Откриха детска порнография в Кралска библиотека

21 списания с детска порнография бяха открити в Кралската библиотека на Швеция.

Обратно в новината

Коментари - Откриха детска порнография в Кралска библиотека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ (!!!) качвайте снимки (поне) на голите си деца в интернет (поне не публичен достъп). Бъдете сигурни, че рано или късно ще бъдат видяни и събрани в колекцията на някой педофил. И вероятно не един. Аз лично във Faceboek, Flickr, photobucket не веднъж съм докладвал снимки на голи деца. Потресаващото е че хората не се усещат какви извратени типове им гледат снимките даже, когато получават съмнителни коментари под тях. О_О

Незнам до колко е лошо да снимаш бебечето си по голо дупе,поне в България преди години си беше обичай.Моя баща има снимка легнал по корем на 7-8 месеца гол,а е 40 набор,брат ми също бил е около година той е 65 набор,моя племеник има също който е 87 набор....Убедена съм че много имат такива снимки преди падането на комунизма.А колко снимки има с голи бебчета които рекламират нещо,ами онова прословуто голо бебе което пръцка и от дупето му излиза пудрата,всеки го знае,този който го е качил в нета дали е съден за детска порнография?

обаче ако хванат такъв изрод са го пращали в не-политическата част на Белене.

В една истинска библиотека трябва да има всичко! Отделен е въпросът кое трябва да е достъпно до широката публика. Колкото до законите - и те са лицемерни. И във Франция, както и навсякъде, има малолетни, които раждат и татковците не ги заключват, но ако гледат на картинка голи връстнички на майките на децата им ги побъркват. Ясно е, че има и патологични случаи, но в случая параноята надделява.

затвор за тези! това е ужасно гадно!

Значи ако си снимам детето по гол задник ставам производител на детска порнография?

Да, така е в САЩ.

да, в "нормалните" страни, на Запад от Калотина се смята за порнография. А ако отидеш да ги проявиш, учтиво ще те помолят да изчакаш... полицията.

Долу горе. Интересно 70-те години колко са били заблудени хората, а напоследък поумняха. След 100 години не знам какво ще е.

Ако имаш поне малко мозък в главата си, няма да сложиш снимката с голия задник на детето си в Интернет!

да, особено ако си в USA - май там бяха подгонили една баба, че снимала внучетата си.....

Да. това е детска порнография. Също детска порнография е, когато дават голи бебета по телевизията в рекламно време и казват "Сухи бебешки дупета цяла нощ" с цел да рекламират продуктите си. Също детска порнография са всички клипчета и снимки на бебета и малки дечица от родителите им, за които е нормално да снимат собствените си деца. Детска порнография са и случаите, в които родители оставят малките си деца да се разхождат голи по плажа.... ноо.. тук сме си бълхария..

Никога не бих позволила дечицата ми да се разхождат съвсем голи по плажа. Нито на тате да се разхожда гол пред тях! Не е нужно да си педофил за да се почувстваш неудобно от прекалена слободия.

Ти си болен, човече, иди да се лекуваш. Не защото ми цитираш двуличните закони от САЩ, а защото им се радваш и ги смяташ за правилни.

Ти си болен и трябва сериозно да се прегледаш при психиатър. По смахнатите амрикански закони арестуват баба която снимала внучетата си и ти се радваш на това ? Не мога да разбера чавка ли ти е изпила мозъка или просто си роден недоносен и мозъка ти не е дооформен ? Заради 2 болни мозъка дай децата да са с палта на плажа защото параноци като тебе место да ходят да се лекуват са тръгнали закони да правят, а децата за който е най-важно да ги пече слънце за да им растрат здрави костите да мрат от рахит. Това ли са ти великите закони сбъркан психопат ?