Ще приеме ли Европа обратно джихадистите, тези "бомби със закъснител"

Европа търси решение за репатрирането на джихадистите, няма единна позиция, пишат световни медии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега джихадистите да не се появят във Венецуела?

Ако ги съдят в Сирия и Ирак - няма да се появят - там режат глави и за по-леки престъпления от техните. Виж от Европа или особено от американския затвор в Гуантанамо - директно натам ще поемат.

Не би трябвало, защото те са предатели.А и достатъчно са се върнали нелегално.но пък Западна Европа са си самоубийци, имат самоубийствена, унищожителна и антихристиянска политика, що да не си ги приберат?

Е какво като бъдат подложени на изтезания или ги убият?! Нали това е целта?! Аз ли нещо не разбирам?! Какво, трябва да бъдат пазени, понеже имат "човешки" права ли?! Ама какви права?! А те могат да убиват жени, деца, да ги изнасилват по всякакви ужасни начини, а на тях това не може и не трябва да се случи, сериозно! И кой го казва това алах ли?! Нарочно е смалка буква!!!!! Изроди!

да отиват в САЩ!

Защо да ги приема? Лишавате ги от гражданство и да се оправят... Да бродят немили-недраги там из пустините...

САЩ са притеснени за терористите?! Тва само показва че те не са срещу а ЗА тероризма във всичките му форми.

Путин каза: че щом алах ни ги е изпратил тези хубостници-наше задължение е да му ги върнем....по скоро да се махат "инструкторите от сащ" за да могат ракетите да си намерят целите..., а и ракетите ще ги пратят направо в леглата на 40те девственици ..а не при германските баби и проститутките в Амстердам((

Да идват всички джихадисти в Европа,та да се приключи с културата и цивилацията!

Внимавай какво си пожелаваш! Всичко казано, помислено, написано се закодира някъде във вселената и рано или късно се случва.

Ако това предателство и престъпления не са повод за отнемане на гражданство, не виждам какво е!? Напълно заслужават да им се отнеме гражданството за предателство, и да си останат само "граждани" на Шариата.

" Ако останат в затворите в Сирия и Ирак, те могат да бъдат подложени на изтезания или да им бъдат издадени смъртни присъди. " Ами, правилно. Да ги оставят там да бъдат съдени, където са извършвали престъпленията си. Така е по международно право.

по голема простотия, трудно би се родила и в най-идиотската тиква!!!

Да си ги прибира този, който ги създаде, обучава, снабдява, а да не ни ги пробутва сега на нас да ги следим какви клетки ще изградят! Карайте си ги на Гуантанамо, Алкатрас или в пустинята Юта, но не и у нас! Стигат ни брадясалите цигани от Пазарджик!

едно че може и да вземе да спечелят, ако адвоката им е добър и друго, че ще легнат на бюджета на редовните данъкоплатци, а трето - ако доживеят да излязат от затвора, мислете му....

Международен Европейски съд за лицето Анджела Меркелщайн и нейните началници!Обвинения в геноцид над коренното население на ЕВРОПА,организатор на Афро-арабското нашествие на членове на ИД и тяхните семейства,промяна на етническият състав на цели райони и селища в ЕС,Нарушаване на границите на всички страни от ЕС,Разпространение в ЕС на СПИН,турбеколоза,Ебола и др. африкански болести с ,които са заразени повечето "мигранти" . Петиция и жалба трябва да подадът всички европейски държави ! СЪД ЗА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!

Искат да потулят проблема със смяната на бялото население на Европа с арабско-африканска био маса,която лесно ще бъде чипирана и при евентуална война с Голямата мечка ще бъде използвана за пушечно месо подобно на дрогираните идиоти от ИД. В Германистан и Франкистан това вече е факт и в много области вече белите са МАЛЦИНСТВО.

Да ги товарят всички на един кораб и да му се случи крушение далеко от брега. Така ще се позоват на форсмажор и всички са чисти.

НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ДЪРЖИ В СТРАХ БЮРГЕРИТЕ ! СЛЕД ВСИЧКИ АТЕНТАТИ - ДЕМОНСТРИРАЩИТЕ БЕЗСТРАШИЕ БЯХА ПОДМОКРЕНИ ! НЕРАЗБИРАЕМО Е - СТРАХ И ПОКОРСТВО ПРЕД ИЗВЕРГИТЕ И ПАК "ДОБРЕ ДОШЛИ" !!! ТОВА Е ЗАБОЛЯВАНЕ НА МОЗЪЦИТЕ !!!

Всъщност западът се притеснява за многото свои "консултанти", останали в плен на кюрдите...

Слугите на САЩ в ЕВропа са готови да си внесат сами дори терористи, щом Господарят им от Фашингтон ги накара.

