17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да

Защо носитеите на ковит които можели само да заразяват те ги ваксинират -за пример децата ???????????????????????????????????????????

Няма да се ваксинирам, защото го изкарах съвсем леко и имам антитела. Организмът ми си изгради по естествен път клетъчна памет.

Много реклама, много убеждаване, много страшни приказки, много мили думи, при това от отявлени лъжци. Мноооого пари дадени авансово. Е как да повярваш?!Не.

Антиваксърите,да го духате !

Никога с американска ваксина!!!

НЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Противогрипна ваксина не слагам. Ефекта е от дъжд до пладне, колко пъти на година трябва да се ваксинира човек? Всяка година ли? Не, мерси!

Tука само Бай Иван е прав ! Що гледате в Русия та вие сте под окупация Американска от Луканов А Монката Паси Нали се Просалзи в Нато сте и Турция Ще ви Пази ! Майната му на Християнството Каза Паси с Усмивка на уста

Защото го изкарах.Засега още е рано.минал е един месец.Вервайте ми не ми се боледува пак от същото. Тооолкова дълго ,а даже и пневмония нямах,но и сила нямах и нюх и вкус,а и очи,защото умрях от глава.

Защо ни лъжат, че британската ваксина е първа!? Руската е от половин година поне регистрирана. Няколко десетки хиляди са ваксинирани в Русия. Ваксината се тества отдавна и няма странични ефекти. Великобритания иска сътрудничество с Русия да си увеличи ефективността на собствената ваксина. А ние купуваме все още неготова и със тревожни данни от тестирането американска. За руската и дума не се излъчва. Русия има 3 ваксини, Китай е разработил 5. Но за това ни дума. При нас властва демокрация без гласност. Това си е жив криминален бандитизъм.

Само дето Путин не иска да се ваксинира с нея

Защо питате? Който иска се ваксини ра! Само кретени пишат!

Само кретените се ваксинират без да питат!

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си?!:)))

Абе смотан, Гейтс е на 65г, децата му са на 40, за какво ваксиниране на деца пишеш

Човечеството живее по-дълго благодарение на ваксините!

Непонятно е когато искате да отидете да работите в Африкански, Южноамерикански и други страни да сте съгласни със задължителна ваксинация за холера, жълтатреска, едра шарка и ред още по региони. Тогава дали се питате -а бе аджеба защо задължително, ами не е ли опасно! Защо не се поинтересувате за онова масово ваксиниране против тубуркулозата! Тгава никой не е казал Няма! Не искам! от новородено до стогодишни, на ръката си имат белега на тази ваксина. Подобна и с едрата шарка ваксинация и реваксинация. Драги протестъри; още онези неграмотните от каменната ера са правили подобни "операции" с дървената клечка и разраняване. И в края на краищата, като не искате зорлан никой няма да ви го вкара.... Всеки от ума си тегли; както казва един български хан " ЧОВЕК И ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ -УМИРА..."

Вземи си го извади от задника, че съвсем взе да пелтечиш врели-некипели!

Първо, ти недей сравнява смъртността от холера, жълта треска, едра шарка и туберкулоза с тази от корона вируса. Второ, недей сравнява ваксини изпитани десетилетия наред върху милиарди хора по традиционната технология с отслабени бактерии. Трето, недей сравнява въобще ваксина срещу бактерия с ваксина срещу вирус.

БЦЖ ваксината е задължителна за българина от 191 година, въпреки че ваксината е създадена още 1906 година. Едва след ВСВ се предприемат мерки за борба с нея. Днес благодарение на антиваксърите туберкулозата укрепнала е във възход. И както всяко едно "изобретение" днешната противоковид се обявява противопоказна и опасна. Цели племена в Америките са били унищожени от едрата шарка само нея ли да сравняваме с короната, ами туберкулозата. Днес били незнам колко си загинали от короната, а колко МИЛИОНА са онези от "Испанската" преди стотина години

