Швейцарците гласуват дали да се разрешат еднополовите бракове

Според анкетите референдумът, който би позволил също достъп на двойки от лесбийки до дарена сперма, се очаква да мине

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До тези, които още не са чували: Всъщност, има отдавна открито лекарство против хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

Започвам все по-ясно да осъзнавам предимствата на последното място във всички Европедалски статистики! ... Първият ще стане последен, последният първи!

Абе обратните като не могат да се размножават как стават повече?

Ами нали точно това им е проблема и за това толкова натискат: за да могат лесбийките да си вкарват донорска сперма и екс-мъжете родител А и родител Б да осиновят дете което,можеш ли да познаеш какво ще порасне в такава атмосфера?

Можем да се размножаваме,само не ни влекат жените. То за размножаването това не е от голямо значение да ти кажа , мижаш, представяш си комшията и ръчкаш там, става работата. То и нормалните правят същото ,ама си представят комшийката, а не комшията

Да си гласуват тия извратеняци отхвърлени от Бог и да си стаят в Европа Нас какво ни интересува и защо постоянно ни го натрапвате за тия гнусни същества

Това във военната стратегия и тактика се нарича "артилерийска подготовка" на... сещаш се какво: това което ни извиват ръцете да приемем и в България.

Иначе ще кажеш, защо не информират обществото за извращенията на швейцарците. Апропо, а навремето швейцарските гвардейци били от най коравите войници. Какво ли не става вече.

Много ясно че ще гласуват с "ДА", макар и назад от останалите европейци (жените гласуват от няма и 30 години) , заразата на либерастията бушува и при тях, дори това че са въоръжени до зъби няма да ги спаси.

Полвината “швейцарци” са от Косово, Албания, Босна, Еритрея, и т.н. Демек мангасарска държава. Сега ще я направят и педалска такава. Направо да изпаднеш във възторг колко напред са “швейцарците”.

А ти ще си останеш такъв, както си се именувал и сам.

Хасан Насран е “швейцарско” име от 21-и век. А на мен поне няма да ми е голяма дупката на задника като капак на шахта. И “швейцарците” са напред само на пощенските картички. Иначе смрад и мизерия.

Швейцарците са перачи на черни пари и като цяло са долни пидали. Сега ще си узаконят педерастията.

За тези, които коментират, без да четат и да се интересуват кой къде се намира и класира в Европа: първо, миналата година се уреди официално положението на такива двойки, а сега явно е гласуване за разрешаване официално на брак. Какво толкоз сложно има, ама за някои и това е трудно за разбиране. Второ, по принцип всяка страна си решава за браковете и това е също нормален и динамичен процес. Какво толкова станало. Така или иначе хората, които са с друга ориентация не следва да бъдат дискриминирани, защото така е по закон. Те просто едва ли ще сключат брак в традиционния смисъл и това си е така. Не виждам какво това бърка другите бракове, който иска и се чувства подготвен, да сключва брак. Само че явно това не е факт в България, много мъже и жени не са подготвени и процентът разводи ни е от най- високите. Това е факт, а процентът живеещи в партньорства у нас е сред най- високите след Франция. Не виждам какво общо има това с хората с друга ориентация. И също за четящите и знаещите- нека си решава Швейцария, те са най- напред по много икономически показатели. Ние сме много, ама много далеч. Остава ни да си разсъждаваме колко сме велики, ама никой не ни оценява и да мразим и осъждаме другите. Това не помага, нека оставим хората сами да решават за себе си и за страните си.

Аз лично нямам нищо против да си живеят заедно. Не ме смущават такива с друга ориентация, дотолкова доколкото не ми я завират в очите и искат да осиновяват деца. Защото тези деца, растящи и възпитавани в такова "семейство" ще станат точно такива. Да не говорим какво ще се случва с тях в училището, квартала, където ще бъдат обект на т.н. bullying, което им гарантира лошо детство. Но за съжаление дамите, господата и другите (защото те самите още не са се определили колко пола са!), са изключително егоистични и арогантни. И тях не ги интересува детството на ежентуалното осиновено дете, а това, че могат да парадират че родител Х и родител У имат дете.

