17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам думи-най-интелигентният ни министър е в ареста, сякаш е убиец! Същевременно никой не е в затвора за Чернобил, Беляне, колапса на банковата ни система през 1996, да не говорим за КТБ! да изброявам ли още?

Ще я подобри, ама друг път.

Боже, пази я тази държава, дето всеки дава акъл, особено когато няма! И всеки става я министър, я премиер, я евролапач, насочил се с бодра стъпка и с голяма лъжица към кацата с меда! Ама тя вече е празна....

отговор на Ала бал ами да изберем Корнелийка тя ще оправи работата

Всички са един дол дренки-в едно гърне пърдят,затвор и конфискация на заграбеното,но това е просто невъзможно...овързани са като свински черва...

243Win

Да ти е*а държавата, дето такива нагаждачи и неграмотници стават министри!

Поредното бушонче...на Боко..Г-н премиер,кога ще подадете оставка като достоен човек ?Нещата не вървят ,не че нямате желание да постигнете нещо по-значимо ,но с примитивизъм ,некадърност и некомпетентност това е невъзможно...

Докато не видя в затвора всички по веригата напълнили страната с боклуци нямам доверие нито на бойкмо нито на бандата му !

Този е ново доказателство,че трябва да си И.Д.И.от за да те направят министър.

Каквито и калинки да се завъртят - само поразия ще направят.

Стига вече... Човекът идва да спасява правителството и мандата (сам си го каза), а не да го закрива!

Този даже една тоалетна, като хората не е направил на митниците,всичко което е направил и то срещу пари е за другата страна извън границата.Те да печелят ,България да губи.И тук ще сътвори някоя голяма далавера.Няма образ, има само фалш.

на държавата.Досега нишо полезно не е свършил,но не може да се отрече,че лобира за мафията с голямо настървение.

А,как да не свършил...Я го виж как се е загладил и закръглил....Това само с папкане става , а не с една заплатка , даже и да е "средна" а не ..."минимална". Колкото оправи корупцията в митниците ,толкова и водата ще "докара"!

А кой предложи Цацаров за председател на КПКОНПИ.

Senator1

Язовиро ще се постараее да запълни язовирите белким цъфнат нталъмите.

Мошеник

тои става министър за ради далаверата а не да подобрява министерсво

Не, защото е представител на ВМРО. Тази партиика се излижи тотално и няма място в парламента: Продават българско граждансто, купуват стар модел самолети на баснословна цена и с доставка в далечното бъдеще, карат пияни и опитват да пътуват със самолет въоръжени, тотално излъгаха пенсионерите, правят етнически скандали е ЕП, безстопансвени стени на военни обекти рухват и убиват. Е хайде стига толкова!

пасмина , сбирщина от некадърници, мутри и калинки трябва да се махне , да бъдат съдени и вкарани в затвора.ТАЗИ ШАЙКА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ, РАЗПРОДАДЕ Я , ОКРАДЕ Я.

Да бъдат въдворени в Перник. И без охрана.

Да си спомним поговорката за гарвана,но тук са калинки и трябва малко да я перифразираме. Така че тук поговорката пак ще е актуална,но ще звучи различно - "КАЛИНКА КАЛИНКУ ОКО НЕ ВАДИ"

Калинка е в женски род и не може да получи падежно окончание -у , което е за мъжки род /гарван/, най-вероятно окончанието трябва да е -и, но повечето хора няма да го разберат.

А,има и мъжки Калинчовци.. :)))

Ако разкара "калинките" от министерството ще се опита да мръдне нещо, но за големи промени трябва НОВ МИНИСТЕР ПРЕДСЕДАТЕЛ. При този това са ГРАНИЧНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ!!!!! Така че СПОКО. А и във всички Министерства трудовият договор трябва да е за не повече от ДВЕ години. После другаде, иначе видяхме какви сивнски черва са се оформили.

Тоя само дето поп не в бил. Празен човек. Щом и него гласят за министър-??? Загубена държава.

Нищо няма да подобри Ревизоро. Само ще стане още по-дебел

Този и след като го арестуват,няма да вземат нищо. Той не е вчерашен!!!

Няма да успее да направи нищо, колкото и да се е "отракал" в политиката и само ще бъде следващият който "ще опере пешкира" заради натрупаните до сега проблеми и така ще се прикрият нечии сделки и афери!

Поредната простутия на Гробарите на КОМУНИСТА Бойко Б.

Ами завчера той заяви- Ще си прехвърля имотите и банковите сметки на близки лица и с хиляда лева в джоба ще заема поста Министър,та като ме арестуват да няма какво да ми вземат. С тази " кризиснаПрограма" какво да очакваме от него, а също заяви,че познанията по водните съоражения и ресурси се изчерпват с това,че като дете при дядо си видял как са строили яз. Лобош. Аз мисля,че с този "летящ" старт може накратко да се каже- Ревизоро се готви за Затворо.

Тоя вмирисан крадлив капут за нищо не става

сега ще миришат теменужки от нефтохима! Не че преди беше по-различно.

Ще има много работа и то отговорна. Трябва да прикрие далаверите с европейския боклук.

Като го гледам на снимката скоро ще се пръсни по шевовете , като партийния си ръководител.И този смени няколко партии само и само да е във властта.Плува като мазно петно в българската политическа тиня.Ако очаквате да направи нещо се казва надежди говежди.

този е лобирал за всички гадняри, така че няма как сега да направи нещо което ще засегне корумпатите.

Твърде много сган трябва да се изрие за да се случи нещо, а те са платен електорат.

Има стара приказка със стар керпич, нова къща не се прави! В поделенията на това министерство има стари лисици, които първо са си платили се назначат на тези длъжност, а след това са научили хитростите и тънкостите! Моя съвет е повече от две години да не работят едни и същи хора в това министерство!

Дира, ако ми кажете числата от тотото ,ще ви отговоря. лелеее малеее ама въпрос.....

Ревизоро се трасформира в ЯЗОВИРО!!!!! При тази сбъкана държава и господ на дойде-все тая....само ще го оплюят

Ревеязовиро

Ако по същия начин работи в МОСВ както и в Митниците значи здраво се е провалил!

И аз за това се питам, толкова го хвалят за работата в митниците, а как са минали влакове със 700 хиляди тона боклуци през границата.

Това е замазване на очите на българите! Истината е че ГЕРБ и Камората и Ндрангетата имат бизнес сделки - боклука в Европа да се депонира в България!

В цял свят боклука и разчистването на терени се държат от МАФИЯТА...........

Той си каза, че приема, за да не падне правителството и ви пита вие дали искате избори, защото той не.

Вече е ояден, ще бъде непрекъснато гладен.

ха дано, ама...