Ще се обединят ли патриотичните партии за изборите?

След призива на ВМРО, Марешки е готов за преговори, Сидеров постави три искания на партията да влязат в предизборната програма, Валери Симеонов също е на линия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тия пък вече са гнусни. ТРябва да им се забрани да използват думата патриоти.Опорочиха я достатъчно. Наглеци.Дано не им се вържат хората вече.

Не бива да допускаме отново герб и неговите патерици в парламента.

Атака с Волен Сидеров начело ще тегли надолу евентуална коалиция на патриотите. Най-добре е да се обединяват без Атака. Волен с тия изявления за пореден път доказва, че има здравословни проблеми от психично естество. Ще отблъсне гласовете на много избиратели ако е в коалицията.

А ТАКА, както обикновено, държи на евразийските си пристрастия, меко казано.

Тиквоний и Каскета събират стройни, платени редици, фашистите-патриоти и те.

Да може президента да изнудва и сваля, когато си иска правителството. Правителство с подкрепа и на 140 депутати почти винаги ще има под 50% подкрепа на референдум. Това означава нестабилност и недовършване на мандатите, което е вредно за държавата.

"Патриот е – душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек – що да прави? продава си и душата. " Ичката Ботев

Леле леле леле. Страшна дружинка патриоти ще се съберат. За чудо и приказ.

Патриотите СДС ГЕРБ Воля ако са заедно ще са много напред.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

В името на фашистката кауза, прикрита зад наименованието патриоти.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Вика с Борисов никакъв шанс да се коалират, ако влязат

ако ББ се откаже да е лидер, и с нежелание да отиде да става цар, т.е президент.

Още ли има балъци да гласуват за тези патерици?

За всеки влак си има пътници. Дори и за откровено рублофилската на Копейкин. Силата е в разнообразието! :)

Възраждане

Какво общо има патриотизмът с анти-лгбт теорията? Може би ще бранят България срещу тях и в това им се изразява духът на войводи…

още едно обединение на крадци и измамници,наричащо себе си патриоти.Позор за тях и гласуващи за подлоги и продажници

Я, тука на, моеш ли ни "светна", кои не са крадци и измамници?

Зора им е да влязат в Парламента, за да имат имунитет, че и двамата имат ефективни.

Показахте, че за нищо не ставате патреотари. По-точно сте изменници, а не патриоти. Подлоги и патерици на Борисов.

Че Каракачанов,Валери Симеонов и Марешки ще се обединят е ясно.Въпросът е кой ще гласува за тях. Да гласуваш за тях е все едно да гласуваш за Борисов! Ще има преброяване на идиотите в България! Това е формация в която няма нищо патриотично. Просто хората са огладнели и пак искат да седнат на държавната софра. Що се отнася до Сидеров; той би следвало да знае,че само глупак се спъва два пъти в един и същи камък. Участието му в тази формация ще предизвика презрение и окончателно ще го унищожи! Той няма работа при тези "патриоти"!

Единия вика да сме на запад, другия на изток. И как ще се обединят на някакви общи принципи. По скоро сте наистина обединени идиоти.

В името на парите и властта , ще се обединят.

ако са патриоти, аз съм английската кралица. Патриоти били ха, ха, ха. Да не би да са по-патриоти от всеки един българин. По скоро са идиоти, смешнии

Тез патриоти са пълни идиоти! Обединение за лапане и бастун на Боко!

"..има няколко варианти да се яви ВМРО на тези избори. Най-логично е чрез обединение на базата на патриотизма и консерватизма. Но на базата на споделени принципи."- Каза шкембе воевода. Слушай ся дебелак! Най-добре и най-бързо ще се обедините на принципа на споделения келепир. Требе да си съставите и приличен график за лизането на силните на деня. Ако имате късмет Майчето може да е министър-председател, ако ли не ще го лижете на учиндолския.

Обидно е! Другите тогава, както и всички, които не ги харесват като какви се квалифицират? Къде е цик? Не може да се регистрират с такива имена. При "Нема такава държава" реагираха, а при тази наглост не?

Уж патриоти а пък руски кавали Де го чукаш де се пука

Валери Симеонов - "руски кавал"? Келепир, изгода, полза, аванта, власт на всяка цена - такива са "идеите", които обединяват тия архи-измекяри!

Колко тъп трябва да е някой да гласува за тия лизачи??

По тъпите вече гласуваха за Мая и Тошко Африкански!

И как успяха всичките тези ченгета и наркомани да си присвоят етикета 'патриотичните' партии? Кое му е патриотичното да защитаваш интересите на Русия? (ако си руснак - ясно, но тези се пишат българи) Патриотизмът не се мери с потурите, с ракията и с мразенето на всичко чуждо. Патриотизмът е в това, което Левски синтезира като 'Чиста и Свята Република'. Всеки, избрал да живее в България и да гледа децата си тук, напук на тези 'обединени идиоти' е по-голям патриот от тях. Даже Асан и Айшето, дето берат желязо, за да има за хляб, ракия и молив и тетрадка за чавето - и те са по-големи патриоти от Белото, Винкела и Тумбака. Аз казах.

Аре бегай при Асан и Айешто

Едно обединение на патриотите ще спре чуждата намеса в България.

