Шведски епидемиолог критикува СЗО

В страната има рязко увеличение на броя на заразяванията с коронавирус, но това се отдава на по-голямото тестване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шведския епидемиолог може и да критикува СЗО, но журналистите от ДИР.бг ги цитират като гарант, че нямало нищо страшно в 5G мрежите!!! Същата тази СЗО, която доказано лобира за скъпи и не до там лекуващи лекарства! Която очевадно не направи нищо смислено срещу корона вируса!!! Не случайно Тръмп им спря финансирането! За тези, които не знаят, не друг, а именно Бил Гейтс е ПАТЕНТОВАЛ специфичен тип коронавируси още преди 10тина години!!! Така, че за някои хора може и да са конспирации, но за пострадалите изобщо не е шега!!!

Напълно си прав. Дира даже не пусна коментарите за 5G. Цитира някакъв журналист, който се позовава на гардиан и няколко други платени жълти медии. Няма никакво побликувано мнение на специалисти чо високочестотните излъчвания.

Така се действа правилно. Този от СЗО не знае на кой свят се намира, изглежда като дрогиран постоянно

Достатъчно е да сравните Швеция със съседите й и шведската глупост лъсва!

Само, че пилците се броят на есен. А буквално най-вероятно ще е есента на следващата година, тогава пак гледай статистиките.

и повечето починали ли е заради многото тестове. И почнахте да тествате повече, като видяхте, че не се справяте. Лично преди време прочетох в шведската преса, че са леглата за интензивна терапия и ако има включен пациент над 60 г. с допълнително заболяване и докарат млад пациент, младият да бъде с предимство. А тези над 70 г. да не ги включват въобще. И това граничи с фашизъм. Лично го четох. Стига се правете на много чистички. По същия начин действате и с имигрантите - затваряте си очите за техните издевателства.

Шведите в последно време имат по 3-5 жертви на милион население всеки ден. Това оначава всяка седмица по толкова, колкото има в България за 3 месеца. Не знам в коя категория искат да ги пишат.

А нас къде ни пишат? Бяла държава, законност, управление ,,the first,,. Направо земен рай. Да, ама не

3евзек

По този критерий нас ни пишат някъде в умерения климатичен пояс и с излаз на море.

Абе как така се оказа, че затрупаният работник в тунела е с положителен тест (1 от 3). Случайност? Извод: Или заразените са много повече, или тестовете нещо дават фира. А и онази учителка в Перник, положителна, пък после 2 отрицателни (PCR)?

е бил и със симптоми на Ковид. Поне така писаха.

Уважаеми "недо-учени", Съобщавайте %-новозаразени от бр,-новотествани! Само това е реално. Другото е манипулации на "матряла" по различни съображения, базирани на обществената некомпетентност...

Значи ако единия ден в кабинета на доктора дойдат 20 души със симптоми, а на следващия само 12, това е манипулация за простолюдието, така ли?

Ооооо колко си прост!

СЗО е една излишна организация. Само лапат много пари и лъжат.

Че простолюдието да разбере, че съществува СЗО. Повечето от тук коментиращите никога до сега не бяха чували за тази организация, но в момента дори са изчислили колко пари получават и какво вършат.

Какви са тия СЗО? Някакви чиновници като коремния, кожния и другия мишо, които се чудят какво да измислят че да са все сухи. Няма пандемия, а заразяване и то в 4 страни по света. Няма трагедия и няма драма. Всичко е ток и няма проблеми. Незнам какво му пука на шведа от този списък...

Вероятно му пука щото нито някой ще посети Швеция нито ще пусне кьорави шведи в държавата си.

Според ББ, при нас направиха пътека за да ни посещават. Пък и тоя нещо май съжаляваше, че бил сбъркал в нещо си за нещото. Май, май, а? Други са нещицата с новините.

А така, селски, кажи им го.

Е СВетовната Злобна Организация се компрометира още когато си свали гащите пред Жълтурландия! Не случайно Тръмп ги отряза, продажни търгаши с шеф негър...какво да се очаква!

Те са провалени много преди това. Например когато отхвърлят, че обратните са болни, без да има каквато и да е обосновка и медицински заключения. Просто защото онези протестирали. Още по-рано в САЩ, макар там мнозинството психиатри да го считали за болест, при правено допитване след това.

