдавна за затвора. А не некъв неграмотен да ни обяснява Народе тоя е за затвора

И двамата са.

Към Павел: Павеле до 1990г. в България роби не е имало, нослед тая година робуваме хем на правителството, хем на ЕС, хем на САЩ. Хайде сега кажи някоя друга глупост.

абе какво му обясняваш той отдавна е изтървал халката

Оттървахме се от Яне, а от Болен кога?

Ти се провали Волен, защото излъга и предаде избирателите си по един много коварен начин. Дръж се за това правителство, защото няма никога повече да помиришеш парламент. И в манастир да тръгнеш да се покайваш у там няма да те пуснат. Сам Господ един ден ще те прати в Ада и повече няма да иска нищо да знае за теб.

Абе волене така ли не проумя че не си никакъв фактор в малката коалиция след като изглупя да им предоставиш повече избираеми места на другите които нямаше как да помиришат парламата ако не се бяхте сговорили... Каквото било било и без това само подкрепяхте властващите ама иначе се репчехте извън зала...

що Сидеров се занимава с военни въпроси като не е ходил в казарма и е дезертирал,не е полагал клетва за вярност към Род и Родина? Каквото каже Сидеров трябва обратно да се прави защото той работи за врагът-Москва.

кой беше тоя

го задействаха-свише...

Белия предател лае срещу дебелия предател.

Запада и САЩ казват волен е от чадъра с от.. В лондон и неговата е редно оставка хохохо

Ами прав е Сидеров. Не може да обещаваш нещо и да правиш друго. То това да не ти е Държавния Бюджет дето променят още първото тримесечие.

Дребната, бяла болонка...огладня ,надуши избори и пак започна истерично да джавка.... Най -голямата урва в съвременния ни политически живот ... Атака у батака... "Телевизията на истината"... у ...тинята ! Болния и шайката му помияри ...в Карлуково !

Волене Болене руски кавалино Що не си сидиш на село да прайш грънци и бърдуци

Сайдеров пак го активираха от руското посолство Егати руския кавал

Фашист ли си, или Расист? Какво лошо съзря в Руското посолство? Посочи ми едно нещо с , което Русия е заплаха за нас? Искам Факти и Аргументи? Защото Ес и вече отделените от него Сащ са заплаха с Аргумента,че вкараха в Европа и у нас ядрени оръжия, а с тях може да се заличим от лицето на земята, докато те си пият уиските зад океана !

Какъв по-голям факт или аргумент от това, че ни държаха 45 години под съветско робство бе смешко!

волен е приготеил пръстчето пак

ще се почеше... отзад...