Сидеров: Идва другарят Столтенберг и ни прави фронтова линия срещу Русия

Днешните т. нар. наши евроатлантически приятели казаха на султана - искате ли помощ, заяви националистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евродепутат ли..... ???!!!!

ало, dir-a, в подзаглавието сте писали "националиста Сидеров". Къде го видяхте тоя националист - с руски знамена . Това е руско ченге на заплата и дотации, което трябва да е в пандиза - за национална измяна!!

Джуджето дали е завело неколцината митингуващи в съседна кръчма да им потропа на цигански барабан?

Перхидрола реагира много на парични потоци, в момента е в епогея си защото е усетил шумоленето и реве на полуда, тоя с шамарите го беше приземил ама за малко.

Дрън-дрън , та пляс! От такива "националисти" да ни пази госрод! Като са такива рудофили какъв го дирят в продажната проамериканско правителство на Борисов ? Или другарят Сидеров смята , че сме идиоти ? Ше види даби сме такива още на следващите изори. Ще види парламент през крив макарон.

Само пълен идиот, който не поглежда новините на Интернет, може да не си задава подобни въпроси! ГЕРБ готвят голяма война за България - за какво са срещите на ББ всеки месец с Порошенко, Нетаняху, САЩ, НАТО? САЩ извършват голямо преместване на колони тежка военна техника в Румъния, вкл десетки хеликоптери, а в България, както знаем от Wikipedia се местят 90 броя термоядрени бомби Б61 от Турция (с мощност 170-200 килотона, за чието хвърляне над Русия ГЕРБ купуват F16). САЩ готвят регионална война с Русия, вероятно стартираща в Украйна, като ползват за плацдарм Балканите и Прибалтика. Погледнете последната информация на youtube канала Israeli News Live със заглавие: US and Russia in Serious Standoff Not Made Public

Интересен сценарий. Пробвай се в Боливуд.

Този скопеният котарак няма ли дир-а да му отреже опашката, чиста проба трол и то с куха глава. 11тата и то последна война между Русия и османлиите дава шанс на поробените християни и славяни на целият полуостров да се почувстват народи и по-късно нации. След 141г. сега от нация ставаме народ и скоро племе. А еничари между племето и сега е на мода като този котарак без топки. Ако я нямаше тази освободителна за българите война сега щяхме да сме като кюрдите в Анадола.

Този тъй наречен „котака“ е тъп американски бот. Или е някое дрогирано копеле.

От Белата Златка акъл не ща. Да си ходи в Русия , да ближе на Путин чехлите.

Разликата между нормалното човечество и Кремъл е, че човечеството непрекъснато стига до проблеми, и си задава въпросът – Как да ги преодолее! Кремъл непрекъснато генерира проблеми, с които иска да преодолее човечеството!

Не може паразитният толуп каракачан, кремълската кенефна отрепка волэн сыдэраф,лекето джамбазлийско,магарешки и подобни паразити да вият, че ЕС ни “колонизира“ и че трябва да го напуснем, а депутатите им да плюскат и да дрискат в Брюксел и да се натискат да стават Евродепутати!!МАРШ в ЕВРАЗИЙСКИЯТ РАЙ!!!

Вгледайте се в очите на Паисий, Левски, Ботев, Волов, Бенковски, Каблешков,Стамболов,Ген. Иван Колев – бащата на българската конница,Проф. Александър Цанков,на Цар Борис Трети, на всички Апостоли и Възрожденци… После се вгледайте в очите на живков, луканов, беров, доган, станишев,цацаров,гергов,домуса, гоце,цвъки, боко,лилиту,Болен,магарешки,ковачки,на Мадридският мошенник симо и т.н…!!!

Да се родиш глупав не е срамно. Срамно е само да умреш глупав. - Ерих Мария Ремарк

Като не пуснахме водата в клозета 1990-а и 1997-а сега колкото и ароматизатори да слагаме , клозета ВОНИ.

Какво злато бе нещастник,Руснаците загубиха 200.000 руски живота ,ти ми приказваш за пари -говедо

И къде ги загубиха тия митични 200.000 уруси,че мога да се сетя..???!!!Тя цялата им армия,наречена (защо ли??!!) Руски Окупационен Експедиционен Корпус е наброявала точно 167,882 войника,съставена от украинци,молдовци,беларуси,финландци,румънци и около 4.5% етнически уруси..т.н.руси..!!!И според тебе излиза че ЦЯЛАТА АРМИЯ на русия е избита до крак,че и около 33.000 войника са доставени допълнително отнякъде..сигурно от Парашутно-Десантни Войски...!!?!???

защото много се размириса ,накрая ти ще опереш пешкира както това стана с умните и красивите на циганина Костов

Ти, побеляла главо, взимаш пари за да приказваш тези неща. Аз като не получавам пари като теб, защо да ти вярвам. Аз не пуша пури с цена, колкото една пенсия, не разполагам с огромни суми пари като теб, защо трябва да ти вярвам? Познавам те от доста време и знам, че няколко пъти си смени възгледите. Защо сега да ти вярвам?

