Швейцарците казаха "да" на антитерористичен закон и употребата на пестициди

Все още не се очертава ясна тенденция в гласуването за не толкова оспорван закон, който цели до 2030 да намали наполовина емисиите от въглероден диоксид в сравнение с нивата им от 1990

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво ! Промити мозъци, гласували за пестицидите, отровите и гмо, и за ограниченията и контрола. Но по- скептични са били при тероризъм, личната им безопасност и сигурност. Направо е отчайващо какви кратуни отгледа Западнала Гейропа !

Имам много начино с който ни контролират но ТОП начина е да ни включад дикректно към квантов компютър чрез технологията във ваксините и тестовете.

Повече никакви хранителни продукти от Швейцария няма да взимам!!! Да си ядат химията и ГМО-то те!!!!!

Повече швейцарски шоколад няма да ям да си ядат те отровите малоумници!!!

Тея явно искат да си хапват отрови и боклуци вместо да ядат чиста храна! Това са изкукуригали хора за мен! Пестицидите са изключително много вредни те убиват пчелите и така нарушават ритама на природата! За това според мен има неща които не трябва да се подлагат на референдум защото ако по голямата част от населението е малоумно и неграмотно се получава ето този резултат хапване на плодове и зеленчуци пълни с отрови и пестициди!!!!

Карат на антидепресанти .....

Да им е честит "Рачо осмокрачо"!

Досега минаваха между капките и излизаха все по-сухи и богати, ама този път няма да им се размине, май!

Редакторе, нещо си оплескал. От заглавието излиза, че забранили пестицидите. В текста пише, че отхвърлили забраняването им.

Казват "ДА" на пестицидите! Швейцарците всичко правят чрез референдум. Всякакви простотии!

И референдумите в Швейцария намериха как да ги фалшифицират....Искат ГМО, пестициди, раундъп , 5G, задължителни ГМО ковид инжекции, сексуалузация на 4 годишни, промени на пола на 12-13 годишни, абе всичко произвеждано от Сорос и монсанто- Байер и кил Гейтс с акциите му там

И как? С венецуелски машини ли?