Шумна демонстрация за Международния ден на жената в Мадрид

Жените носеха метални тенджери и тигани, които удряха с лъжици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ся като почнем и да раждаме и вуобще няма да ни трябвате .....

Обръщам внимание на помиярскитеджурналя, че на снимката не са "няколкостотин", а няколко ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ жени. Иначе за останалото сте прави. кикикики

Въртяха се две снимка във фейса. На едната пишеше мъжът и жената на 80-те и дават Арнолд Шварценегер с мускулите и Клаудия Шифир. На другата снимка пише мъжът и жената днес и дават гейчето Кулагин и една културистка с мускули и пише къде сбъркахме. Наистина сбъркана работа.

Фемките имат вече всички права - ама им харесва да продължават да се борят ... и в крайна сметка ще прее.ат всички ни. Аман от активни борци ...

Te настояваха за повече права за представителките на нежния пол. Жените вече са достатъчно еманципирани и особено на запад имат повече права и от мъжетеРеспект, но за какво протестират, искат по един изкуствен и да опъват мъжете или да вземете да работите като стругарки или заварчици. ? Моите уважения, бъдете мили, красиви и женствени. В това ви е чара и силата.

Днес празник имат дамите и майките. Това не са дами, а в редки случаи са майки, така че, да тропат и да вдигат шум. Не усещат, че се самоизяждат. Искали повече права. Повече от кого? Нали феминизмът е за равенство? В коя държава от цивилизования свят жената има, законово и регламентирано, по-малко права от мъжа и е поставена в неизгодна позиция? В коя? Тая пропаганда в един момент ще се обърне срещу жените, защото да търпим, да търпим истерии, ама все в един момент просто ще ни писне. Да си жена не е достатъчно, за да си шеф и началство, трее си и акъл, квалификация, умения, ама днес да си жена се изтъква като качество за заемане на позиции, което е безумие и е нелепо. Къде е феминизмът, когато в няк`ви дивашки територии жените биват убивани с камъни? Нещо не съм видял лелките с тиганите да идат пред посолството на Саудитска Арабия и да се правят на защитнички на правата на жените. Нищо повече от банда лицемери, които търсят на хляба мекото.

Дами ли? Дамите са рядкост по света- повечето жени са обикновени госпожи или госпожици, или дори другарки.

“....Дамите, облечени с виолетови дрехи и носещи виолетови чанти - цветът на движенията за защита на правата на жените и за борба срещу домашното насилие....“ ААА- НЕ- СТИГА ИДИОТИИ- НЯМА ДА СИ ПРИСВОЯВАТЕ МОДНИТЕ ЦВЕТОВЕ НА ПАНТОН ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ! С ДНИ съм издирвала подходящият нюанс кожена дамска виолетова чанта, за да си допълня тоалета! ВИОЛЕТОВИТЕ МИ ТОАЛЕТИ НЕ ИЗДИГАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИСКАНИЯ, А СА ОТРАЖЕНИЕ НА ПРЕЧУПВАНЕТО ПРЕЗ ПРИЗМАТА НА МОЯ ВКУС, НА МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОНА, ЧЕ И ЗА 1 СЕЗОН НАПРЕД! Ужас- окупирахте даже модата!!!

Пааате, наштръквам от виолетово, аз съм от дий Пърпъл

Ако мъжете не бяха кавалери и водеха съдебни дела срещу тези, които създават закони, организации, вестници и др. основани на полов принцип, те всички мъже щяха да са милионери.Не дремете мъже - създатели на всичко на този свят! Колкото по-късно започнете да си търсите правата, толкова по-трудно ще си ги получите. Начело с Меркел , Мей и др. феминистки, в скоро време ще бъдете окончателно унищожени - ще ви използват само като роби

Прекалено много се шета на цивилизацията затова скоро ще страдаме вкупом.

е щом жените си искат празника значи сами признават по ниския си статут.... нещо като да се обиждам че ми викат педал без някой да ме е нарекал така.......