От холерата и сега в Африка се считала смъртността на 9.13%. Преди от нея умрели десетки милиони, предимно в Индия. Тук слагат хлор във водата и затова не се очаква. Твърде се че заразен може да умре в рамките на 3 часа, но в повечето случаи след 18 часа или дни. Тъй като в момента не е ясно какво мерят за ковида, не е ясно дали смъртността от нея достига 0.1%. В Китай на ден от тютюнопушенето се водят по около 5000 починали, а всички от ковида бяха 4634. Не съм гледал последно. Тук ни изкарват с повече починали от 1.4+ милиарден Китай. Преди почват да взимат бременни лекарство и децата се раждат с такива мутации на крайниците. Като порасне ръцете са му примерно 15 см дълги. Затова е и забранено да се ваксинират дори в този случай.

Бия ваксини по домовете. Професионално и редовно. Притежавам сертификат "Коректна фирма" и "Супер боцко" За записване звънете в редакцията...

Яжте лайна и мрете,ние няма да се ваксинираме

Много добри резултати. Вижда се че основната част от населението не е от балъци!

След 10 години ако няма странични ефекти може и да се вкасинирам, но сега АБСУРД!!! Противогрипните вксини ме разболяват и по принцип не ги слагам за да не боледувам. Само малоумен човек може да се вкасинира в момента. А и то една опасност ... мани-мани всеки ден срещам сумати хора по спешното висях как пък нищо не ме хвана бе? Домашният гроздомицин явно е най-добрата вксина, а и е изпирана с векове!

Никога. Само, ако измислят ваксина тулупус

не ходи на училище и все си мисли, че някой иска да го мине. Обречена на нищета Нация. Ето, щом един Джамбазки -джендърчето може да излъже избиратели, какво да очакваш.

Ти си прост българин. Аз съм умен българин

Дали фармацевтичните лаборанти ще се ваксинират?

Ваксините инжектират РНК чужди на човешкия ген. Няма изследване за последствията.

Познай какво ядеш и пиеш :) да ти прошепна ли? Всяка храна съдържа ДНК и РНК, чужди на човешкия вид.

Хаха, ковид идиоти

Ами ние вече сме се МАЙМУНИЗИРАЛИ. Къде повече от това?

дава само кратковременен ефект, в добрия случай

"Адът е там, където е наважеството...." З. Карабашлиев

Трябва да я направят задължителна! Младите,които не искат да се ваксинират защото не боледуват със симптоми,а само заразяват????

Задължителна ваксина, изработена за рекордно кратки срокове, е равно на геноцид с непредвидими последствия за населението.

Явно си пенсионера. Личи ти отдалече.

Ако преболедуваш Ковид ти дават шест месеца само, че няма да те повтори... Ваксинирането е вид преболедуване... Значи на всеки шест месеца да ме тровят, заради идиоти, като теб? Не те задължавам с нищо - ако искаш слагай си, ако искаш - недей! Защо ти ще ми даваш наклон на .... И да те светна, че ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН да не боледуваш или ако все пак се заразиш - да минеш по тънката лайсна е ПРИРОДОСЪОБРАЗЕН НАЧИН НА ЖИВОТ!!!! Храни се ЗДРАВОСЛОВНО, разхождай се сред природата, приемай витамини не от таблетки, а от ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ и вероятността да не усетиш въобще Ковида е близка до максималната... А ако имаш някое заболяване - просто ползвай два вида маска - на устата и плексигласова над нея. И си мий редовно ръцете. станалото е БЕЗУМИЕ!!!!

И КАКВО , АКО Я НАПРАВЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА? В МОМЕНТА, ПО ЗАКОН, В БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВАНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е НАИСТИНА СПОРЕД ТЕБ?

Защо младите, ваксинирайте дъртите...те и без това са зели-дали, деца няма да планират...аз преди да създам семейство, няма да си сложа нетествана ваксина, произведена от частна фирма...

И противогрипна ваксина ползваха около 1. 6 % от българите, но сега я нямааааа! Нали не помагаше и беше безсмислена....