Толково простотии направиха западните страни по отношение Близкия изток, като разбиването му следствие на което пък се появи и ИДИЛ та 1-а в повече голям праз!

Още няколко подобни теми и виж бсп са останали без един евродепутате, много прости тук и страхливи и виж на първо място Воленчо, не майтап работната хохи

Джихадисти. Пълни боклуци. Могат да режат глави на пленени хора, да убиват жени и деца, да изнасилват, да рушат културни ценности. Щом видяха първите по-сериозни сражения с пратените за лека разгрявка отряди на Русия и САЩ, се надр..... от страх. Камо ли да ги бяха подпукали с пълен боен арсенал. Сега никакво връщане в Европа - да даваме от нашите пари за интеграция, реинтеграция и прочие простотии, докато пак не убият някого. Има няколко работещи решения: 1. Да ги дадат на Асад, да ги съди той - бъдете сигурни в справедливите присъди и незабавното им изпълнение. 2. Да ги предадат на Китай, където има специални лагери за превъзпитание на подобни индивиди - безплатно ги превъзпитават, докато от главите им не излязат всякакви дивотии за джихад и прочие !!! 3. Да ги дадат на Путин да ги засели в Сибир - ще им осигури и работа, и бой, и възпитание. Естествено, лигавите джендъри ще изберат да ни ги върнат в Европа и да си ги дундуркаме като бебенца. А като заколят поредния европеец или взривят поредното училище, да носим карамфилчета и да слагаме мечета - ау-у, колко е съпричастно и европейско.

Освен това за разнообразие, може и да им се дават деца от нашите за осиновяване, ми така де, нали трябва да си възпитат еничарчета да правят атентати и да увиват собствения си народ!

Аре стига с това "бойците на "Ислямска държава", бе! Това са джелати, убийци, терористи, незачитащи останалите (неверници и вероотстъпници) за човешки същества! Поробвали, купували и продавали хора, рязали глави, палили живи хора в клетки, давили ги в басейни, хвърляли ги от покривите, разпъвали ги на кръст... А вие - "бойците на "Ислямска държава"! Какви бойци са те, бе?! Една сега такава от Великобритания заявява, колко било хубаво в Халифата, преди да ги настъпят кюрдите и да загубят Ракка. Виждала била отрязани глави (в кшове), но това било в съотвествие с ислямското право, та не се впечатлявала. Зявява, че не съжалява за нищо освен че Халифатът губи и няма почти никакви шансове. И че нямало как като се върне в UK, което много искала, да се промени... Тези, които са отишли там са джихадисти - малки (да и децата - т.нар. Лъвчета на Халифата), отказали са се от гражданството си на страните, от които са тръгнали, воювали са срещу нас, организирали са терористични атаки и са подстрекавали други да го правят... Те НЕ СА ЕВРОПЕЙЦИ! Те живеят в Средновековието! Да им отнемат гражданството и да бъдат съдени там, където са безчинствали!

за "умерените" ал нусра, където за да приемат поредния социопат са искали въпросния да изяде сърце на християнин? Щом това им е "изпита" за "умерени" за съвсем откачилите дори и не ми се иска да знам какъв е. Честно - не мога и не искам да разбера "логиката" на безумието свързано с приемането на всички свързани с джихадистите като нещо различно от сборище тотални психопати социопати. По-долу ви написах къде им е мястото на такива като тях - дълбоко долу в мините и специално за тази част съм сериозен. Ако все пак някои от тях решат да идват насам - нека почерпим пример от великите българи като хан Тервел за посрещането и Влад Цепещ за след него. Тогава джихадистите няма да ги чакат само ловци като Динко и Перата, а и такива като нас, дето сме се клели пред знамето, знаем, можем и не се колебаем да ползваме оръжие.

Даже веднага трябва да бъдат приети. В съответните изоставени мини, където са добивани приятни за здравето вещества като кадмий, живак, уран, или пък са напуснати заради редовни изпущания на гризу и разпадащи се неща, съдържащи азбест и други също толкова полезни за здравето съставки. Изисквания за местата за приемане - дълбочина над 5 км, слабо работеща система за снабдяване с въздух, засмукваща благоухания от близката градска канализация, пазачи набрани измежду най-садистичните от роднините на избитите от въпросните джихадисти, сами се сетете с какво да могат да ги снабдяват за храна, снабдяване с напитки от продукцията на цар Киро, конфискувана от здравните власти. Какво сте се разревали че бай Дочно се е разревал европа да си била приберяла джихадистите? Като ти дават лимони си правиш лимонада, като ти пращат гадини, организираш нещо, дещо ще стои с години в речниците като определение за назидание.. А колкото до ревящите БХК клонинги - пратете ги с еднопосочен билет във въпросните мини да си се дундуркат с джихадистите. Тъкмо да свикват с това, дето чака извратеняците след като ритнат камбаната.