Това с тиганите няма да мине, цици......това е решението веете цици и ви решаваме въпроса.

абсолютно вярно!!! никой не тръва на война ако срещу него стоят две цици.....

Малко ли си сукал като бебе та пак за циците се хвана ?

Каква ти война само да ги извадят и без бой си полягаме

С тиганите ще да е нещо ,като flash mob...

И какви са постиженията на тези паразитни нищожества?

Както всяко хубаво нещо и тона се изопачава, жените които първи са се борили за правото на глас ,на плофесия ,на наследаване, са достойни за уважение..но мисля че в съвременния модерен свят ,все повече липсва Любов....в пълния и смисъл..не джендърски

Повечето мъже не обичат този празник, ако са честни ..хайде гласувайте....:)

Зависи от поведението на жените на този празник.Има такива , които не се траят.

Обичаме си всички празници на които не се работи а се пие... Сега този наистина е по особен, защото на него жините не работят а пият,а мъжете хем работят ,хем не пият. А от тази година май се въвежда и нова мода дрънкане на празни тигани. Нещо като предупреждение , ще стоите гладни

хааа.разсмя ме..имаш чувство за хумор..

Госпожице Светулкова вие какво дирите още в сайта , хайде отлитайте в реалноста да купонясвате.

Ура другарки!!! С тенджери и тигани напред да се отървен от омразните мъже и да можем да харчим на воля!!! Е ако ги няма тях няма д аможем да им харчим парите, аме това ще го мислим после!! Ура другарки, хахах :-)

нещо си в грешка ,празникът не е социалистически..и жените сами изкарват пари ,които да харчат..

А , знаем ние.Интересно защо гледат да си хванат богат чичко , а не по-млади мъже , но с по-скромни доходи ? Колко пъти си виждал мъже да преследват жените заради парите им ?

Статията завършва с обяснения за социалистическия интернационал. Празника може да не е сициалистически, но написалите статията и НПО-тата СА ЛЕВИ БОЛШЕВИКИ и изпозлват както празника, така и жените!! За това наричам всичките 200 жени с тигани излезли в Мадрид ДРУГРКИ. Снимката гаранция е от друго събиране, но са я сложили да изглежда, че заблудените леви феминистки са много. :-)

"метални тенджери и тигани, които удряха с лъжици"... Eгати, вече какви технологии измислят хората - тенджери, които удрят с лъжици... Да не би вместо "тенджери" да са имали предвид "джендъри"?

Дарт ми поднесе огромен букет виртуални рози!!! Обичам те, скъпи!

честит 8ми морт на всички домакини.....

То по тази логика всеки ден е ден мъжа ! Няма ден в година в която да не се провеждани протести и обикновено се водят от мъже ;) Тогава защо ли няма ден на мъжа ?!

Съвременният свят ,поне в Европа отива към женственост на мъжете..много много жалко..стига подобни съмнителни прояви...Жените имат достатъчно законови права,само Правото да бъдат Жени ще изчезне...Честит празник на всички Жени ,да бъдем такива...

Жената Ива ли си, жената Иван ли си - не се разбира от коментара ? Жените имат права защото са си ги извоювали и по-страшни са мрънкащите нещастници от женствени мъже

на глупостта ,рискуваш да отговориш с глупост...няма да Ви отговоря

Фиминистките не се борят за равни права, а за привилегии! Не бъркайте третата вълна феминизъм със суфражистките от 19. век!

Конвекцията не помага - няма угодия!

Забравихте да споменете ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕкЦИЯ!

На снимката не изглеждат "нпколко стотин", както пише в заглавието!?

Равни възможности и осигуряване на защита за недокументираните мигранти и лицата, търсещи закрила у нас, както и отчитане и адресиране на специфичните потребности на жените мигранти.