_stankow

Ваксинирах се редовно с противогрипна. И имаше голям ефект ! Преди не пропусках сезон да легна болен. След като започнах да се ваксинирам - на 3-4 години един път ме сваля, и то слабо, за по един ден. Ама стана трудно кой да ти я сложи, няма лекари, няма сестри ... А тази година и ваксина няма ... :(

Станков, и за какво ти е фелдшер или медицинска сестра -лекар. Памуче със спирт, търкаш в трицепса, бушкаш иглата и бавно вкарваш течността. вадиш иглата и с памучето разтриваш местото. Нима на наркоманите задължително им трябва медицинско лице за "венозната ваксинация"

Дано не караш някой вибратор

Чудесно тъкмо ще има повече ваксини!

Бийте си по три за всеки случай, ахахаха

По-рано в четвъртък вечерта Борисов имаше друго включване от дома си, в което настоява за решение на ниво ЕС, което дава имунитет от прокурорско разследване при покупката на ваксини за коронавирус. Той направи Фейсбук обръщение към българите преди заседанието на Европейския съвет. Борисов посочва, че има "много лош опит" с някогашния министър на здравеопазването Петър Москов. По негово време у нас бяха внесени ваксини от Турция, но след това Москов бе обвинен от прокуратурата и все още е подсъдим. Още ни развеждат по съдилищата https://19min.bg/news/8/141563.html

АКО 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА СА ДЕБИЛИ - КОВИД 19 според мен е полезен вирус!

О забравих - сега като "чепират" Пипилота-ще стане ли Послушко?

На 3-ти ноември ще се реши всичко. Спечели ли Тръмп -маските падат и коронавирусът си отива изведнъж,така както"дойде". Но ,ако спечели Байдън и соросоидите от Световната Дълбока Държава...тогава и на кучетата и котките по улицата ще поискат да нахлузят маски... При всички случай обаче-първо в САЩ, а малко след това и в останалия Свят ще има дълги и продължителни граждански войни,както и други въоръжени конфликти...

писна ми от тъпи конспиратори - неграмотни и немислещи олигофрени.

Ако Тръмп ви е спасението, по добре метайте по един чаршаф на тиквите и към гробищата...

Не си прав, мамина пъпчица, аз съм раково болен и възрастен, но и през ум не ми минава да се психирам и депресирам. Да, опасност има, но тя я има от 1946г. насам. И не визирам само Щатите, Япония през войната активно разработва бактериологично оръжие. Че тя и сега разработва и не само такова, а и климатично оръжие, че го и изпитва. За справка - Фукушима. А колкото до грипа, "от грип не се умира" - генерал Майтапчийски, така се изпусна по телевизията в началото, е да де, след това се изпусна в гащите като му казаха какво да плещи.

За мен, ситуацията в момента е следната: всеки попива от новините, това което го устойва. Това, което отговаря на мирогледа му. Младите и здравите, на които страдат доходите и начина на живот, виждат конспирации и хиперболизиране на вируса. Възрастните и хронично болните, виждат опасността за живота си или този на близки хора, които обичат. Къде е точно истината не зная. Мисля, че трябва да се търси баланс между позициите на двете групи, защото всеки явно си е в правото сам за себе си.

Мисля, че е по-добре направо да се евтаназирам.

хайде хайде... кажи ако ти трябва помощ.

Първо отиди да те скопят иче и без това за какво са ти мъди като ще ходиш на евтаназия

Ъъъ Ами кога ще започнат да ни слагат чипове ...много сакаме да ни чипосват .Който не иска - направо към екарисажа за трупно брашно

евтаназирай се анално

Куродръв е черен кон изправен на задни крака и с много надървен грездей.Зад него в далечината светкавици проблясват в мрачното небе.

сред хората на Земята.Всичко което е видяно от св.Йоан Богослов ,вече се сбъдва.Скоро много скоро,всичко ще стане ясно с идването на Господ Исус Христос на Земята.Няма смисъл да дискутирате.

Гърция народа не иска ваксина.Казват,че искат да ни контролират чрез вкарване на чипове.Ами ако е вярно?