Седмичният брой заразени в Швеция расте. А той е от значение, защото в много държави има аномалии около уикендите, когато я лаборатории, я здравни служби не работят на 100%. Шведските власти сами са си виновни, защото не подават информация за текущ брой заразени или за оздравели. Може само да се гадае по математически модели на други държави, а при несигурна работа е по-добре да ги пишат в по-калпавата категория.

И черното е бяло. И аз съм папата. Какви ли не глупости пишете с колегата ти по заплата Форевър Йанг, дори когато хората ви навират фактите в очите. Толкова сте смешни и елементарни, че чак дразните...

3евзек

Г-н Да тролчо, Хубаво име ти е дала майка ти. Не нам зад какво прокси стоиш и какви факти генерира то. Може би трябва да ги споменеш поне веднъж, че засега само ни навирате в ушите слухове за съществуването им.

Да де, ама шведите се съобразяват с препоръчаните мерки.А наш Ганьо не желае.Днес бях в магазин и на опашката беше един кошмар.Наредени като сардели един зад друг, никакво разстояние, маските сложени под носа или на гърлото.Един заплес два пъти му правех място между мен и него за да има разстояние и той пак иде след мен.Накря му казах да мине пред мен като толкова бърза и се изтеглих по-назад.Другия вариабт беше да му шибна един.

Ей смотан - тая опорка, че българите не спазвали мерките се изтърка вече. Днес по всякакви чужди медий твърдят същото за техните хора, че имало втори пик щото не спазвали мерките. А истината е че няма никакъв втори пик, просто под диктата на СЗО започнаха повече тестове да правят и естествено откриват повече "заразени". А като те е страх да не те заразят - купи си шлем вместо да се оправдаваш, че другите без маски ще те заразят - шлема не пропуска нито към теб нито от теб

Каква опорка бе тъпир.Имаш ли представа какво става по магазаните и по затворените помещения ? Да ти казвам ли, че пак днес бях в един офис, аз съм с маската и говория и пристигна една шматка, която си подаде главата с маската, влезе и я свали за да почне да говори на 50 санта разстояние от човека.Само опорки са ви главата, все едно ние не живеем в тази страна.Няма опорка, истината е, че има доста хора за които мерки няма и не желаят да ги спазват и това е.Само за днес на 2 пъти бях свидетел на това.И хич не ми пука дали ти ще вярваш.Ако си много отворен ела очи в очи да ми обясниш за опорките трол с трол.

Да знаеш: НЕГРАМОТЕН СИ! Това лесно се вижда, че си тъп също...

все опорки му в главата и все най-разбира, затова си закопа държавата. Да не мислиш, че социализмът или постсоциализмът е виновен за качеството на живот в България. Не. Никой не е виновен на тоя твърдоглав, недисциплиниран и мързелив народ, който отрича всичко и всички.

Да, ама знаеш ли, че колкото пъти се кача в автобус, един отворен прозорец няма, ако има той е само един, а в повечето случаи дори не се и отварят и хората са с маски набутани на малко разстояние, жега, мор, въздух не достига, ама никой дори не си мърда пръста да направи нещо, овършавам поне половината рейс за да отворя прозорците, ако не стане си свалям маската под носа или брадичката, заради тъпанари, намам никакво намерение да се задушавам, така че престани да държиш конско, защото сигурно и ти си си от тия дето ще умрът ама прозорец нама да отворят, ами сган какво да кажа! Колежка ми разправя отворила прозорец, някаква до нея го траснала да го затвори и уплашила другите, ще се задуши ама затворено да е, така че не обвинявай, а разбери причините, защо някои ходят без маски, вината може да е и в теб!?!?!?

Ха вината да ходел някой без маска бил в мен ? Ами като се насират в гащите да съм им виновен пак аз а ? Не си измисляйте идиотски причини да не спазвате мерките.Всяко неспазване води до по-сложни ситуации.Проумейте го с тиквите си.

