Швейцарците подкрепиха закон срещу хомофобията

Законът забранява публичното отричане, дискриминация или разпалване на омраза към хората въз основа на тяхната сексуална ориентация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое е по отвратително и долно, да си хомо или да слушаш чалга? Как смело някои се изказват и забравят, че са от държавата на Азис ;) и че ги кефи

2020-02-09 20:13:43 Не, не така. (нерегистриран) Не съвсем. Швейцария, като всяка модерна развита държава, е секуларна, и следователно празни суеверия като "грях" нямат правен смисъл (да не говорим, че по принцип нямат смисъл). Така че най-много да ти се смеят на примитивния акъл. Докъде може да стигне човек в в атеизма и богоборството си. След време ще узаконят и педофилията и няма да намират нищо осъдително в нея, те и сега много педали СА И ПЕДОФИЛИ.

вече не може да се казва истината в очите

Скоро и у нас, надявам се. И паралелно с това - официализиране на гей браковете в България!

Са... Да речем работодател търси случител с условие да е бял и хетеросексуален. Или наемодател дава жилище под наем под същите условия. Това наказва ли се? Дискриминация ли е да си търсиш секретарка, ама да не е грозна? Някой пдрст ще каже - тия изисквания не са свързани с работата. Да, ама не - напротив, свързани са. Човекът и целият му екип не харесват швестери и мангали и като се мотаят край него пада производителността на труда. Да не говорим, че са нездравословни, щото му вдигат кръвното със самото си присъствие. Така че... Забранено за пдрси и хлебарки и толкос!

Кофти все пак, че в Швейцария пет пари не дават за твоето мнение, когато си създават и гласуват законите.

Randall_Zwinge

Че аз кво съм казал?! Само питам - този хипотетичен случай наказуем ли е? И ако е - защо? Аз не агитирам за насилие срещу никого. Просто уточнявам, че ВСЕКИ има право на предпочитания и, както казват инигилизите, моят дом - моя крепост, така че в моята собственост се спазват моите правила. Пдрсите, разбира се, могат да си налагат техните правила в тяхната собственост. Е... Това в един момент ще доведе до апартейд. Амин, дай боже...

Така е,лека полека и беззаконието ще се прокара и ще стане дори задължително! Всичко нарушаващо Божите закони ще стане факт!

Хайде скоро и референдум за джамии и расизма....

За джамиите си направиха референдум още преди години и ги забраниха. Швейцарците са първата европейска държава, която забрани бурките и строежа на джамии.

Също толкова трудно дават разрешение и на християнските деноминации. Затова пък по улиците свободно се продава ислямска литература.

за това те получават п 10 000 франка заплата, а ние по 500 франка.

За това техните крави са лилави, а нашите чверни. Абе къде ви намират такива индивиди бе. Не са бохато защото всичкото криюинал си крие парите там, ами защпто приели някаква глупост за геювите. Точно ъака ще да е мда. Минимум!

Демек ние тука сме бедни, защото сме честни, а? А на швейцарците държавата е пълна клоака, в сравнение с която нашата е уредена 100 пъти по-добре, а?

А сравни ли данъците които плащат те и които плащаме ние?

а някой педерас ако ме обиди затова че аз не съм педерас, имам ли право да го съдя ?

Зависи! Швейцарец ли си? Или също така не си разбрал и че швейцарските закони важат само за швейцарски граждани?

швейцарските закони важат и за туристите на тяхна територия, така че е добре да се знае, педерасите нещо повече ли са от обикновените хора или всички сме равни пред закона?

Ако се притесняваш дали туристите са "по-малко равни" пред швейцарските закони от швейцарците, задай си умния въпрос в швейцарското посолство. Или направо избягвай екскурзийки в Швейцария за всеки случай!

Не, но ако навсякъде, където погледнеш, ти се привиждат педерасти, ти препоръчвам да посетиш тазгодишния гейпарад и може да ти излезе късметът за тайните ти фантазии.

Представяш ли си двусмислието, изречено по твой адрес, от колежка: " Петров, никакъв пдрст не става от теб!". Е*ах таз крива нива и тез куци волове....