Няма смисъл да се ваксинираш срещу вирус с висок мутагенен фактор, каквито са грипните вируси. Ваксината е против групата вируси, които са били тук миналата година, а тази година идват нови. Имунитетът ни е бариерата, която трябва да ги спре, а не някакви измислени ваксини. При нисък мутагенен фактор е точно обратното. Ваксинираш се веднъж и после цял живот имаш имунитет, защото вирусът не мутира... Апропо, само като база за размишление: Основната група починали от Ковид-19 в Западна Евопа са именно хората, които всяка година се ваксинират. Тези, които са разчитали а собствен имунитет или не се разболяват от Ковид, или го карат в много по-лека форма. Обяснението е елементарно: Организмът ни приема ваксината, като разболяване и се бори с нея. При тази борба се зъздават антитела, които в последствие ще са основа за борбата със самоата болест. Но при това фиктивно преболедуване, организмът и по-точно имунитетът отслабва. Така Сарс Ков-2 много по-лесно взема връх... Звучи парадоксално, но истината е, че самите ние сме си лекарството. Затварянето ни по домовете и маските отслабват имунитета ни и всъщност ни вредят. Правилното е да се излиза при всяка възможност на чист въздух и слънце, да се пият билкови чайове, да се промени начина на хранене - основно да се изключат боклуци и Е-та от храната.... А изкуствените витамини и тем подобни фармацевтични измишльотини помагат не повече от светената вода!

"Основната група починали от Ковид-19 в Западна Евопа са именно хората, които всяка година се ваксинират" "Е ба си" дъртата лъжа.

С последните си писания се оля и показа забележителна неграмотност.А за началото браво!

НЯМА да се ваксинирам,защото искат да ни чипират,а и коронавируса е обикновен грип

Ако искат да ни чипират, то това може да бъде извършено по всякакъв начин, а не само чрез поредната ваксина, кяото човечеството създава. Благодарение на ваксините, живеем толкова дълго. Ако има такъв нано чип, то той може да бъде сложен навсякъде. Дори в парфюмът ти. Да не говорим за спрей за нос, всякакви капсули с витамини, храна и т.н. А и за какво им е чип? Телефонът ти им казва достатъчно.

35,16% балъци искащи безплатна евтаназия !

Не по собствено желание. Но съм сигурен, че всички ще бъдат принудени под формата на социални и финансови рестрикции да се ваксинират. Така че от анкетата полза няма - всички ще бъдат ваксинирани по цялата Земя.

Що си толкова сигурен,да не би да имаш пророчески данни !?

На принуда се отговаря с оръжие в ръка...ако някоя система подкрепи подобно нещо, ще стана убеден анархист...

Подобно на атомната енергия, социалните осигуровки, интернета и мобилните комуникации, ваксините са прекрасен пример как едно добро намерение може напълно да се изроди. Разбирам и одобрявам концепцията. Вярвам, че съществува такова нещо като колективен имунитет и че ваксините биха могли да доведат до изграждането му. Биха могли. Но храня 100% резерви към осъществяването на тази идея и към корпорациите, финансирани с тази цел. Всички знаем защо. Всички познаваме хора, жестоко пострадали от ваксини. Аз познавам. И вие познавате. Не съм антиваксър, Но пропуснах всички ваксини от училищна възраст насам – не по прищявка на моите родители, а по медицински причини. Израснах сред деца с изряден имунизационен календар, които боледуваха непрекъснато. И не се заразих. Очевидно ме е опазил не колективният имунитет, а моят собствен. Не мога да не се замисля дали нещата са точно такива, каквито ни ги представят. И все пак одобрявам концепцията. Не съм по принцип против ваксините, а против някои неблагородни цели, за които може би са използвани. И против неоправданите рискове, които носят. И против насилственото лишаване на хората, подлежащи на ваксиниране, от информация и от избор. Прави ми впечатление, че защитниците на ваксините (също като веганите например и – с извинение – хората с алтернативно сексуално поведение) изразяват позицията си с неуместна вербална агресия и с неприемливи епитети. Може би трябва да им се обясни, че дали ще се ваксинират срещу Covid-19 си е лично тяхна работа, както и дали ще се ваксинират срещу който и да е грипен вирус. Никой не ги задължава да излагат здравето си на риск – и никой не може да задължи останалите да последват техния избор.