Браво на великият български държавник Краси Каракачанов. Време е за обединение между великите български политици - Краси Каракачанов( един истински честен и достоен българин, Валери Симеонов( истински български трудолюбив патриот който пазеше границата ни от турците) Веско Марешки ( честен и почтен бизнесмен който не краде) и Волен Сидеров( най-големят радетел на българщината) Време е тези достойни и велики български мъже да си стиснат ръката и да привлекат целият патриотичен вод. Така със сигурност ще прескочим 4% бариера и ще се коалираме с ГЕРБ за едно ново и прекрасно българско бъдеще. Видяхме че Радев, БСП, мутрите и ИТН не стават за управление. Най-доброто управление ще е коалиция между нас ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ и ГЕРБ. ПОБЕДА!!!

Марешки мисля, че няколко години ще бъде зает. Сега е подходящ момент да бъде приключено и делото за търговия с българско гражданство. Така че Марешки и Каракачанов може да се обединят в една килия при бай Ставри.

Си цака коалиционните партньори.Той се гласи за министър,а за министър не е нужно да си депутат.

Бялата Златка да се коалира с Фигуранта и БСП. Като целува задника на Путин и Русия. Ако може и да се премести да живее в Русия. Боклук продажен! Останалите не искаме да живеем във феодалния строй!

Браво на великият български държавник Краси Каракачанов. Време е за обединение между великите български политици - Краси Каракачанов( един истински честен и достоен българин, Валери Симеонов( истински български трудолюбив патриот който пазеше границата ни от турците) Веско Марешки ( честен и почтен бизнесмен който не краде) и Волен Сидеров( най-големят радетел на българщината) Време е тези достойни и велики български мъже да си стиснат ръката и да привлекат целият патриотичен вод. Така със сигурност ще прескочим 4% бариера и ще се коалираме с ГЕРБ за едно ново и прекрасно българско бъдеще. Видяхме че Радев, БСП, мутрите и ИТН не стават за управление. Най-доброто управление ще е коалиция между нас ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ и ГЕРБ. ПОБЕДА!!!

В името на парите и властта, да !

Гледам Каракачанов отново овонява ефира с антимакедонско говорене. То не че има друго какво да каже, де. Само че ние се променяме - започваме да не харесваме лузъри. Започваме да харесваме хората "про", а не хората "анти". Говоренето "анти"втръсна и искаме позитивизъм!

Каракачанов, забрави за Атака, ако искаш да бъдеш приеман на сериозно.

Марешки да забрави-осъден на втора инстанция,патриот окупирал държавен плаж .

Не могат да се гледат, но в името на париците ще плеснат с ръце, па ще се прегърнат. Иначе всичките ще останат извън НС. Да не забравяме, обаче, че обединените патриоти доказано са патерица на ГЕРБ .

за да се докопат до субсидии ще се обединят. но шансове за Парламента - йок

Трябва да си слабоумен, за да гласуваш за патрЕотите ни... яко купуват гласове... няма как толкова олигофрени да живеят в България.

Гласуваш за Шкембе войвода, получаваш Толуп-Шкембе!

Плюйте колкото си искате, но Герб ще бъде първа сила и обединените Патриоти пак ще влезат в управлението. Мутрите на Мая и Чалгалрите на Слави са аут. Номерът на Черепа няма да мине.

не е номер на Черепа, който до вчера се мляскаше и прегръщаше с Толупа! От 30 години се знаеше кой е Черепа, но беше покрит с чадъри от този и онзи, на които щедро се отчиташе! Чак и хазартната агенция той си я беше купил за лична употреба! А тези, за които пишеш на бас, че ще влязат в парламента пак и то с подобрени резултати!

докато чакаш герб за влезат в парламента и техните патерици ще дочакаш преди това да влязат на топло където им е мястото.То не може да не го посетят.Бай Ставри ги чака с нетърпение.

и да допълня: нека малко и по-философски да погледнем на нещата: няма нищо вечно на този свят и никой не е вечен! Примери: БКП, СДС, НДСВ......

Тоя противняк марешки и пепи ваксината, или пепи отпечатъка какави патриоти са бе.

И да се обединят Шкембето, Винкела и Шизофреника резултатът ще им е 3.25% - аут от НС.

да се обединят ,дружно да си вържат релсата на мангала валери,и да скачат в дълбокото от моста!

Не петнете името на ВМРО, комундета и балалайки продажни! Ако бяха истински воеводи във ВМРО, НИКОГА нямаше да клекнат ни на Сидеров, ни на Бойко.

без Сидеров! Сидеров ви закопава!

Корембойвода някъде каза че щял да се кадидатира за президент, затова му се привиждат повече правомощия за президента

Какъв патриот е Москов?За едните комисионни внесе ваксини от Турция пълни с живак,за да трови българските деца. Той е убиец,а не патриот.

от къв джендър (GENDER-пол) Ще е сватбата - ШКЕМБЕ+ВИНКЕЛ+ГЛАРУС+ПЕШО+БЯЛА ЗЛАТКА - харем от 5 "булки" ?

Единствените патриоти са от Възраждане. Другите ги видяхме вече, че не стават за нищо.

Да ний сме най-големите руски патреоте , дай ни водка и копейки и не ни мисли ...