Понеже доста са малко проблемите в нашата държава, хората са с поне нормален стандарт, публичната ни администрация е минимална и напълно ефективна, няма мафия у нас, пълен ред, нямаме демографска криза или престъпност, можбе у нас болестите и ковид и други са на поносимо ниво. Никакви скандали. И затова ето има място и за такава новина и то особено за чужда страна. И тази новина да е сред водещите. Ако аз бях на мястото на подреждащия и правещия тези новини да ви кажа изобщо нямаше да включвам такива маловажни новини. Вярвайте ми. Ако някой не ми е схванал идеята на коментара и той е също причина за реалното дередже в нашата мила Родина(за съжаление дарои се чудя правилно и беше да напиша Родина с клавна буква)

Какво написах като коментар към предишната (преди около 2 дена) статия: Алоооо, каква е тая поръчкова статия. Според нея излиза че всички в Швейцария сме (аз живея в Швейцария) за тези бракове. Мога да каза че съвсем не е така. Е, ако "от горе" е решено че този референдум трябва да мине то той ще мине. Между впрочем знаете ли как се гласува в Швейцария? По пощата ти пращат бюлетините и ти после отиваш в съответната община да ги подадеш или ги пращаш обратно по пощата. Предполагам че се досещате колко са големи възможностите за манипулация. Е да - предполагам че този референдум ще мине и ще бъде разрешено на обратните да се женят, но то няма да е защото народа така е пожелал.

Заедно с мажоритарния вот това са най-непредставителните избори: например от страна с 6 милиона население от 4 милиона имащи право на глас са гласували 3 милиона и от тях 1 500 001 са гласували за. Тогава тези последните 1,5 млн. +1 решават съдбата на останалите 4,5 млн. Ето така стана с Брекзит.

tonk11

Преди два дни тук в скапания дирник имаше статия която обясняваше, че в Швейцария скоро еднополовите бракове ще са възможни. Днес ми обяснявате, че тепърва УТРЕ ще има гласуване по въпроса. Вие сте истински скапаняци дирници. Това се нарича манипулация и то по най-долен повод - узаконяване на връзки на обратни.

Мястото на ЛУДИ и Психоапти- педрази и лесбийки е в Лудницата и Билнциата... Само някой лош човек може да ги мрази такива... Обаче, ако някакви луди и Психопати- педрази искат да се занимават с ШОЛИТИКА и да ВЗЕМАТ властта в държавата, е нормално, ВСИЧКИ да ги мразят... Ако Луд- педраз вземе властта в държавата, скоро НЯМА да имаш държава... В България, населението намаля и живеем зле щото разни турци- Трафиканти на Наркотици искат да побъркат цяла БЪлгария, за да ЗАВЗЕМАТ България... Всички които вдигат шум с аларми са турски ШПИОНИ- Ислямисти и техни помагачи-Анархисти, Анти- христи( против християните) !!!

Освен, разумността на българите да не желаят да се ваксинират, може да се отчете още един плюс за българското общество, което е против подобни идеи…На фона на глобалната извратеност има останали мъдрост и разум с които българите могат да се гордеят…

Само забрави да добавиш и че българите не се потдават на манипулацията че вируса не е изключително страшен. Иначе съм съгласен с теб напълно. :)

Началото на края за Швейцария. Содом и Гомор.

Туй че някой се шуба у дупарника за кеф не му дава основание за брак, защото природно му е безплоден. Напротив педеразите требе да се облагат с данък развлечение и ергенски данък, щот никва полза от тях в държавата, ако се лекуват кат психическо заболяване да не се облагат.

…според логиката на повечето участници тук, би трябвало на всички които са се бракували и до края на плодовитата си възраст не са създали поколение, да им се отнеме статуса на брали и да им се наложи строго наказание за обществена измама…

Че то още от време оно един значителен процент от швейцарското , швабското и дъчманското общество се пада на гей-педразите. Просто са се крили , докато сега се мъчат да се легализират и изпълзяват наяве. И което нас ни най- малко и с нищо не ни задължава да им подражаваме на перверзиите и да приемаме патологичните им отклонения за нещо нормално. Просто хората са психично болни, а няма луд дето да си признае че е такъв и трябва да бъде лекуван.