Да приемат и стещу хетерофобията!

А хетерофобите кво ги прайм?! Щото всички джендъри са откровено хетеро фоби

Омразата ще спаси БГ! Да направим референдум и да променим стигната, че българина до обяд мрази себе си, а след обяд и всички останали! Да стане , че целодневно мрази всички!

По-скоро друхарите болшевики неолиберасти мразят нас и не пропускат да ни го покажат ежедневно!! Ако някой разпрпстранява оюраза, това са имено те.

сичко ша са упрай га поповете им си имат попадии у дома то от там се тръгва ношно време по бърдаците

А ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ И ЧЕ НОРМАЛНИТЕ СА ЗАЩИТЕНИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ОТ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ТЯХ ОТ СТРАНА НА ПЕДАЛИ, ЛЕСБИЙКИ И ДРУГИ ПОДОБНИ. И КАК Е ТРЪГНАЛО МАЙ ЩЕ ОЗАКОНЯТ И ПЕДОФИЛИЯТА.

Означава, да. Всеки, който мрази хетеросексуалнтие заради ориентацията им, подлежи на законови санкции.

А този закон ще се прилага ли когато гнусна и нагла лгбт-измет атакува здрави и нормални хетеросексуални хора и техните ценности?

Ти да не падаш от луната? Криминалният, разбира се! Всеки, който те атакува, независимо от сексуалната ориентация, подлежи на преследване по наказателния кодекс на съответната държава.

по-откачени няма. И за най-малкото нещо правят референдум, без да се замислят - нужно ли е!

Викаш, далеч по-добре е да се правят реферндуми за глупости като АЕЦ Белене, дето трябва да си едновременно икономист, енергетик и ядрен физик, за да имаш компетентно мнение...

Ами виж им стандарта и си отговори.

Сега всеки християнин, който нарече хомосексуализма - грях ще бъде осъждан, така ли да се разбира този закон?

Ако на някой ПИДАЛ му кажеш, че е ПЕДЕРАСТ, то той може да те осъди!

Не съвсем. Швейцария, като всяка модерна развита държава, е секуларна, и следователно празни суеверия като "грях" нямат правен смисъл (да не говорим, че по принцип нямат смисъл). Така че най-много да ти се смеят на примитивния акъл.

Европейски ценнности. Мъж да го от-пере в гъ-за на друг мъж. Да се омажат с лайна. Еее това са ценности. За които мечтая да му и-ба мама- та

А ако мъж го отпере гъ-за на жена с какво ще се омаже? Всички мъжкари, дето плюят по гейовете си умират за анален секс. Гнусят се от това, че си бъркат отзад и задникът не бил за това. Но задникът си е задник и едно и също излиза от него, независимо дали е женски или мъжки. Та защо единият да става, а друия - не. И двете неща са извращения.

Бегай бе, наркоман!

И мъж и жена да правят това си е извращение!

А да се целуват поне може ли? Щото и това е един вид извращение, кой знае жената какво е слагала в тая уста.

така се бях притеснил.

Трябват ли закони за това. Това си е дескриминация към нормалните

Сигурен съм, че бай ганьовците сега ще се заемат да дадат акъл и за държава като ШВейцария.

ние много се притеснявахме за швейцарците !

Очевидно! Гледам, че вече големите разбирачи се изявяват в коментарите. Пълно е в жалката българия с булгарипитеци, които си умират да се притесняват и да дават акъл на държави, които са на светлини години от бантустана му, и напук на това, че жалката българия изчезва пред очите му, Бай Ганьо като истински булгар, булгаар! не се сеща да се запита дали той самият не прави нещо погрешно.

да е жалка България но хората са по достойни . педерастията не е нормална.Тя е болест

В българия хората били достойни ли?! ХААААХАХАХАХАХААААА!!!! Ще умра от смях!!!!!!

Инквизиция!!!

След някоя и друга година ще прибавят и педофилите

Аз не искам да контактувам с моето семейство с хомосексуални, с луди, с престъпници, с прокажени, с болни от разни вируси и т.н. Искам си моите права. И не разбирам тази агресия на обратните всички да са като тях.