Промотиране на политики на включване и уважение на човешките права на мигрантките, жените от ромски и друг малцинствен произход, ЛБТ+ жените, затворничките, жените с увреждания и т.н. Преодоляване на езика на омразата срещу тези групи, масово използван както от медии и различни публични личности, така и от политици. Включване на пол, сексуална ориентация и ПОЛОВА ИДЕНТИЧНОСТ към основанията за “престъпления от омраза” в НК и строги наказания за престъпленията, ежедневно извършвани срещу уязвими групи.

Вие троловете майки нямате ли, жена не ви ли е обичала, в епруветки ли сте правени... Не опорочавайте един хубав празник.

Абе давайте им цялата власт на тия , давайте им всеки месец по една дебитна карта с около милион евро вътре за да имат за джобни , уреждайте им скъпи почивки на всички където по цял ден да лежат и да чукат клюките.Те друго не искат.

малко е искаме и да ни се възхищавате нон-стоп- с оня поглед на първата любов. вечно.

А като пръднете да ръкопляскаме ли или да си искаме и бис ?

ще казвате, че вие сте го направили и ще ни се извинявате за което

А не е ли по-добре да ви слагаме по една тапа отзад ?

вечно ще си сам и пре..е .. хмцакан усмихни се, усмихни и жена си намери

Аз си имам жена , не ме мисли мен.Тя също смята , че тези демонстрации са излишни.Достатъчно права си имат жените и всичко останало вече е желание за власт и за привилегии над мъжкия пол.Не забравяйте обаче , че мъжа така или иначе си остава по-силния физически пол и с едно махване на лапата може да залепи за прозореца някоя нахална муха.Всичко трябва да си има мярка.Уви , при жените рядко се срещат такива , които я уцелват.

с едно махване на лапата -------------------------------------- какво има да говорим повече- ръмжете си там семейно и да не обсъждаме други видове

Ами като не искаш да захапеш какво да направя аз.Не сте ли се замисляли , че мъжете винаги ще са по-силните физически и , че явно са безкрайно добронамерени след като не са хукнали всички да си използват силата за да подчиняват жената и да се страхува тя от тях ? Ако жените бяха по-силните физически дали нямаше по-често да използват това? Особено като всички знаем емоционалността им и как подчиняват почти всичко на нея ?

Не на престъпления от омраза, основани на ПОЛОВА ИДЕНТИЧНОСТ! Не на законова защита, основана на ПОЛОВА ИДЕНТИЧНОСТ! НЕ НА РАДИКАЛНИЯ ФЕМИНИЗЪМ!

Spain is dead full of feminists

долу слугинажът - мъжете да си се обслужват сами. долу насилието - който не иска , остави го на мира. долу неангажиращият секс-който иска удоволствия- да обгрижва, храни и облича. долу мъжките преференции- 50% от световните топ финансисти и индустриалци да са жени. как е? става ли? или има още за добавяне?

На кое казваш слугинаж ? Насилието има доста форми и не са само мъжете , които го употребяват.Ако жените бяха физически по-силните можеш да бъдеш убеден , че щяха да са по-агресивните.При тях действат емоциите , а не разума.Относно секса същото важи и за жените - като искат такъв ще обгрижват , обличат и тн.

добре бе, фули ъгрии- дайте да се обичаме без да се използваме и без да си изневеряваме- докато смъртта ни раздели.

"Чудесна" идея е тази за 50% жени финансисти и индустриалци, ама то не става така - трябва си знания, умения и най-вече топки, а както знаем, повечето субекти самоопределили се като жени, НЯМАТ топки. Никой не е направил насила милионерите и милиардерите като Безос, Гейтс, Зукърбърг, Лари Елисън и т. н. Те са го постигнали САМИ и за полова неравнопоставеност НЕ МОЖЕ да се говори. Тук всичко опира до ИНТЕЛЕКТ, какъвто някои хора нямат и затова си търсят оправдание (т.е. търсят под вола теле).

