Швеция дарява 1 милион ваксини на "АстраЗенека", които няма да използва

Препаратите ще бъдат доставени на по-бедни държави чрез програмата КОВАКС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама разбира се! Те и Американците я даряват Астрата наляво и надясно пък не я допускат за употреба в САЩ! Точно като онази царевица!

осовната тъкан на човешкото същество от което зависи всичко не само за текущия живот, но и за поколенията,.Затова такива ваксини следва да се изследват дълго време. Традиционните ваксини са слабо опасни за поколенията. затова в много държави ваксинират тези, от които не се очакват пколения. Трябват им нови работници с червени потници, защото те трябва винаги да са повече от нужните, за кеф на капитала ...

А, значи за по бедни държави са предназначени, тези "квалитетни" (АстраЗенека) ваксини казваш !!

ти мерцедес ли искаш да ти дадат за без пари? Аре малко кажи бабо "тенкю" за това дето ти ДАВАТ без да си дал и копейка.

Тикво ти ли си? Типично - просиш благодарности, и не ти пука за биологичното здраве на народа. Долна отрепка

В Германия младите се редят на опашки за тая ваксина. Всички са се луднали. Явно само в България се гледат отделни случай, а не общата картина. Всички я взимат заедно а аспирин, за да няма тромбози и от както се знае това никой не се е гътнал.

Малко не писльгваш ли? Точно там най-много залежаваше, хората масово се отказваха от ваксинации и т.н. От там трьгна инфото за страничните ефекти на тази ваксина!

подслъгвам ли? Я обърни от ТАСС на РТЛ и тогава говори кой послъгва и кой не.

Не си разбрал,дедовото. В материала става дума за Швеция и Дания. Забеляза ли? В България това е любимата ваксина на управляващите, само дето никой от тях не е с нея!

чети поста под който тролиш.

това беше за уж Дедото.

Все едно да "даря" неоглозганите кокали от гергьовското агнешко на някой клошар.....Просто са се отървали хитро и дипломатично от опасния боклук! Що не им дариха примерно по едно Волво или да им подменят самолетите с безплатни Грипен? А дее..... северняците, пустите му викинги пак се изтарикатиха.

намя угодия на протестърската мъстия. Даваш му да хапне боб, ма той пита, що аз ям черен хайвер. Ба си наглото бе.

Ти и на харизан кон ли гледаш зъбите?

И си нямат мама Паунова. И не пускат всеки ден статии от типа “Защо се ваксинирах с АстраЗенека”, не отварят зелени коридори и си нямат Кунче, което всеки ден да тръби, че ползите за повече от вредите. Ей-затуй, сега, ще даряват на халост хубавата ваксинка...

И маймуните в Африка ще ни се смеят, ако някой вкара в България, тази отрова.

Те вече я вкараха при това в големи количества! Евтиното винаги излиза скъпо е казал народът!

Моля соросите да не се ослушват, а веднага да отиват да ги боцнат с астра зенека. Така ще потвърдят ангажимента си към Запада и ще покажат, че всичко западно е хубаво. Ние ще чакаме за руската ваксина .

Eбати ташaка ,юрош на авантата.

А пък нашите бодат яко шведския боклук, който дори и шведите не го искат.

Б.Б. купи от тези най-много..... да си ги вземе в Банкя

Скоро и ние, вьпреки че сме бедна държава и ще станем още по-бедна!!!

"Датският здравен министър се опитва да замени дози от препарата на "АстраЗенека" с ваксини от друг производител". Ей на това му се вика слуга на народа. Знае, че е абсолютно невъзможно да замени АстраЗенека за каквото и да е, но щом са го сложили за министър е длъжен да опита. И го прави без никаква свян!

Вие за това избрахте Славчо, защото всичките сте умни и красиви. Ако беше вирял малко в тези среди а не в кочината на село щеше да знаеш, че на това му се вика популизъм. Но те такива като теб ни го натресоха дългия чалгар и олигарсите. Ганьо винаги е скъп на триците и ефтин на брашното....

Викаш мутрата от СИК не е популист и е цвете?? Забравихте и като влезе в политиката как всички държавни плащания изведнъж минаваха само и единствено през СИБАНК, която банка незнайно как беше купена от Цветелинка...

Това Славчо ли ти го каза или Радю. Нека погледнем фактите реално а не какво ти казват олигарсите. Фактите са: Контрабандата почтии изчезна! Големи инфраструктурни проекти! Олигарсите избягаха! Започнаха раследвания и конфискация на имущество. Разбира се това няма да се хареса на олигарсите. Мутрата няма да ви оправи за 800 дни както ви обеща Царя. Абе мислете бе хора, не слушайте каквото искате да чуете от телевизора....

Хайде да погледнем фактите - магистрала Люлин - асфалта се нагъна още на тетия месец, на първата пролет се свлече ската при Мало Бучино ( добре че не утрепа някой), Северната тангента - още на първата пролет пропадна асфлата между булевард Европа и разклона за Филиповци и пропадна и при мостовете в района на Врждебна. Направиха пътя за Своге - една година по късно вече е зле, Направиха пътя за Петрохан още на първата година асфалта се нагъна. И кои олгарси избягаха - Цецо дето му източиха банката и Божков дето се отказа да им плаща. А Царя за оправянето може и да излъга, ама по негово време се направиха 2 пътя дето ИЗДЪРЖАХА 15 години без ремонт и без да пропаднат, което е невероятно постижение за нашите географски ширини. - Пътя за Волуяк му сменят в момента изнсоустойчивия пласт и мантинелите, но дори преди ремонта беше в пъти по добро състояние и от Тангентата. А пътя за Калотина не е пипан.

защо да не може? Ако ги дава 3 към 1 някой като боко ще ги вземе... въпрос на интереси.