Stoisi u vas be glopak

тъпак Увий се в найлон

Цялата офанзива с тестването е за представяне на повишаващ се брой заразени с коронавирус, за да се аргументира усвояването на едни 6 милиарда евро. По 510 000 лв. на ден се харчат, за да се докара бройката на случаите с К-19,

Харчат се по 510 000 лв на ден за да се докара бройката и се губят по 10 000 000 лв на ден от данъчни приходи. А 10 милиона знаеш ли колко повече кражби са от 510 хиляди?

ДрагПеш

Особено ако разходите не са от джоба ти, а приходите са :)

Трябва да си направите една комуна на о-в Болшевик и там със Славчо и Мангъра да си ги нищите тия опорки.

Това е шведския Мангъров.

Да се сравняват и да се слагат в една графа Швеция от една страна и Албания, Молдова и Беларус от друга е нелепо. Шведите може да се управляват от педали и лесбийки, но със сигурност здравната им система ще издържи. Избраха този път и го следват. Като демографско измерение- около 5500 жертви като над 90% от тях са над 70 години. Да нарастнат до 8-9000, но едва ли. Това при население 10 милиона прави 550 човека на милион. Което при нашите 7 милиона е някъде към 4000. Нека като приключи всичко тогава да се дръпне чертата. Между другото е пълна измама че в Швеция няма мерки. Карантина не е имало, но и тук не е имало. Ние имаме цигани, те имат същото количество неуправляеми бежанци и африканци.

Гробищата им също ще издържат, няма място за притеснение.

В България заразените били около 5% според данни на Щаба. А починалите от COVID са 0.5% от всички починали.... Не рбирам защо е цялта тази лудница и вманиачаване. Някой няма ли да обясни?!

То какво да ни се обяснява на тебе, ако половин година вече не си разбрал/а.

5% са 350000 за България. Не съм чул от щаба такова нещо, един пелтечещ доктор говореше преди време за 200000. От щаба казаха че 5% от тестовете са положителни, а самите тествани по една или друга причина са немалко вероятни. А тази лудница и вманиачаване си я създавате самите вие.

Защото до тука бяха опапкани под формата на помощи за безнеса 10 милиарда (не милиона, а милиарда!) лева държавен заем плюс повече от 400 милиона евро, т.е. почти милиард лева помощ от европейския съюз. Какато каза баба ти Клинтън когато стана милиардерка (2 милиарда долара във фондацията, управлявана от дъщеричката Челси и 500 милиона долара лични пари) - "Не трябва да се остави криза без да бъде използвана!"

Вчера троловете като теб пишеха, че са 30 милиарда от ЕС... Решете всички тролове да пишете една и съща сума, по-убедително е.

3евзек

Трябва да си голям майстор за да можеш опапкаш 10 милиарда от заем, които още никой не ти е дал.

Тоя в Швеция го наричат д-р Тенгеле

А ти си жител на Швеция, и знаеш, че е така, или просто си измисли?

Потърси в tweeter

Някой ден, надявам се в близкото бъдеще, ще има някой разследван от СЗО и в някои правителства, ама едва ли от шведското.

Тоя какв опродължавате да го давате бе нещастници, броят на умрелит етам е драстичен, а този го разследват, международна изолация, това ли искате и за нас бе говеда ???????????

Пилците се броят на есен !!!!

1. Колко заразени и починали има в Швеция и Беларус, където няма никакви мерки? 2. Колко заразени и починали има в Испания, Италия - където имаше строги мерки и хората бяха 2 месеца затворени? От тук се вижда, че мерките НЕ работят, а дори напротив - където има мерки има изключително голям ръст на смъртните случаи!!! Хайде, убедете ме в обратното?

Ами сравни заразените в Швеция и починалите с тези в съседните и страни ...и ще ти стане ясно , че мерките работят ;)

Швеция е 10 млн. и има 5200 смъртни случая. Италия е 60 млн. и има 34000. На глава от населението е еднакво. Но поведението на италианците е много рисково. Ако сравниш Германия и Швеция, нещата придобиват съвсем друг вид.

3евзек

Италия и Испания въведоха мерките късно, а например у нас вече имаше ситуация на грипна епидемия. Ако смяташ че в Швеция и Беларус няма мерки, тогава задаваш ли си въпроса защо тестват?

Най-голямото говедо си ти - куха кратуно :-)) !!!