Швейцария предаде данни за 2 милиона сметки на чужденци

Това стана в рамките на международния автоматичен обмен на информация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се съобщят ли българите със сметки в Швейцария.Ако не - тази информация есамо блъф

За българска следа няма информация. Няма скрито покрито.

Край с банковата система на Швейцария! Вече е във фалит! Изтеглих си авоарите още през август и... Бора Бора...

Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ТЪПОРЪБЕСТИ ЧАЛГОПИТЕЦИ КОЛКО ПЪТИ ДА ВИ КАЗВАМ , ЧЕ МОЯТ IP АДРЕС НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ БЛОКИРАН ВЕ!ХАХАХА

Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ТЪПОРЪБЕСТИ ЧАЛГОПИТЕЦИ КОЛКО ПЪТИ ДА ВИ КАЗВАМ , ЧЕ МОЯТ IP АДРЕС НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ БЛОКИРАН ВЕ!ХАХАХА

Още утре прехвърлям спестеното от пенсии на Кайманите. А такова доверие им имах на швейцарците!

Исках да кажа "спастреното от данъчнте". Линва лапсус, извинявам се.

Нещо за България нищо не се споменава:))))))))

нашите олигарси къде се преместиха

Боко,ШИШИ,ВАЛЬО ЗЛАТЕВ,ДОМУС АГА, в ЛИХТЕНЩАИН ,ЛЮКСЕМБУРГ И РАЗНИ ОФШОРКИ представяни от адвокат ГРОССМАН

Bravo.Sega 6te doide i miserijata v Sweiz.Dosega lapaha na garba na balamite

Известно е, че Епъл държи стотици милиарди в офшорни зони. И какво, да не би IRS да ги разследва? Парите може и да са в Швейцария, но по-голямата част са собственост на офшорни фирми, на които реално не знаят истинските собственици.

Поименно, господа, поименно!

Сайта Ви е бъгав ДИР-ааа,,кога смятате да го оправите!??Или да си търсим друго място за четене...

С имената и сметките на българи милионери в Швейцария. Укрил е информация и е предотвратил стартирането на разследване и съдебно преследване ... 2009 - 2010 г. Конграчулейшънс Борисов!

Нали на банковата тайна се крепи цялата банкова система в Швейцария бре?! Сега дека да си държа парите от тютюна.......

В "БУРКАН" Банк.

BURKHAN BANK KUWEIT е голяма кувеитска банка известна с това че дьржи да приема само сметки в американски $$$$$$,банката е под контрола на САЩ

Изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов помоли за информация немското финансово министерство относно банкови сметки на българи в Швейцария. Поводът е съобщението на Федералното финансово министерство на Германия от преди дни, че предприема действия за получаване на данни за банкови депозити на германски местни лица в швейцарски банки. Ако правителството на Германия предостави поисканите данни, НАП ще започне проверки и ревизии за укрити данъци. В случаите, при които става въпрос за особени големи суми, органите по приходите ще си сътрудничат с Прокуратурата за търсене на наказателна отговорност, уточнява пресцентърът на агенция. В писмото си до германската приходна администрация шефът на НАП напомня и за обещанието на немските данъчни да дадат информация за това дали са идентифицирани български граждани, които притежават банкови сметки в Лихтенщайн. https://news.bg/finance/nap-pogva-balgari-s-shveytsarski-smetki.html Кой ще потърси отговорност, на всички замесени в укриването на мафиотите и крадците на български капитали ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!! и КОГА ли ....

Ей, нищо свято не остана! Накъде отива този свят ?!

На НИКЪДЕ !!! Човечеството отдавна върви към самоунищожение , защото хората са примитивни същества изпълненеи с омраза , злоба , алчност и жестокост - На света нищо му няма , даже ще е по-хубав без нас !!!

Медиите не са забравили, те са купени и си мълчат. Но Интернет архивите помнят: https://bivol.bg/nap-minfin-disk-dokladi.html И някои българи помнят ... както помнят и за 4 те милиарда лева ДДС, откраднато от Мария Мургина (НАП), които Бойко щеше да връща а после си затрая ...... Абе колко ли струва един остров в Гърция ?

МУРГИНА И Мургавия с тьмно сините венци ИВАН КОСТОВ СКРИХА МИЛИАРДИТЕ В ОФШОРКИ НА АНГЛИСКИЯ О-В МАН

Ма,те после го направиха тоя данъчен депутатин в НС

Много се радвам,че има хора,които помнят за дисковете от Меркел,и покриването на бг със сметки там. Т.нар. БГ МЕДИИ забравиха удобно.

През 2014 г. Германия предава на Български служебни лица (шефа на НАП - Красимир Стефанов) ДИСК със сметки на български граждани в Швейцария. Дискът изчезва. Ето какво казва Министерство на финансите (Дянков): "Министерството на финансите не съхранява доклада на бившия шеф на НАП Красимир Стефанов за визитата му в Германия по покана на немските служби, на която му е била предоставена информация за сметки на български граждани в Швейцария (така наречения „швейцарски диск“). Стефанов е бил придружаван в командировката от четирима високопоставени служители на НАП – трима директори на дирекции и старши експерт в дирекция. Те също е трябвало да изготвят задължителните по закон доклади, но не са го сторили." На ГЕРБ мутренските номера ....

Данъчните служби във ФРГ подкупват швейцарски банкови чиновници и по този начин крадат информации за немски граждани, укрили данъци.

