Ще бъде ли осъден студентът, рисувал по Паметника на Съветската армия?

Адвокат от Българския хелзински комитет смята, че ще се стигне до споразумение и глоба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много му са пет години на соросоидчето. Стигат му и три месеца на топло, в грижовната компания на любвеобилни авгъстанци.

Абе 5 години за този лозунг са идиотска присъда! Няма никакъв "изключителен цинизъм" в призива му. Неподходящо е местото, на което го е изписал. Но пък от друга страна малко са "вървежните места" в София... Една по-солена глоба. Хем да му държи топло и да му е обеца на ухото на този "студент", хем да е предупреждение към всички следващи мераклии.

ОСЪДЕН ЛИ .........ЧЕ ЗА КАКВО

ДА ГО ПРАТЯТ В НЕМСКИ КОНЦЛАГЕР ДА РАЗБЕРЕ КАКВО Е ТОВА ТЪПО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЯСНО Е И КАКЪВ СТУДЕНТ Е НЕЩАСТНИК

когато Сталин и Хитлер са били съюзници ли?

Не, когато Сталин печели войната. Онази война, която започва след едностранното разрушаване на споразумението от страна на Хитлер. На този Хитлер, на когото и ние сме съюзници. На същия, който щеше да види сметката на такива като теб ! Айде, със здраве ! Чети и се ограмотявай, преди да пишеш форумни клишета !

немците закриха ли концлагерите, ''историко''?

Присъда, глоба затвор за всеки, който драска и разрушава паметници ! В случая- командировка с общественополезен труд до Еритрея, Мали, Сирия и друга държава-донор на бежанци. Съдейки по надписа, на "културния и възпитан младеж" там ще му хареса. София е заприличала на ци_ански катун с тези напъни за изразяване по стените на сградите и полуразрушени паметници на културата. Крайно безмозъчно поколение се е пръкнало....

Краймо време е да има осъден защото паметниците не са място за покаване на простотия.. Голям вой нададохме когато бяха осквернени войнишките в Сърбия нали?? ама тиука видите ли било нещо ''елементарно' и не заслужавало присъда защото до сега никой не бил съден????според ония от хелзенски...Ами като го осъдят този следващия ще се замисли че като не може да съгражда няма и право да руши.

Отговор -НУЛА! Има няколко измрели от препиване с метилов алкохол и ТОЛКОВА!

И един да е пак е много по стойностен от вас

НО НИКОЙ НЕ СПОМЕНАВА, ЧЕ ГОРИВАТА ИЗЛИЗАЩИ ОТ НЕФТОХИМА СА ЕДНИ ОТ НАЙ-СКЪПИТЕ В ЕС! ЗА ТОВА Е НУЖЕН ТОЗИ ПАМЕТНИК ! НИКОЙ ДА НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ ТОЗИ ФАКТ!

Гледайки надписа, считам, че т.нар студент може да пледира "малоумен" и да си спести глобата. Но така само изглежда на пръв поглед. Надписът не е случаен, паметникът не е случайно избран. Момчето (не съм сигурен) е или изпратено по поръчка или е ляволиберално активистче, напиращо да го забележи някоя добре финансирана организация. При тях финансовия мотив обикновено е водещ. Другия е обърканата сек*уалност. Появата на слузестите адвокатчета от БХК също не е случайна. Така или иначе времето им изтича.

"...културен и добър студент. Освен това той доброволно е предал спрея си на полицията, когато е бил задържан." Културен и добър студент, явно вече има други измерения. Ама това с "доброволното предаване" на спрея, направо изби рибата. Значи хващат един убиец на местопрестъплението и той "доброволно предава" ножа на полицаите. И това му се брои в плюс. Възхитен съм.