под знамето на чужда държава не е ли по лошо отколкото да искаш извинение че някой е говорил на английски. много са ви странни стандартите на патреотите

Това че освобождението не е безплатно е така. Освен че е платено със злато, Русия анексира Молдова , а като компенсация подарява на Румъния нашата житница северна Добруджа , която пък по-късно Хитлер ни връща обратно.

С Русия имаме много по общо от Америка,но моят въпрос е,какво щяхме да правиме ако не ни наливаха западняците всяка година милиардите субсидии??

А колко изторчват западняците воглаве с УСА всяка година имаш ли напредстава?

общо? какво общо бе паун? 400 000 хиляди българи живеят в САЩ, в твоята Русия са по-малко от 1000, та с кой какво общо имаме бре цървул червен? Я обясни на децата ми нещо за Русия, няма да те чуят дори, брей опасни малоумници сте русофилите!

Болене, туй ли ти са избирателите? Те май един файтон хора ти останаха.

Не знаех, че хората живеят по 200 години. Сигурно напук на българите всеки, който е направил добро или лошо ве умира и това си е. И руснаците и англичаните и французите... А бе въобще страшни дълголетници. Ей ама много пари явно се хвърлят за да сме държани вечно благодарни. Наведени и послушни. Знаете ли на какво ми е какво са правили руснаци, англичани и французи преди 140г.?

Някой отново се опитва да заработи кремълски долари. Да има за екскурзия до Малдивите, не за друго...

РуССия е последната колониална империя и въври към разпад Скоро ще бъде поделена между Китай Япония и САЩ Защо и ние да не получим нещо от нея като компенсация за грабежите им на дбългарите в последните 200 години?

Този шут оше ли не е прибран за лечение в психиатрията.

Ей, червената сган няма да спре с провокациите и да не опорочи един от най-истинските български празници. Защо възхвалявате чужда държава (никога не е била братска- виж райхщадско споразумение и будапещенска конвенция) на български празник? Гадове, долни!

Тъй като в Народното събрание не може да се реши чрез гласуване въпроса дали да членуваме в НАТО или да излезем от него редно е националистите не само на думи да се обявяват срещу НАТО а да организират и референдум за излизането ни от там.

Ами СИВ не успя да оцелее

А ти колко още ще оцелееш ?

Българските националисти празнуват освобождението под руски флаг. Има една турска дума, която добре ги описва - м.нафи

Другарите са запазена марка на Съветския съюз и Русия на Путин. Болене, ако искаш другари, заминавай при тях, много добре ще направиш! И прав ти път!

Другарите идват само от русия. От никъде другаде!

Много е прав Сидеров! САЩ изградиха пояс от фронтови държави, които да поемат удара и да играят ролята на проксита, готови с цената на живота си да защитят господаря си! Това са трите балтийски държави, Полша, Украйна. България и Румъния сериозно се натискат да се присъединят към този блок. По този начин САЩ трябва само да натиснат копчето и Източна Европа ще бъде унищожена, като големият им враг - Русия - ще бъде омаломощена. Тогава ще вкарат "втория ешелон" - Германия, Франция, Велокобритания - които трябва да довършат мръсната работа... И така - Европа унищожена, вината се прехвърля изцяло на Русия, а САЩ ще бъдат почти незасегнати и ще утвърдят световното си господство. Хитро, нали?

Да,но това разбират само мислещи хора.

Те руснаците трева пасат. Подготвиха им сюрприз под водата.

За курск ли става въпрос ?

Вместо да приказват, да организират референдум За или Против НАТО. Всичко от този е ала-бала, каквато масите искат да слушат. Ама нещо реално, защо не се прави? Дайте да го реши народа, иска ли НАТО или не!

Аз на този митинг не виждам едно българско знаме. Това българска партия ли е или е руска?

Волене, недей дрънка , че ще питаш ами напускай властта и стига си крепил на банкявския крадец мъдете.щял да го пита, какво ще го питаш бе бутай му властта и да ходи на да си .. ...та

да бутне, ама и хранилката ще падне, а после няма и да влязат повече в парламент

Май ще трябва да се изнасяме на някъде...Войната на САЩ и ЕС срещу Русия е на нашия праг!!!

В тази държава няма ли контраразузнаване???

браво на волен

Какво му е бравото. По-голяма лека жена от него в политиката няма.

А лизач ли си? Бойко курва, а после минет.

Късно е Сидеров, късно е! И безмислено! Вече си отритнат от тези, които години наред гласуваха за теб и сега каквито и заклинания да правиш ще си риташ трудовата книжка. Е, ще ти остане пенсията на народен представител, за съжаление, но какво да се прави? Няма да си първия грабител на България...

