Щурмуваха парламента в Хонконг (снимки и видео)

Демонстранти издигнаха барикади на главни улици пред правителствения комплекс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само чакам всеки момент да започне шоуто Тянанмъм 2!

Тези нямат ли си ДИР и форуми да си постват като нас ами са трагнали по улиците?

Много сте ербап в писането бе. Не са казали, не са ги смачкали.Като изтребят стотина, другите ще си седнат на задниците. Китай не е украйна.

Уау...много си лош бе. Дори и най смелите и безотговорни в Китайското полютбюро не гъкват от седмици, от както всичко започна, което ме навежда на мисълта че само една жертва да падне, ще стане мазало и ще е срам за Китай, не за Хонк Конг.

Срам ще е ако се разспаднат като СССР! Ако въведат ред, ще помрънкат западняците, но ще им мине! Сиси в Египет да не би да го е срам като изби хиляди протестиращи?

Изглежда, жителите на Хонк Конг не ценят стабилността. Ние я цени и си траем. Те не я ценят и не си траят.

Нашите ушанки да обяснят, че тези са платени от Сорос. Всеки знае, че в КНДР, КНР, Венецуела, Виетнам и Русия е най-хубаво!

много ясно че е сорос, той е врага на всяка тутраканска система

Ние кога???

Опит за оранжева революция при жълтите, ама ще гризнат дръвцето. То на Тиенанмън не мина,че сега ли? А за това кой организира и участва активно - все ми минава през главата как на Тиенанмън "спотанно протестиращи" "невинни студенти" с добре изучени движения хвърляха напоени с гориво одеала върху абразурите на танковете. А от армията знам,че като новобранец дори само да стоиш до танк с работещ двигател, започва да те свива корем и ти се ще да бягаш...

Целта на пуча не е да успее, то е ясно че няма. Целта е да се провокира Китай да се намеси силово за да може след това да започне натиск за мащабни световни санкциии срещу "кървавия комунистически режим" и така да се даде глътка въздух на кухата печатарска икономика на отиващата си империя.

Никак не е случайно това, което става във Хонг Конг. Преди срещата на Г-20 в Осака, Москва и Пекин постигнаха договореност напълно да изключат долара от взаимните платежи в търговските им отношения. Във връзка с това решение, очаквам съвсем скоро натиск да бъде оказан и върху Москва. Подобно решение е крайно неизгодно за глобалните финансисти и системата, която те защитават с долара като единствена световна валута...

Има на какво да се научим от новината !

Абе истината е, че където комунизма е стъпил трева не никне. Скоро китай ще плати за икономическия разцвет. ако не ми вярвате проверете колко от реките в китай НЕ СА замърсени. Просто така ще ви е по-лесно.

Малък, но смел народ. Иначе са 100% китайци, но са на светлинни години пред пекинските патици. Само дето се съгласиха да се върнат в китайската кочина, а не си стояха независими. Но сега това ще е поука и за други китайци, особено за Тайван.

Дебил май си забравил танковете на Тянмън.

Ти си забравил, че Хонконг има специален статут.

Хонконг беше даден на Англия за 110 години под наем. Просто времето изтече, и го върнаха на Китай. Никаква възможност за независимост не са имали. Чети момко, чети

Ти прочети, дядка ,за специалния статут.

на светлинни години може да са били преди 30-40 год. я иди сега в Пекин, Шанхай, Гуанджоу, Шенжен и после иди в Хонконг, и пак пиши кой къде е

Според нашингтонския режим и режима в евроколхоза, тия с чадърите са строители на новото, а не просто рушители на старото. Останаха ли баламурници да вярват в подобни заклинания. Господа, барикадният болшевизъм не е от вчера, негови подстрекатели и финансисти винаги са били богоизбраните задкулисни банкстери, обитаващи вездесъщия Запад.

Така е. И на 9 септември, 1944 вашингтонци щурмуваха българския парламент.