Да ви ..на ИНТЕЛЕКТА, какво измислихте с него? Да видим: - оръжия за масово и единично поразяване - робството и расовата и обществена сегрегация, мафията, инквизицията, фашизма и болшевизма - мегаиндустриалното производство, съсипващо природата - автомобилЪТ, с 1 билион конски сили, който да се фукате, надбягвате и да се правят зрелищни катастрофи - публичните домове - изкуствения интелект- да замени вашия и да сме под непрестанен сървейланс 24/7 - кеч-борбите, чалгата и дрогата, алкохолът и цигарите, холивуд и боливуд-бозите - гей-браковете и геят като такъв - финансовите пирамиди и трафик-каналите - чушкопекът за домашна лютеница от жената - казанът за ракия, да се нарязвате като казаци - нАучните институти, академии и тинк-танкове, в които да си чешете езиците и да се почесвате мързеливо - обувките с високи токчета, да ни убиват - пластичната хирургия, да ви изглеждаме добре след страшни мъки - ....?? :)

ходила си по западна Европа,съдрали са ти пу*ката от еване, спастрила си някой лев, осъдила си мъжа си за издръжка, прокудила си го от семейното жилище, и сега са бараш феменистка

Да ви имам празниците, пропагандата и платените протестърки...

Да се протестира! Повече жени с мустаци, повече жени с бицепси и повече жени с големи членове! Да има равноправие! Честит 8-миарт!

Социализъм, социализъм, социализъм... Долу социализма. Искаме алчен капитализъм.

вземи световния годишен БВП- не повече от 100 трлн. длр. Раздели го на броя на населението- максимум 10 млрд. Резултат- 10 000 длр на човек на година. Или 1000 длр= 1200 лв на човек на месец. Вземи един бг пенсионер с добра позиция от старата соцсистема и, съответно, с 500 лв пенсия+ 100 лв спестени от евтина карта за транспорт + 200 лв от псевдотелк + 400 лв от тролк-услуги= 1200 лв нали така? точно така. и пита се в задачата-що сте недоволни от капитализЪма? за всеки случай, нали? ))))

ти си направил братска дялба

постигнали сте максимумът на социалистическа братска делба при наличните земни и обществени ресурси пита се в задачата: защо сте недоволни, като сте построили социализъма в условията на дивия капитализъм? )))) май просто няма равнопоставен консуматорски рай, а? )))

Йезуитска демагогия от не много запознат със сметките и статистиката. Пожелавам ти щастливото бъдеще, което си поискал!

златни ти уста! от твоите уста- в Божите уши!

Латинска Америка си има карнавали Европа си има протестни шествия шсе опраим

И Европа си има карнавали, а едни от най-посещаваните са в Испания - едното няма нищо общо с другото. Разбирам, че опорката ви е да плюете Европа, но не вярвам да ходиш в Латинска Америка на карнавали, а в Европа ходиш.

Испания е ратифицирала Истанбулската конвенция, но изглежда обезумелите жени са недоволни от още нещо. Имат обещаните от Истанбулската конвенция права, затова явно вече се борят за привилегии. Може би не е зле в Испания да се предвиди, роди ли се женско да му дават доживотна пенсия и навсякъде да го обгрижват като балерина с пълна програма. Даже може на жените да се отдели специална лента за шофиране и да им се разреши да го правят в пияно състояние, за да се види, че и те могат повече от мъжете в пияно състояние.. Може да се предвиди на жените да им се даде един бич, с който да наказват непослушните в обществото, за да се осигури спокойствие на онеправданите сестри.... Фарс е твърде слаба дума , за да се изрази случилото се в Мадрид.

Усетиха просто , че могат да изстискат лимона от темата и като типични жени искат още и още и още.Те са такива , като си купят една чанта та даже и две спирка после няма.Купува се откат и правят цели гардероби с чанти.Не ги слагат ама да ги има там.

Честит празник дами. Живеем в разкрепостено общество. Подарих рози на любовницата си. Подарих рози и на мъжа и.

И социалистите били лоши, Честит 8 март Гарга

честити ли 8 март на жените?