Ще проверяват има ли досие кандидатът за подуправител на БНБ

Шефът на БНБ има три дни да предложи човека. За изслушването му медиите също ще задават въпроси - през "посредник" - парламентарната комисия по бюджет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си затваря очите и да мълчи докато точат милиардите.

Тези са Крадци на ЕДРО - защо е нужно човек Пенсионер да става Управител на БНБ ?

То няма логика. Ако е без ченгесарско досие няма начин да бъде предложен за този пост. Освен ако е скрито или унищожено

И какво като проверяват!? Та нали всички директори в държавни фирми са с досие от ДС! СТАЛИНКА е пореден пример!

Какво досие - криминално ли?! Защото предишните нямаха досието, за което говориш, но това не им помогна особено да си свършат работата както трябва, че да не плащаме сега всички българи едни пари ...

всички имат на такива позиции

Банка в БГ е мръсна дума след кражбата на милиарди от КТБ под шапката на БНБ, което си беше комунистическа поредна експроприация! Всички БГ банки са скачени съдове, крадат и паразитират, подкупват управлението за лобистки закони с нашите пари! На всяка БГ банкнота има мръсна дума - БНБ!

Под управителя на БНБ е сменен по командването на мафията в ЕЦБ, с цел те да си назначат поставено лице в БНБ. С две думи кражбите в ЕС продължават с пълна сила , а вие мислете като гласувате.

Центърът на източването не е Европа а Кремъл Общият знаменател е ДС-филиал на КГБ или както се казват сега наследниците им. Братските помощници се оттеглят година преди фалита. Изпитана бойна рецепта. Баламите да спестяват.