Част от писмо на Георги Димитров до Сталин: 5. Известни са редица случаи на насилие по отношение на местното население на завзетите територии от някои военнослужащи от тиловите части на Червената армия. Така например: а/ произволно се отнемат от местното население работен добитък, каруци, хранителни продукти, без знанието на местната власт и без да се оформи по съответен начин изземването на животните и хранителните продукти. б/ произволно се изземват държавните и частните граждански превозни средства и смазочни масла. Това води до срив на есенната сеитба. в/ някои военнослужащи в пияно състояние нахлуват през нощта в частни домове в градовете и селата, грабят, а в някои случаи изнасилват жени и убиват мъже. В село Див Дядово, Шуменски район е убит заедно с други и член на Комунистическата партия.

нивото в БФ! '' Студент'', който не може да различи "parasite " от "refugee " , с какъв бал ли е бил приет?

Е, как какъв - "паричен", бал!

Яка глоба и обществено полезен труд! Да носи камъни от долу нагоре преди обяд и след обяд да ги сваля. Да се научи на уважение към загиналите обикновени хора...

И колко руснаци за загинали за България през 1944 година, че нещо не се сещам (освен препилите с грозданка, които не броим)?

Е та ние сме капитулирали като съюзник на Германия без бой. И стига с тази грозданка, водка и т.н. Това което са изживяли тези хора, ти не можеш да го гледаш по телевизията на тъмно дори! АМАН!

Никакви споразумения ! Голяма глоба и в затвора ! Да се научи на ред и дисциплина и да уважава паметниците !

на които паметта им ''леко'' изневерява! Значи - пишело се само по ''красноармейските'' паметници? Ами НЕ! Ето - порадвайте се: https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo4/Nadpis-Smart-za-giaurite-oskverni-pametnika-na-Hadzhi-Dimitar-na-Buz378330.html И върху паметника на Хаджи Димитър ''някой'' беше ''ИЗРАЗИЛ ОТНОШЕНИЕ''! Бе ние за тия "REFUGEES" не бяха ли баш ''ГЯУРИ''?!?!?

Беше написал с боя един българин навремето покрай цариградско шосе. За това му деяние го бяха простреляли в колената и лежа в затвора! После се оказа че е било истина!!!!

Защото от десетилетия руския бензин излиза от рафинерията им на една ОТ НАЙ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ В ЕС! Когато видите продадените количества в България, ще разберете, че 10 стотинки по-висока цена се равняват на 100 МИЛИОНА лева на година, а разликата между заводската цена на Лукойл и средноевропейската е НЯКОЛКО ПЪТИ ПО 10 стотинки! ЗА ТОВА ТРЯБВА ПАМЕТНИК СЪС ШМАЙЗЕР ОТГОРЕ!!!!

Оказа се, че драскачът бил студент. Бог да пази България, щом има и такива студенти! Та неговата интелигентност е на ниво първобитен човек! Какъв студент може да бъде?! Това е жалък примитив с коефициент на интелигентност около нулата. Обикновен примат!

В Сингапур за цапане със спрей се полага затвор, глоба и 3 удара с ратанова сопа, изпълнявано от здравеняк, майстор по бойни изкуства. Силата на удара е 90 кг, скоростта 160 км/ч. Остават белези до живот, губи се съзнание, изпълнява се в присъствието на доктор.

В Сингапур за цапане със спрей се полага затвор, глоба и 3 удара с ратанова сопа, изпълнявано от здравеняк, майстор по бойни изкуства. Силата на удара е 90 кг, скоростта 160 км/ч. Остават белези до живот, губи се съзнание, изпълнява се в присъствието на доктор.

Време е дебилите, които "пишат графити" по българските паметници, да получат ефективни присъди. Обърнете внимание и на текста - този малоумник кани мигранти в България!?! Кой си ти бе, кре.тен, и от чие име каниш мигранти в БГ ?!? Аз бих го осъдила ефективно само заради този призив! А фактът че анти-БХК го защитава, е повече от многозначителен!

Да му връчат ключа на града и направят почетен гражданин на София

Защо никой не рисува по Руски паметник или Цар Освободител? Комунистическите окупатори не трябва да имат нищо в България.

Техните мекерета искат да имат място за поклонение

Е на американските летци бомбандирали София по време ва ВСВ по-върви да има паметник. Нали куха лейко!?!