Споко, има точно никакъв шанс твоето семейство и ти да контактувате с швейцарци. Те също хич не са се засилили да контактуват с теб и семейството ти.

Готов си за затвора!

От десетина години насам из руския печат спорадично излизат факти от засекретените архиви на ЦК на КПСС, разкриващи потресаващи факти за сексуалната ориентация на някой от вождовете на пролетарската революция. Още през 1996 г. са разкрити и публикувани част от писмата, разкриващи педерастките подвизи на най-високопоставените болшевики. Факти за това, че трима от най-главните диктатори на Русия – евреите Ленин /Бланк/, Троцки /Бронштайн/ и Зиновиев /Радомислский/ – са имали уклон в педерастията, бяха открити и публикувани от историка Соколов. За първи път статията на Соколов с любовната кореспонденция между Ленин и Зиновиев е публикувана през 1996 г. във вестник ,,Русский взгляд” бр.3, под заглавие – ,,Ленин – палач на руския народ и обикновен педераст”. След това същата статия излиза във вестник ,,Русский порядок” /бр.38-40/. През същата 1996 г. откъси от кореспонденцията на педерастите Ленин и Зиновиев се появяват във вестник ,,Наше отечество” /бр.55/, под заглавие „Марксисткият любовен триъгълник”. Та , за какво става въпрос? И така, пламнала любовта между Ленин и Зиновиев още в Швейцария. Именно там, в своята квартира, Надежда сварва своя мъж и съратник Володя в обятията на Гришка Зиновиев, като Гришка ,,чукал” Володя. След този неприятен случай, ,,когато тя най-напред ни свари” /по думите на Зиновиев/, срещите на тези двама педерасти-марксисти не прекъснали, но се наложило да бъдат по-внимателни. Крупская, разбира се, е подозирала, че те продължават да се сношават, но била принудена да търпи. Ленин и Зиновиев са се срещали и във Франция, и в Австрия, и в Полша. Ленин и Зиновиев заедно са съчинявали книжката”Социализма и войната”, издадена през 1916 г. След февруари 1917-та, Ленин, Зиновиев, Крупская и Инеса Арманд, заедно с десетки още болшевики, пристигат с пломбиран вагон под немска охрана в Русия. За съжаление, те така и не са написали книжка „За педерастията в редовете на социалдемокрацията”. Не са написали и книжка „За ползата от педерастични сношения за революционерите марксисти”.

става дума за Швейцария. Разбирам, че те е яд, че в Русия са забранени публичните изяви на лгтп, но не е поради хомофобия, а за предпазване на подрастващите от такава пропаганда.-

Да е бил педал Ленин,но статуята му стои в Женева, а не знам на женевското езеро да има твоя статия. Против обратните съм, но съм още по против духовните пигмеи дето мерят хората по сексуалните им предпочитания. Всъщност не съм против обратните. Против наглите кресливи типове съм които искат всички привилегии без задължения. За жалост много съвременни обратни са Такива. На теб не ти знам ориентацията но си от тия дето не ги дишам

Едно време имаше само педерасти и манафи. Тия новите не ги знам какви са.

Това е закон за защита на лицемерието и политкоректността. Ние поне сме откровени и по- честни!!

А закон да престанат да ни навират ежедневно в очите тяхната извратеност защо няма??? Той публично може да си разголва сексуалната ''ориентация'' а другите не бива да го закачат за да не ''наранят крехката му ''душевност''????

Различните да се ползват със всички права ...Но защо те непрекъснато ми натрапват, че са различни ? Със закон не може да се наложи симпатия или омраза , това поне не е ли ясно ?!

От статията: "...затваряне на законова празнота относно правата на лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални"... Ами, за педерасите права няма ли?

и ги наказва че станаха богати на гърба на 100 милиона избити европейци през двете войни Тия щяха да живеят в колиби ако те бяха обрали парите на всички убийци и мафиоти по света

А бе, швейцарците защо изобщо се притесняват?! Та лесбийките, гейовете и бисексуалните са на почит във всички евроатлантически държави. Т. н. демокрация се изроди до диктатура на малцинствата.