Ще се строи ли на тези 6 места в Борисовата градина? Отговоря главният архитект (видео)

Здравко Здравков обеща да гарантира интереса на столичани при промените в парка и прилежащите му територии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вЕрвайте ми!

Толкова добре казано, че нищо не се разбира

Едва ли някой ти вярва след погрома в София и в частност Графа. В по-други времена такива като вас, са били по затворите или под земята.

Тоя е абсолютен измамник с бейби-фейс.

,... по-богат няма да стана , дреме ми !

И да имаме наш български газов хъб , ЦЕНАТА НЯМА ДА Е ПО-НИСКА ОТ ВНОСНИТЕ ГОРИВА ... Така че не ни трябва ЗАМЪРСЯВАНЕ В БЪЛГАРИЯ И ЧЕРНО МОРЕ !

Ей, тия от ГРОБ са ненаситни бе! А на бас, че пак Дж Пи Груб ще строи....

Все едно слушам циганите : ''Не лъжа г-н старши , ако лъжа , да ми умре на комшията кравата '' !

Тази длъжност "Главен архитект" изцяло трябва да бъде премахната в новия закон.

Хъкътъ мъкътъ ама "ДА! ДА! ДА! Нали и аз съм човек, пари ми тябват а Софиянци да го ...."

--Вервайте ми !

И Фандъкова,и Здравков,се заричат могъщо.Само,че,зависи КОЙ е решил да строи. София е свръх презастроена...вече.Особено спрямо прилежащата инфраструктура,която изобщо не е адекватна на още хиляди автомобила и возещите се в тях столичани в повече.На Фандъкова й е пределно ясно,че една копка в Борисовата Градина,би означавала як протест-това наистина би преляло чашата.Иначе,ако попитате предприемачите-направо я изсичаме градинката и блок до блок,барабар с МОЛ-ове,гаражи,ресторанти и пр. Пълен мораториум за строителство трябва да се въведе в столицата за 5г.напред.

ще строят значи в три от зоните....срамота!!

До сега в България да е казвал истината?

бетонираха морето, сега искат да циментират гората! Алчни хора без морал и чувство за мярка!

Тоя лъже и маже,та се пушек вдига! И за "Златен век" на Артекс излъга,че не знае за разрешителните им,а има 2 интервюта с него от 2018-та и 2017-т,когато казва,че "Златен век" има разрешително за строеж,сега се прави на луд,че нищо не знаел,а Артекс ще осъди държавата и ще си дострои небостъргача,а народа прост ще плати простотията на Борисов и Главния архитект задето спряха незаконно строежа!

А защо никога няма предложение за увеличаване на парк/зелена площ или залесяване. Всичко трябва да се превърне в урегулиран поземлен имот за застрояване!

имайки предвид, че сме европейската столица с най-малко зелени площи на глава от населението и то броейки само "постоянните жители"... поне 50 годишен мораториум трябва!

Oт ГЕРБ са пълни Данайци, като ти кажат "добър ден" първо погледни слънцето.

Разбира се, как столична община се бори със замърсяването на въздуха в Столицата - като сече дърветата в Борисовата - това е толкоз просто и логично ... " И става толкоз душно, че да дишаш не би могъл спокойно, с пълна гръд."

В заглавието има едно излишно ЛИ

че сме европейската столица с най-малко зелени площи на глава от населението... Ние си ги избираме обаче...

При Боорисов като кмет ,половин София бе Разпродадена с Подписа на Борисов , ..той каза че са му фалшифицирали подписа във Всичките 150 случая на Открадване на Земя ..в София ... ..и ..НИЩО .. ГЕРБерите които Открадна ха тези парцели си ги Застроиха и са Щастливи Милионери .. ..След като си Платиха Процента на Борисов разбира се.. .. С Артекс Същото но с друга Схема за Крадене .. Същото се случва безспирно и НИЩО..Гарантирано е от тях

Абе тези малоумни ли са , що ли ? Не гласуваха никакви облекчения и привилегии за автомобилите на ток и на газ, цяла София диша тежките канцерогенни газове от дизеляците, те тръгнали да имитират загриженост , че няма да отрежат и едно дърво.

Този да си събира багажа и да се връща на село. Никакво строителство в борисовата градина и точка. Аман от тарикати и инвестиционни интереси

Явно не си посещавал/а други европейски столици ?

При Соца София Беше красива,зелена,подредена ,правена с Ум и без Корупция Столица. След това ...видяхме ...а при ГЕРБ ...без думи ..разгром

Отскочи ли до общественото обсъждане или е по-лесно да си форумен капацитет ?

Тъй , тъй , само където по соца се виждаше какво дишаме а сега не ! Аман от лаладжии където си мислят , че никой не е видял какво беше тогава !

Ще се строи и още как. Въпросът е #КОЙ ще строи и кой ще вземе по един-два-три-пет апартамента бартер за панелка в обеля.... Откъде се навъдиха тези родоостъпници, акъл не ми го побира.....

че цитирам евростат. Ако не знаеш какво е това - потърси в Интернет...

Ти мислиш ли че някой в общината се интересува от общественото ти обсъждане?

Дет се вика ще си взимам апартамент на ЗЕЛЕНО местенце.....

Е той нали преди време каза, че в София има място за още 2 млн.души, така че защо да няма място за тези строежи.

Тази администрация да не пипа нищо повече. Доказаха тяхните възможности. Да изчакат изборите

Не одобрявам сегашното поголовно и безпланово презастрояване, но не ми хвали "при соца". Тогава се строяха само грозни панели.

Научуиха са единствено да крадат от строителство чрез обществени поръчки и от строителство в паркове. Айде да идват на власт в политиката и икономиката някои малко по-образовани да крадат през технологии, софтуеър и прочее, че унищожиха и парковете и строителния сектор. Дърво няма да остане, строителен майстор също....

След изборите нали пак ще е същата , защо да чака ?

До всички живеещи в София -БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ, НЕ РАЗРЕШАВАЙТЕ ДА ПИПАТ ПРЕКРАСНАТА ГРАДИНА. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!!!!ТОВА Е НАЙ-КРАДЛИВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!!! БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ!!!

Сега и зрението на хората е в пъти по-зле ,съгласни сме . Особено когато зрението и Моралните Ценности са Запушени с Пачки от Крадене и Корупционно Презастрояване на София !

А ти мислиш ли , че може да мине какъвто и да е било проект ако не е съобразен с общественото обсъждане ? Личи си , че си само лаладжия .

На село зелени площи колкото щеш!

Спорд фактите е много далеч от най-крадливите , предимно соц управления .

Дааа си беше взимал редовно хаповете ?

Под снимка 2 май е излишно да се планира нещо.това е бившата кръчма Теникиите и там сле пожара стои един фургон за охрана близо 25 години.По-добре е там да има нещо..

Щом е не , значи да !

по-добре е да има гора!

ТА ТЕЗИ МЕСТА ВЕЧЕ СА УРЕДЕНИ И ПРОДАДЕНИ ПРОФОРМА ! ПАРИТЕ, КАТО КОМИСИОННИ СА ВЗЕТИ ! КАК НЯМА ДА СЕ СТРОИ !!! ДА НЕ УСУКВАТ ПОВЕЧЕ !!!

Герб са най-долните тоталитаристи, не троли, моля!

На мене най - отгоре и с асансьор ! И поне 3 гаража - може и заменка да направим !