ваксинирането е превенция срещу много заболявания само неграмотни дебили НЕ разбират това. Примера е скорошен бая чаавета за малко не пукнаха щото нямаха ваксина срещу шарка не поради страх а порани немърливост и дебилност!

колкото повече антиваксъри, токова по-малко антиваксъри :)

Не разбира се .Аз съм прост Българин с ниско образование и купена диплома и имам БЦЖ.Няма смисъл да се ваксинирам .Такъв вирус няма всичко е световна конспирация....

С коронавируса се действа на принципа "И най-голямата лъжа ,повторена 100 пъти, става истина".Ако не бяха хиперболизираните "мерки", с КПП-тата , с Декларациите/когато хората бяха третирани като животни/вероятно щях да имам известни колебания.В момента няма достоверен източник на информация за този вирус.В същото време се твърди наличие на "нови изследвания" , които не са направени и този , който ги е изследвал няма име.Въпреки това "услужливи медии" ги публикуват.Ако не беше целта за всяване на паника, пак можех да се замисля.Сценаристите на хиперболизацията знаят ,че има проблем с убеждаването на хората ,че вирус има и е опасен.Затова прибегнаха до съобщения ,че са заразени известни хора/за да повярваме/,но пък видите ли никой от тях не умря , а се излекуваха не за дни , а за часове.Това се случи при поголовното разпространение на шокиращата новина ,че вирусът нанасял тежки поражения на бял дроб, на целия организъм и т.н.Глупости на търкалета ! Добре , какви са тежките поражения върху организма на К.Домусчиев ,на К.Кралев, ако щете на Д.Тръмп, тъй като тези хора бяха обявени за болни и се излекуваха с магическа пръчка за има няма няколко дни.Следователно, нужно е едно изследване , което да обяви ,че богатите и известните не- боледуват тежко ,независимо от рисковата си възраст, а бедните,макар и млади, го карали много тежко с риск за живота и с тежки последствия за цял живот.ВСИЧКО ТОВА Е ЕДНА ГОЛЯМА ДЕМАГОГИЯ.Подобни обяснения са смехотворни и хората не сме тревопасни животни , за да вярваме на всичко това , което ни се поднесе.Надявам се ,че аргументирах в достатъчна степен мнението си защо няма да се имунизирам.Просто не съм изгубил способността си да мисля и да разсъждавам трезво.Както е казал Рене Декарт "Мисля , следователно съществувам" .

До сега никога не съм се "ваксинирал" с каквато и да е ваксина /освен налаганите от комунистите ваксини като малък/! Не може да си подложиш организма на зараза, без да знаеш как ще реагира!

Гласувах с "Колебая се". По принцип не бих се ваксинирал освен ако нещата не излязат наистина извън контрол и работата не опре до "на живот и смърт". Просто не съм от рисковата група. Но и не отричам съществуването на вируса и сериозността на положението. Интересувам се от историята и съм чел как е протекла пандемията от испански грип. Интересното е, че реакцията на обществото е била същата. Сто години човека не е мръднал в интелектуално развитие. Въпреки интернет, телефони, телевизия.

Стига вече сравнения с испанският грип, тогава хората буквално са падали мъртви на улицата. Например един американски журналист (или писател беше) разказва как докато се прибира от работа с трамвай вътре в трамвая умират 3 ма пътници вкл. и ватмана . Испанският грип е нямало нужда да го "помпат" по медиите

за "Сто години човека не е мръднал в интелектуално развитие. Въпреки интернет, телефони, телевизия." За съжаление ти си точно от тези.

Поинтересувайте се колко са починалите от испански грип и колко от Ковид в световен мащаб.

А ЗАЩО НАЙ-БОГАТИТЕ НЕ СЕ ИМУНИЗИРАТ И НЕ ИМУНИЗИРАТ СЕМЕЙСТВАТА СИ !???? ЗАЩО БЕ ДЖАНЪМ ОПТИМИСТИ НА ВАКСИНИРАНЕТО ?

Ти познаваш ли такива и знаеш ли, че няма да се имунизират ? Ваксина още няма!