Шумен светофар тероризира цял квартал в Благоевград

Уредбата трябва да помага на незрящи пешеходци, но се оказа нетърпима за живеещите в района

Обратно в новината

Коментари - Шумен светофар тероризира цял квартал в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Кърджали от градския часовник. Идеята е добра, но поне да звъни от 8 сутринта. Не всички ходим на работа в 6 ч. като по онова време.

Дир-а все още се чудя дали триете коментари или просто ви е бъгава системата?

аман от калинки

Другата простотия са релефните (тактилните) плочки поставени върху цели тротоари или стълбища.

Ами като неможете да го намалите защото сте некадърници го махнете. Как в другите държави звука се чува само на 2м от кръстовищата тука не може.

То да беше само в Благоевград? Фирмата която ги доставя тия боклуци трябва да ѝ бъде забранено. Тия дето ги монтират и те кавал до кавал. Бас давам, че нищо не разбират от акустика и свойство на звуковите вълни. Един кавал във Варна оправяше един светофар и използвах възможността да му обясня, че звука се чува на края на квартала в спалните при затворени прозорци. Дебила ми вика да съм подал жалба в общината. Значи те правят глупости , а ние да си пускаме отпуски и да ходим на опашки в общината. Е сега поне видяхме какъв ще е отговора на общината.

В Пловдив на много места има такива светофари.През много от тях никога няма да мине незрящ човек,но те писукат и дразнят хората.Особено вечер.

Аз всичко оправям с изолирбанд!! Вездесъщ е. Китодар задължително трябва да направи един филм за този велик материал и неговото приложение в строителството на съвременна България. :-)

Преди да се стигне до медиен шум, за корекция на проблема(който си остава), общинарите са задължени да инспектират завършения вариант на дадения проект. Сега кой общинар ще поеме отговорност? Не може никой да не е виновен. За това, като траят общинските котенца, тамошните жители да подадат обща жалба точно срещу този, който не е назначил инспекция. Ако ли има такава, то отговорен е този, който е разписал, че всичко е точно. По-ефективно е, отколкото Бай Ганьо да лисва кофи с вода отгоре.

Клещи резачки?

Технологийте не са за простите нации.

Но точно неграмотността е типична за простите нации. Все пак историческите личности КонфуциЙ, АврелиЙ, Папа Пий и други, до някъде са боравели с технологиИ.

А ти к`ъв си, че пишеш "технологийте" ?

"Тогава е увито изолирбанд"