ТОВА Е ТРОЯНСКИЯТ КОН НА САЩ .

Германците, вместо да дрънкат глупости, по-добре да почнат да разконсервират пещите в Дахау, че доста работа им се задава.

Европейските лидери се притеснявали, че ако си оставят терористчетата в Сирия щели да ги изтезават или да ги осъдят на смърт ... интересно, изобщо не се притесняват, че ако ги върнат в Европа ще има мноооого невинни жертви на тези вече нечовеци. Отишли са там да убиват, е намериха си го. Не ми пука за тия жалки отрепки, терористи и булките им.

Предлагам Соломоново решение. Предайте ги на Иран. Който остане жив, Европа може да го приеме.

Редно е всяка страна да си прибере отрочетата и да ги съди , да си носи последствията .

Терористите не подлеждат на ресоциализация. Сред тях има и същества, които са обръгнали при причиняването на безсмислени убийства, за тях човешкият живот е маловажно нещо и няма как да заживеят като нормални хора. Държавите от ЕС трябва да помислят за специализирани затвори за джихадисти- техни граждани, защото те носят отговорността от допускане на създаването им като джихадисти. Не може държавата да е оставила свободно поле за проповядване на джихад на собствената й територия, да не е взема законови мерки за пресичане на това, а после да си пипа ушите и да казва- ама те това, ама те онова. Джихадистите от държави- членове на ЕС са с тяхно гражданство- да си вземат, да си ги съдят и след осъждането им, да помислят къде да ги държат- в затвори с какъв режим...

Само в Идлиб са вероятно над 20 хиляди. По такива лагери като кюрдския са още поне няколко хиляди. Някои са по иракски затвори-и там хиляди, които някой ден ще се върнат в Европа. Някои са забягнали по арабски страни, но те също напират за Европа с безплатното ядене и белите жени. Реално Европа я чака едно-десетки хиляди джихадисти с боен опит и силно увредена психика да плъзнат по улиците и. Отделно са десетки хилядите им жени и чавета. Това е армия от радикализирани. Дори да вкарат някой и друг в либерален немски затвор, джихадистът излиза след някой месец или година и отново е на улицата. Всичко това показва пълната несъстоятелност на мултикулти концепцията. Някой ден някой тихо ще каже "сгрешихме". И толкова. А иначе вие си гласувайте проевропейски и си пращайте децата студенти в Европа. И спете спокойно.

докато има малоумни идиоти в Америка и Европа, нищо добро не чакайте! все едно циганин ако види медна жица да я подмине...така и с джихадистите. обучени да режат глави, взривяват, да убиват и да изнасилват. след като Доналд Дък се е загрижил за правата им, да си ги покани в САЩ.

Поредната американска простотия. Докога ли ще издържи тази дължава с еквилибристики и полуидиоти?

Никаква репатрация! Да ги изтрелват и да стават космическа нация ! уан уей тикет - ту дъ муун

Свобода за терористите държани в Гуантанамо.Веднага!

ico_all

Гуантанамо се намира на кубинска територия, а както е известно Куба е острова на свободата, така че там всички по презумпция са си свободи като волни птички. Ха, ха, ха!!!

ico_all

Ами сега е момента Америка да даде личен пример и да пусне от затворите си всички онези предполагаеми и задържани терористи от 11 септември 2001 г. насам да си отидат по родните държави за да си ги интегрират Саудитска Арабия, Ирак, Кувейт, ОАЕ и други "ислямски демокрации". Хайде де, ако ви стиска!!!!

Европейски лидери-тъпанар , ами да бяха мислили , когато разбиваха държавността в Сирия и въоръжаваха същите тези фанатици. Много тежък момент, това наистина са изключително опасни хора, закоравели убийци, с полирани мозъци и силно увредена психика. Не е добре да се моткат на свобода сред европейците.

Тия после трябва , да си направят и асоциация на бившите бойци от ислямска държава и да си правят всяка година сбирки . Така е при демокрацията . Равни права за всички

Аз съм съгласен. Идеята е добра. Нека да позволят на тези момчета да се повеселят малко из Европа. С все оръжията им и взривните устройства. Но все пак да ограничат заселването им само в Брюксел и по специално около района на Европарламента.

Ами тогава Европа да поиска от САЩ да пусне всички желаещи от Латинка Америка.Европа съвсем я взеха за своя колония.

Политиката на сащ - отново е очевидно срещу Европа. Политиците на Европа - отново очевидно безидейни и импотентни..