Шолц е готов да възобнови контактите си с Путин, "когато моментът е подходящ"

Германският канцлер обясни, че условието за справедлив мир е изтеглянето на руските войски от Украйна

Обратно в новината

Коментари - Шолц е готов да възобнови контактите си с Путин, "когато моментът е подходящ" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От някъде трябва да се почне ...В Изсрайна расте всичко ,Маслини ,праскови ,грозде ,банани портокали ..и други .Голяма инфлация ...Само трепане за укропутеците..!!!

Подготвят почвата

ВЪПРОСЪТ Е ПУТИН КОГА ЩЕ Е ГОТОВ

Е ми аз мисля, че това е възможно, особено ако Путин се изтегли от Украйна в посока Берлин, пък ще мине и по познат вече път.

руския маймунопитек само от бой разбира... ако му говориш го приемат за твоя слабост.

Не те ли опънаха днес, та си толкова нервна !

Явно ерманският разбира само от това. И някои български. Гемранецът е ял бой и за известно време е разбрал. Руснакът е разбирал от по-рано. Щом не е нападал Европа, а Европа го е нападала няколко пъти. Помним и Наполеон. По негова инициатива с руснаците са се запознали в Европа по диаонал от Русия до Франция. Нещата се повтарят. Западнярът е ново образувание в света и му липсва базовата култура. Изтокът може да не е така префинен, но има дълбоки културни корени, които го държат по-здрав. Не се залъгвам лесно от задоволеността на Запада и не я възпиемам като дълбока култура. Повърхностни са. Временни са ценностите им. А Шолц е срам за Германия. Никога тя не е имала такава нула в политиката си.

Шолц ще е готов и да ми духа ,но въпросът е дали въобще Путин би проявил интерес към това за ,което е готов Шолц ?!!

Колко пъти се повтаряше информацията в тази статия? Тия идиоти ли са или ни имат за малоумни?

Шолц да си оправи първо бакийте в Германия,че както е тръгнало може скоро да не е Канцлер. Прилича ми на Карлсон който живееше на покрива.

Нацистите и техните наследници заслужават само бесилка.

смърт на путлерофашизмъ

На Бай Дън ли?

Тоз пък кой го пита. Проблемът украйна е заради Германия и тоз малоумник. След Кол и Меркел тоз е тотално недоразумение.

A Путин дали ще иска да възобнови контактите си с американски лакеи?

Като опре яйцето на дупето ли?

Е, кога да е подходящ? Когато се преместите в някой диспансер.

Процъвтява. Нямат нужда от газ и атомни централи. Ще си духат и ще се перкат анално да се греят идващата зима. Ако не думнете още некоя тръба та да има затопляне от парниковият ефект, жална ви майка. Зих Кокейн.

"Когато му дойде времето" - т.е Путин като пристигне в Берлин след колона от танкове или, по-лошо, като заприлича на Бахмут.

Може да се поклони на мумията му, като я вкарат на червения площад. Евентуално.

Въпросе е дали Путин ще поиска повече да контактувате!

Когато ти решиш да говориш с Императора, ще е твърде късно за теб и за цяла Германия...Пък и след големото зануляване смисъл от разговори няма да има много-много...

Шолци, погледни си икономиката и после се обади на Путин да му се помолиш да не ти се сърди

Хехе, какво им е на икономиката ако нямаш против да споделиш? Това, че влязоха в лека рецесия е част от нормалния бизнес цикъл в пазарните икономики. Даже трябваше да стане преди няколко години.

SirBob

Лека рецесия???? Ти изобщо следиш ли какво става в Германия? Конкретни данни от миналия месец - BASF обявиха, че планират съкращения с 1600 работни места и закриване на три (!) производствени мощности в Германия. Освен това говориха за цялостно преместване на бизнеса си извън Германия заради по-изгодни условия другаде - това някак случайно съвпада със Закона за борба с инфлацията, приет в САЩ, срещу който Макрон изрева зверски при последната си визита отвъд океана. И BASF са само един от многото концерни, говорещи в този смисъл. Подобни неща се чуват и по линия на Daimler, например.

В Германия фалират по "няколко"стотин фирми всеки месец, ти питаш, какво ѝ е на икономиката?! Няколко стотин ли казах? https://tradingeconomics.com/germany/bankruptcies

"Що се отнася до конфликта в Украйна обаче, "Русия трябва да разбере, че не може да става и дума за сключване на някакъв вид студен мир, при който сегашната фронтова линия ще се превърне в новата граница между Русия и Украйна, тъй като това само ще легитимира престъпното начинание на Путин", подчерта Шолц. "Напротив, ние трябва да постигнем справедлив мир, а условието за птова е изтеглянето на руските войски" от Украйна след нашествието, започнало през февруари 2022 г., добави той. Германският канцлер изрично отказа да каже дали това изтегляне трябва да включва и Крим, който Русия окупира от 2014 г. насам. Шолц заяви, че Украйна сама трябва да определи какво точно иска." Такааа - това аз го разбирам по следния начин - Пич(Путин), всички се осрахме до ушите - и ти, щото си мислеше че ще минеш на парад, ама и ние, щото си мислехме, че ще те прецакаме и ще те нашляпаме по дупарата и ще се прибереш наритан в къщи като бито куче! Сега и за нашите презокеански "партньори" работата хич не е розова, при нас искат да ме пребият с камъни, а май на твоите крепостни селяни не им пука особено дали ще имат сельодка на масата - важното е водка да има! Та ... всички се сговнихме - ползвахме Украйна като сиренцето в капана, а мишока Русия гризна малко. Капана щракна, ама не уби мишока, и сега последния, дори и да го е пернал капана през опашката, си иска сиренцето. Амааа ... и ние огладняхме - хладилника празен, няма какво да ядем - и ние искаме сиренето. Дай да се разберем така - каквот си гризнал - гризнал(Крим). Което сиренце се е разтрошило по земята(Запорожие, ДНР, ЛНР) да го съберем и да го пришием към основното сиренце(с уговорката, че ще е на принципа на южен Тирол) - никакви украински войски там, и автономия. Та ... смятам, че Шолц така ги мисли нещата! Но и смята друго, че Путин би му отговорил така: - Шолци, майн фройнд ... има една американска поговорка - ако един каубой те нарече катър, отиваш при него и най-учтиво го молиш да си върне думите назад. Ако втори път те нарече катър, то му казваш - излизаме на вън с пистолетите да решим въпроса. Ако трети път те нарече катър - ... слагаш си седлото на гърба и започваш да цвилиш! Та ... Шолци, майн фройнд - нима смяташ, че след като Оланд и Меркел в прав текст казаха, че са ни лъгали седем години, вие сте държави, на които може да се има доверие и имате репутацията да сте гарант в каквото и да е било?