Поредният "вандализъм" още веднъж показва че това, което стърчи в Княжеската градина не е никакъв паметник, а е срам за България. Никой не си позволява да пише по паметника на Патриарх Евтимий, нали?

Срам за България! Е паметника на американските убийци от ВСВ.

Е да ма по този паметник никой не драска нищо че онзи ден намериха техен 200 кг. подарък до Военна болница.

Никой не цапа паметници на руската армия, а се цапат само на Съветската армия. Дали е случайно? И докога ще се отъждествява Русия със Съветския съюз?

Ти се благодари, че беше тази Съветската армия, щото днес с родата ти можехте да сте козметична серия....

Предполагам и това е изкуство според някои ;) ? ЩОМ от БХК изпълзяха отново на светло , ще да е знаково посланието ? Нещо като премигането на светлините на 9 юни 1923 ?

не е начин на изразяване, като има мерак да се "изразява" да отиде в общината и да поиска разрешение за митинг или пикет, да си направи плакат или арт инсталация и да застане с тях пред паметника...

Трябва да го направят почетен гражданин на София и шеф на общинския съвет.

Не може, а ТРЯБВА да бъде осъден. И да излежи присъдата в центъра за бежанци в Харманли.

Паметниците без значение чии са не са за драска е аза ПОМНЕНЕ. Народ без памет е обречен.

тъй си е! виж какво се случи с родинатани, когато бутнаха ония паметници от преди девети!

И какво се случва , когато взехме да вдигаме паметници на терористите избивали цивилни граждани с бомбардировките на жилищни квартали . Случва се Преход към небитието

А за младежа трябва затвор. Да го бутнат за 2-3 години. И да видим след това някой дали ще драска по паметници, не само по този. И въпросът приключва.

Това не е паметник, а символ на поробител, който трябва да се премахне.

Трябва да се махне паметника на американските убийци от ВСВ. Това е истинският поробител. САЩ, са световни терористи и искат да експлоатират света за тяхна изгода.

Това нещо трябва да бъде взривено и показано на живо по всички телевизионни канали, заедно с онзи в Пловдив, другия в Бургас и вс. останали

Човекът е показал подобаващо отношение към символ на един от поробителите ни, за какво изобщо го съдят????!!!!!

към новите ПОРОБИТЕЛИ, които само за антиБХК и кукловодите им са ''refugees"... И тоя ''студент'' ''учел'' в БФ??? Поне да беше писал ''PARASITES welcome!"..

Българския хелзинкски комитет - я как веднага се видя кой е поръчителя. Или поне е нает от поръчителя. В тази група са 29 НПО. Все някое от тях е поръчало. Същите, които ни натрисаха Истанбулската конвенция. Съвсем стана ясно, че рисуването по паметника е поръчка от чужденци. А не идва от България.

трябва да го осъдят! първо, не е рисува, а е писал второ, не е писал на български трето писал е грозно четвърто това което е написал е глупаво!

А за Българския елзински джендърски анти хуманен"съюз"-ЗАБРАНА НА ДЕЙНОСТА ИМ-ЗАЩОТО НАРУШАВАТ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА!!!

А ако изразя неодобрението си към Хелзинкския комитет със спрей по вратите им ще ме нарекат как ли не! Или под други средства за протест ако избера няколко изстрела със законно притежавания пистолет. Че да се изпуснат и отпред и отзад А този тиквеник поне да го беше написал без грешки. Това на какъв език е?

Изглежда, че промяната на словореда в изречението пречи на пишещите да определят кога да използват пълен или непълен член. Ако променим малко изречението по следния начин: "Студентът рисувал по паметника ще бъде ли осъден" е без съмнение ясно, че студентът е подлог. Защо някой смята, че при промяна на словореда "студентът" вече не е подлог?

Тъй като досега няма осъден, наказанието трябва да е тежко, за да се върне доверието в правосъдната система. Затвор!

По логиката на адвокатката утре, като започнат да пишат по Народното събрание и Президенството, пак ли с този аршин ще мерим - че имаме право на волеизлияния?