Сиамски близначки бяха разделени след 27-часова операция

За чудото говорят родителите им и лекарите, извършили операцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мечтата ми е някой ден България да има специалисти от подобно ниво (не отделни специалисти, а цели екипи) и болници с нужната апаратура и условия. Вярвам, че е възможно, защото има много умни млади хора, които да преминат през тежкото следване и специализации, искат се условия за развитие на специалистите. А също и на болниците.

Браво! Това е невероятен успех не само за Турция, но и за медицината като цяло. Много пациенти са спасили турските медици. Българи също се лекуват в техни клиники. Вярно е, че имат апаратура, най-нова техника, но само с техника не става, трябва си и специалист. Здраве, щастие и късмет на близначките! И дълбок поклон на всички лекари участвали в тази операция.

В Турция успехите и качествените продукти , в която и да е сфера съотнесени към количеството и опитите са изключително ниски. Нахъсани са, толерирани са и от западни политики, и от постсъвестки, и много по зидаро братска ( масонска) линия. Рекламата също не е малка.

Тази "статия", преведена с гугъл преводач, също е реклама.

ма тва в турция ли бе???? ма те , турците нали са мангали, джагали и нам кви си още, живеещи в средновековието маргинали??2 ма що не е в просперираща България, с най работния и гостоприемен народ, дето училищата и вузовете са ако не в първата десятка в света, то поне на 11 място? а професорите и преподавателите въобще не взимат подкупи и не приемат "благодарности" ??

Малко ми е мъчно! Защо и ние нямаме такива лекари? Защо нямаме такава апаратура?

защото си имахме девети септември, който роди "народния съд", който изтрепа всичката интелигенция, и на нейно място дойдохе псевдохора които недопускаха нищо стойностно да се извиси!

Браво на лекарите! Но ние не сме Камерун и тук има апаратура и специалисти да проведат по-качествени изследвания по време на бремеността и да установят на много по-ранен етап такива усложнения. Полезно ще е да запознавате читатеите си и с това.

да!! вчера в едно родилно в пловдив, обявили новороденото за момче, пък то се оказало момице! обяснението било, че грешката е щото пъпната връв се заплела между крачетата на новороденото, и акушерката го приела за пенис! добре че не е било пенис, щото можеше да го отреже по късичко!

Да са живи и здрави и децата и лекарите!