Немски танкове в Русия? Кви диалози бе? Чакай смяна на моделите на руски танкове. А и Одеса и Харков ще си върнем. Ако се дръвчите и до Полша ще стигнем.

Шолц е кукла на конци слугуваща на САЩ!!!!!! Не е нормално държавен ръководител чиято страна от водеща икономика в Европа изпадна в рецесия със свита 3.6% икономика да въврви с/у просперитета и !!!!! Най-големият страх на англосаксите е разбирателство м/у Русия и Германия!!! Тогава и само тогава Европа ще се отърве от влиянието на САЩ!!!!!!

Този живее в някаква друга галактика... или друго измерение!

Едно време бяха евреите, сега са руснаците на прангата. Но с Путин сте сгрешили, Путин не е нито Кадафи нито садам, Шолц ще го духа

Шолц е смешник, това показва, колко е арогантен и колко е правилна войната в Украйна.

SirBob

"Но възнамерявам отново да разговарям с Путин, когато му дойде времето.." В превод - "без евтин газ е лошо, икономиката ми буксува, големите концерни в Германия ще се изнесат, съкращават се работни места, столът ми се клати, а господарите отвъд океана си имат свои проблеми. Така че ще се наложи да ес говори с Путин все пак." Всичко това беше ясно от самото начало, въпрос на време е само.

Както го нарече украйнския посланик "увиснала наденичка"...

Тъп наследник на нацисти. Ти гледай да не дойдат пак до Берлин.

Когато момента е пдходящ, Путин ще дойде да ти каже.

Какво е казал Шолц, но по вчерашни данни има 20% одобрение. И то уклончиво, справял се някак си .. Дефакто инсталирано селянче -йессърче

Ау, Германия влезе в рецесия, в САЩ банковата криза не е приключила, парите свършват и Шолц взе да омеква. Колко неочаквано. И да се изтеглят, и да не се изтеглят, пак ще се говори или потъвате на дъното, а ние заедно с вас и заради вас.

Ако Руските войски се изтеглят от украйна - укрофашистите ще продължат да избиват Руско население и ще продължи геноцида над тях - това ли иска този посредствен палячо ? ясно и точно му обясниха, кога Руските войски ще се изтеглят от украйна - когато всички укронацисти са неутрализирани !

"Напротив, ние трябва да постигнем справедлив мир, а условието за това е изтеглянето на руските войски" Докато поставяте условия нито справедлив мир ще има, нито какъвто и да е друг! Очевидно ситуацията в момента устройва Европа! Отново някоЙ прави пачки!

Този канцлер е много далече от предишния канцлер, за голямо съжаление на цяла Европа. Меркел имаше авторитет, този не го уважава никой. Само заема поста, по-добре да го сменят. Путин отдавна е забравил за съществуването на тази шушумига.

Че кой ще говори с тебе бе гламава швабо!? Дори и украинците ти с еподиграват като ти викат обиден кренвирш... Тая зима беше мека и изтикахте...ще ви видим следващата... А Германия вече е в рецесия...,Честито

шолц е шибан нацист… внук на генерал ор СС.. не мисля, че Путин ще разговаря с фашисти

А Путин дали е готов?

е най слабия канцлер на Германия,за всички времена!

Какви разговори въобще с руското чикатило?! С терорист разговаря ли се?!

Gugnelid

Охооо, и дудуци ще му въртят, ти само чакай. Ще видиш какви полит-удобни обяснения ще намерят за подгънатите си колене и превити гърбове :)

когато бункерния дигне белио байряк съм готов да раZговарям с него и да му наема добър адвокат Zа процеса в Хага

Когато Путин занули усраина, ще трябва да поговорим и да забравим противоречията :)

Как е възможно толкова да изпадне Канцлерът или вече нивото в ЕС е такова, че той блести над посредствеността.... Как ще разговаряш с някой, като предварително го обявяваш действията му за престъпни, като му дойдело времето?! Трагедия, но на нашите задници се пише....

Gugnelid

Ти може и да решиш да разговаряш с Путин, швабо изтърбушена, но дали Путин ще иска да говори с тебе? И кой си ти, че да казваш какъв мир ще се сключва, ако изобщо се сключва?

Рецесия,СЛЕД Рецесия ,а овцете го търпят да се прави на важен

Глупостти, тоя е контролиран, като Зеленски и нашите шматки. Не е готов да направи нищо без да му наредят.

Шолц услужливо и лицемерно няма да спомене нищо за изтеглянето на американските дойски от Сирия, които са там нелегално, крадейки сирийски нефт.

Този и онзи глупак от ЕС усилено работят за нова Студена Война ! Няма ли кой да им каже да вземат да си мълчат ! Нищо не разбират от дипломация !