2021-09-26 10:21:02 знаещ (нерегистриран) Която го роди, ще е родител 2, другата, изпълняваща мъжката роля, ще е родител 1. ---- КОЙ ЩЕ Е "РОДИТЕЛ 1" И 2, А КОЙ ЩЕ Е ... БАЩАТА СЪЗДАТЕЛЯТ !?! КАКВО ЩЕ ОТГОВОРЯТ НА ДЕТЕТО, КОГАТО ТО ПОПИТА ЗА ТОВА ? ТОВА ДЕТЕ ЩЕ Е ТОТАЛНО ОСАКАТЕНО ПСИХИЧЕСКИ ... ПОЛОВИН ЛИЧНОСТ!

tonk11

А при педалите?

сега Швейцария ще се напълни с руснаци и русофили..

Коментарите са потресаващи и показателни защо сме на последно място по всичко в ЕС

tonk11

Супер сме си. Като не ти харесва заминавай и си намери едно негро да те прави родител 2

да си на последно място "по всичко" в ЕС напоследък е по-скоро повод за гордост

По какво сме на последно място по педерастия джендърия ами чудесно. По какво друго - не се ваксинираме с боклуците като останалия биологичен отпадък ами чудесно.

Чалевааааааааааа!!!! Четеш ли какво си написала? “Швейцарските ще гласуват”. Швейцарските какво? “Решават утре…” Днес, днес решават, не утре! И за капак се титуловате “редактори”

Според анкетите референдумът, който би позволил също достъп на двойки от лесбийки до дарена сперма ---- И КОЯ ЩЕ Е МАЙКАТА И КОЙ ЩЕ Е "БАЩАТА" ? В ЕДИН МОМЕНТ ТАЗИ, КОЯТО ГО РОДИ НАИСИТНА ЩЕ Е МАЙКА , А ДРУГАТА ... НИКОЙ ! И АКО ДЕТЕТО ПОИСКА ДА РАЗБЕРЕ КОЙ Е БАЩА МУ, КАКВО ЩЕ МУ КАЖАТА ? ЧЕ НЯМА БАЩА, ИЛИ ЧЕ Е УМРЯЛ ? И С ККАВА ПСИХИКА ЩЕ ИЗРАСТНЕ ТОВА ДЕТЕ - ОСАКАТЕНО ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ... ПОЛОВИН ЧОВЕК ! ОЩЕ ПО-ТРАГИЧНО БИ БИЛО ПОЛОЖЕНИЕТО ПРИ ПЕДЕРАСИТЕ - ТЕ НЯМА КАК И ДА "РОДЯТ", И ТРЯБВА ДА "НАЕМАТ МАЙКА" ... И КАКВО ...ЩЕ СИ СМЕСЯТ СПЕРМАТА В ЕДНА ЕПРУВЕТКА И ЩЕ Я НЯПЪХАТ В НАЕМНАТА МАЙКА .... ТОВА Е ЛУДОСТ, ХОРА! УЗАКОНЯВАНЕТО НА ТАЗИ ЛУДОСТ (ЗАЩОТО ТОВА Е ЧИСТА ЛУДОСТ) - "БРАКУВАНЕ НА ОБРАТНИ" ЩЕ ПОЛОЖИ КРАЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

Която го роди, ще е родител 2, другата, изпълняваща мъжката роля, ще е родител 1. Ще кажат на детето коя е родител 1. и коя е родител 2. Психиката на детето, с която ще израстне, зависи от толерантността на средата. Ако израстне в Швейцария е една, в България друга. При педерасите единствената възможност е да осиновят дете.. И при тях обаче родител 1 е активният, а родител 2 пасивния!

ПСИХИКА НЯМА ДА ИМА ТОВА ДЕТЕ ... ТО ЩЕ Е НАПОЛОВИНА ЧОВЕК !

"Швейцарските гласуват дали ...." швейцарските какво? круши, планини?

Какви са тея Швейцарски? Нещо не разбрах.

Педерасти, сър.