Международна организация награди спасителите на щъркели

Спасителите на щъркели от Североизточна България получиха награда от международната организация за защита правата на животните ПЕТА.

Обратно в новината

Коментари - Международна организация награди спасителите на щъркели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

papion

То грамоти хубаво са получили, но кметът вместо да си прави ПР да вземе и да отпусне някой лев на човека, че ги храни и топли 10 дни щъркелите, а и май за апаратче също му трябват.

Малкия човек с голямото сърце. Поклон пред всички вас !

Великани. Това е.

Мили добри хора, бъдете благословени!

Това са истински ХОРА и жалкото е, че получават признание от чужди организации, а нашенските лелки от разни ведомства едва ли не ги критикуваха, че можело с нещо да се заразят, че така не се прави... А къде бяха наперените и вечно стачкуващи еколози, които да реагират светкавично и да покажат, как трябва да се помага?Може би скачаха на поредния митинг за нещо от което има далавера?Макар, че аз също се озадачих, когато видях кадри, как хората прибират птиците в стаите на домовете си, където стоят и малките им деца, а не примерно в селскостопански помещения.Наистина леко неразумна постъпка, но и доказана чиста, безкористна обич и най-вече навременна помощ към пернатите вестители на пролетта.

къде бяха всички тези боклуци, когато трябваше да се помогне на щъркелите? Сега си правят пиар. За такива наистина трябва да има чукане на камъни Омръзна ми от навлеци

ти си истински мъж....знам че си и много добър механик....вседехода върви ли още или сдаде багажа. Тоя човек е опериран от рак на гърлото...на снимката се вижда апарата с който говори....до скоро караше един Фиат чинкое ченто....не съм го виждал скоро но смятам да се случи.

Браво на Сафет и другите като него. Всички излъчваха доброта и най-вече Сафет.

браво на турцина

Браво на тези мили хора! Всички трябва да имат такова отношение към животните и природата

Едни харантутняци реваха че птиците може да са болни..като гледам човека си е жив и здрав, въпреки досега с опасните щъркели! И награди получава!

Дали същата организация раздаа награди и за спасяването на българи?

Не -заета е да раздаа санкции.

Нещо се обърках??? В БЪЛГАРИЯ СПАСИТЕЛЯТ НА ЩЪРКЕЛИ, КУКУРЯЦИ И ДР - НЕ Е ЛИ САМО ТОЙ???

А НАЩЕ ЗЕЛЕНИ ПРОТЕСТЪРИ КЪДЕ СЕ ЗАГУБИХА????КЬОРАВИ ЛИ СА ,ГЛУХИ ЛИ СА ????

протестират, за да могат необеспокоявано да торят плажовете и планините :)))

И най-вече,че планината е само за тези които могат да ходят. Хора които трудно могат да се движат няма начин да се качат с лифта в природата да пият чай с торта и да си се приберат. Точно както прави немеца. Природата е само за зелените и дизелите !

Джизъс най- точно го е казал: "По делата им ще ги познаете!" Този човечец не говори красиво като милионерчето Ангел Джамбазки и не лъже като него, но има златно сърце. Прочетете какво говори Джизъс това е истината!

Абе, вулканизиран каучук, тва "джизъс" да не е оня футболист Благойчо? Е него не съм го чул да казва таквиз неща! Но виж Иисус да!

Какво да правят хората. Нали догодина, няма кой да дойде и да оповести пролетта. За Българско село това си е нещастие. Къде сте виждали село без Щъркелчета

Е и малко пари за истинските Хора. Стига тия перачници пардон, неправителствени това онова са прибирали пари за бездействие. ;}

Молодец!

А колко ли са сготвени

Това е хубава новина!!! Човещината или я има, или я няма!!!