27.02.10 Наши данъчни ще търсят BG следи из банки в Швейцария наши данъчни служители ще получат достъп до диск с данни на некоректни длъжници, с който се сдобиха колегите им от Вупертал, провинция Северен Рейн-Вестфалия. В петък германците купиха “оня диск” срещу 2,5 милиона евро. Така пресата в Германия нарича информацията за тайни сметки в Швейцария.Главният данъчен на републиката ни Красимир Стефанов обяви в петък, че има уговорена среща с немския си колега на 5 март, която ще продължи от 10 до 14 ч. НАП ще получи имената на български граждани, ако такива има в купения сега диск за тайни сметки в Швейцария, както и в този от февруари 2008 г. от Лихтенщайн

Защо се правим на улави? За никакво нацистко злато не става дума.Меркел плати 7 млн на хакер,който им предаде дискове с информация за стотици милиони с неясен произход и неплатени данъци укрити в тамошните банки,включително и на българи.Другарката от Крушовица вероятно е в тандем със свищовската калъфка,защото и двамата не пискат за дисковете.Началника не е възразил.

И нито една политическа сила не попита какво стана с ония дискове.Вероятно всички са вътре.

Това неса ли същите другари, които откраднаха парите и златото на избитите арменци в Турция, на избитите евреи от Хитлер? Сега моля ти се обменяли данни, за да хванат "нарушители на данъчни закони"...на крадеца Ходорковски защо покриха 500-те млн свити от държавата пари?

Сега ще започне големият рекет. Парите ще се преразпределят за да не се публикуват в България сметките на нашите хора. Ще излезе, че парите в офшорки са повече от влоговете в страната ни. Другарите почнаха да реват, че се нарушават правата им на банкова тайна. Другарката от Крушовица е в паника. Пропука се визията и.

Бос си в главата.

Пореден тъжен ден за БСП олигарсите..!

А за БКП олигарха боико?

През 2009 г. Меркел плати 7 млн евро за да получи инфо за укритите доходи в Лихтенщаин и Швейцария.През 2010г. за една седмица 4 хил. германци внесоха над 500 млн евро за да не ги съдят за укрити доходи.През 2010г. Меркел лично предаде на главният данъчен Красимир Стефанов дисковете с данни за българи със сметки в онези банки- безплатно, с думите " Вижте кои и къде крият откраднатите ви пари". Естествено след това за дисковете у нас не се видя , ни се чу дума.После разправяха,че над 16 млрд били източени и се чудели какво да правят щото имало някаква давност и нямало ихформация....Може би Цацаров трябва да заключи Стефанов и да го попита какво е станало с дисковете от Меркел.

Не се чу защото имаше депозит на българин с няколко стотин милиона. В един депозит. Колко ли депозита има този човек? А колко активи общо? Тъй че Прасчо да не се притеснява, Цацата и Тиквата ще оправят работата.

След това и Меркел получи едни дискове и престана да се занимава със сметките в Швейцария.

Kenn1111

Единствената причина Швейцария да оцелее при войни е това че победители и победени си криеха парите там.Ако сега нещо такова се случи никой вече няма да има интерес да ги пази и да зачита неутралитета им.

Не е това единствената причина. Ако някой нападне Швейцария, дори да победи, ще загуби повече отколкото ще спечели. Всеки швейцарец съхранява личното си бойно оръжие в къщи и ходи ежегодно запас за поддържане на бойните умения.

За какво да побеждава след като там може да се направят чудесни полета за сеене на пшеница. Трябват само 2х50 мегатона

са тези глупости ? Име на титуляра, номера на осигуровката му, адрес и пр....В Швейцария банките позволяват разкриване на сметка само с код и номер, евентуално с парола! Именно затова разни мафиоти, престъпници , диктатори и политици си разкриват сметки там, защото на практика са непроследими! Там можеш да отидеш и да получиш милиони само ако кажеш съответния код или шифър!А сметката може да е разкрита от който си иска (този, който дава парите, но и неговото име е неизвестно). Това , всъщност, е уникалното на швейцарската банкова система!

"беше". Вече не е.

и кое я принуди Швейцария да не е ? В швейцарските банки вероятно има около50 милиона банкови сметли !От тях 10 -тина милиона може и да са напълно легални, с име, адрес, данъчен номер и пр. Останалите 40 милиона са си просто номера с код за достъп.

Интересно да ли са дали инфо и за сметките от към началото на миналия век или рях ще ги крият докато се срутят разни тоталитарни демокрации от миналото?!

... 2 млн, не са и жълти стотинки за Швейцария 2 млн БРОЯ БАНКОВИ СМЕТКИ глупако! Отделно какво е салдото по всяка една от тях.

2 млн, не са и жълти стотинки за Швейцария. Прах в очите на хората. Само имота на жената на Станишев, който там е Никой е за над 10 млн. Евро. Защо не разкриха сметките на Бисеров, ЦВ.Василев и десетки други БГ олигарси окопали се при кръстоносците ?

Едно време, един така наречен диктатор изтегли 2 милиарда от там и системата им бая се разклати. Медиите услужливо не обърнаха внимание на това и по инерция нещата се позакрепиха.

Два милиона номера на сметки.Не е същото,нали?

Че не мога вечно да евакуирам краденото в острови.

Два милиона си е доста. Ако започне отдръпване от банките, на шоколад ли ще карат. Че вече и швейцарските часовници се правят в китай.

Това е за пред хората иначе пак ще покрият водещите ръководители на държавите защото ако всичко излезе наяве няма да има място, където да се скрият от народната обич.

Още една възможност за управляващите да рекетират тези които не се отчитат. През деветдесетте години рекетьорите бяха силови групировки докато сега официалните държавни служби са несравнимо по голяма и тежка бухалка, при това напълно законна