в ЕС И НАТО

Да ни е честит 3Март. Гледам, чета и се надявам да го чуя от някой политик или по важното е от историк. Какво имам предвид. Именно от един такъв ( и по настоящем ГОЛЯМ ИСТОРИК) на който не се съмнявам в думите му тъй като за това имало и документи - преди години спомена в разговор именно за Русия и приноса за нашето освобождаване ... " Ако ние българите не сме били изпратили тогава на царя 5 милиона златни франка, то русите - братушки нямало да си помръднат пръста за нас" ... Ами вие си правете изводите ...

А ти би ли си мръднал пръста за тях? Ей ама сте мръсници и в кръвта си!

Защо има толкова неграмотност и толкова невежество... 5 милиона златни франка????????? Еманация на невежеството! Може би с помощта на СУИФТ са били изпратени тези 5 милиона златни франка? Да го и ... в историка. Средно интелигентния човек винаги може да направи разлика между историк и соросоидна измислица, но у нас на първо място е невежеството.... Затова няма интелигенция!

Ум царува, ум робува, ум патки пасе! Наша народна приказка! Чудя се тези, като теб без УМ какво правят?

Хора не ви ли омръзна от такива народни предатели.Защо гласувате за тази измет.Виште им народните педставители и посмислете. Как ги направихте милионери . Мислете ........

Този политически екскремент вече изтече в канала на българската политическа история …. Това са последните му вопли от тръбата по която се стича ….

другарите от НАТО са решили да ни правят фронтова линия срещу Русия, значи наистина са глупаци. Това означава за един ден фронтът да се измести от Черно море до Адриатическо море. Без да гръмне и една пушка.

Ако си мислиш, че ще си дам моята нива, къща и въобще собственост на когото и да е без бой много, ама много си се излъгал. Едно е държавата - това е отвлечено понятие. Но съвсем друго е моята собственост.

Някой ще те пита ли? Или си голям ентусиаст?

Никой не ни прави на нищо! Ние сами се правим на фронтова линия , нали сме независими?!

Тия смешници можеха поне едно българско знаме да развеят покрай росиянското, ей така, за парлама, да се разбере, че става дума за уж-български уж-патриоти. Да се поприкрият малко... Вече срама нямат... дори не си крият мордорските муцуни.

Анонимний, правилно няма българско знаме, защото по време на освобождението ни е нямало България! И така всички незнаещи като тебе или недобронамерени като тебе да разберат знамената на кой са се веели през войната за освобождение на БЪЛГАРИЯ.

Ара бе, кога ще нападате Россия най-сетне, бе, егейски продажници! Аре нападайте, че да дадем повод на В.В. да ни освободи за 3-ти път от робство - сега от Егейското такова!

ами както винаги едно и също - червените папагали не могат да се сдържат и да не опорочат празника , като се изтъпанят и почнат да си крякат заучените политически , кухи фрази. Ето - руската подлога Сидеров се изтъпанил с 50-100 "националиста" пред паметника на Царя Освободител и си дрънка дивотиите ( не бил знаел за какво са си говорили Борисов и Столтенберг , обаче нямало е за какво друго освен да ни направили фронтова линия срещу Русия , пълен дебил ). Нинова и тя се кльопнала пред паметника на Шипка и пак кудкудяка. Поне като ще си каканиже репликите да беше отишла на Бузлуджа. Айде и малко за отрезвяване : 1/ РАЙЩАДСКО СПОРАЗУМЕНИЕ - ЩО Е ТО , ЧЕТЕТЕ И СЕ ОБРАЗОВАЙТЕ 2/ БУДАПЕЩЕНСКО СПОРАЗУМЕНИЕ - ЗАТВЪРЖДАВАНЕ НА ГОРНОТО 3/ ЗАЩО РУСКИЯТ ИМПЕРАТОР Е НАРЕЧЕН ЦАР-ОСВОБОДИТЕЛ , ПОДСКАЗКА - НЕ Е ЗАЩОТО НИ Е "ОСВОБОДИЛ" И НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ

* райХщадско

Волене Волене руски кавалино И кучатта на село та знаят че си рубладжийско мекере

ей тоя изсипан плъхок е руска подлога

Тоя пак започна да претопля стари манджи. Наближават избори и трупа дивиденти - четири години тихо и после две месеца "иху".

Ех, Волене, само ако беше чел малко повече, щеше да знаеш, че за Левски и Ботев Русия не беше по-малък враг от Турция. Само още малко ако беше чел.

а ти ,,иванчо" ако беше прочел изобщо нещо щеше да знаеш, че Левски и Ботев никога не са считали Русия за враг. Точно обратното е било. И както казва президента Плевнелиев за САЩ и Англия - който ни освободи, той ще ни пороби - ето те, САЩ и Англия, ни освободиха от соца през 90-те и веднага ни поробиха!