17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

При 4,7 не трябва ли да е мъртва? Ашколсун, ма булка.

На 31 декември 2017 г, инженер от Белград, на 43. 14,7‰. Абсолютен рекорд. Полицията в Южна Африка е заловила водач с невероятните 16 промила алкохол в кръвта. 2 място. Ние сме скромни. 20 декември, Пловдив, 9.14 промила. За трепане са такива рекордьори....

По непредпазливост се е блъснала в стълба вместо в пешеходците нали?

брееее тая трябва 3 дни да не е спирала да пие...как се удрят 4,7 промила???

''Ася Капчикова '' , и катастрофи !

Това е улица Доростол в Русе. Снимката е от катастрофа през месец февруари!

Ти май забравяш , че си в България , други новини няма , макар и от миналата година !

Дир-ниците са известни с това, че не слагат снимки от събитията в статиите, а някакви произволно избрани. И не го пишат под снимката, а са длъжни. Аматьори.

Снимката е от 15 февруари 2020 когато БМВ отсече дърво и се врязва в тролейбусен стълб, в Русе, на ул. „Доростол“, в участък с ограничение на скоростта 40 км в час и пешеходна пътека пред детска градина. https://www.rusemedia.com/бмв-отсече-дърво-и-се-вряза-в-стълб-от-т/ https://btvnovinite.bg/bulgaria/kola-otseche-darvo-i-se-zabi-v-trolejbusen-stalb-v-ruse.html Коректна снимка от описвания тук инцидент в Хасково, петък вечерта на ул. „Таню войвода“ в кв. „Бадема“ има медията haskovo.info: https://haskovo.info/129042/хасковлийка-с-рекордните-47-промила-алк/

Колите, не са хасковски , а русенски! Стълбът не е бетонен, а стоманен! Колата не е Форд, по-мяза на БМВ! Направо да тако.....ам у драскачите, поне намерете една по-подходяща снимка от Хасково!!!!!

Хасково? Защо ли не се учудвам?

А ти от кое село си?

,... Перник !

Еваллата!!!

Това възможно ли е въобще. 4,7 тая не е имала кръв бе. Пак добре, че няма пострадали невинни.

Дрегера е дефектен, с 4.7 трябва да е мъртва. Ама у нас всичко е възможно.

Тая направо си е майстор от Висшата лига на Русия. 4,7 промила могат и кон да гътнат, а тая тръгнала да шофира. Е, нЕма такъв олигофрен!!!

Те за това конете не фиркат ;)

Критическата не прощава! Кой знае какви са и ги говорили гласовете та да ги потисне с толкоз алкохол?

Дришльо, какво разбираш ти за критическата и откъде знаеш кога е?

"е загубила контрол върху колата и се е ударила в бетонен стълб" тя тая въобще не е придобивала някога контрол над возилото

Не е точно така. Аз имам един приятел, дето съм го виждал как не може да ходи, но като седне зад волана, си е наред. Разбира се, на къси разстояния до 10-2- километра. Винаги съм се чудел на това.

Нещо ни лъжете сьс снимките Що щат русенски патрулки у Аскьово Май има и други пияни!!!!

ъхъ, и нито колата е форд, нито стълба е бетонен

Прав си, снимката се оказа, че е от този случай: "Кола отсече дърво и се заби в тролейбусен стълб в Русе ..." от февруари тази година.

Вчера пак писаха за някакъв с 4,7. Не е зле дрегерите да минат на калибровка. С 4,7 промила не съм сигурен дали може да се оживее без медицинска помощ.

с кеф искам да ме гепат с повече от позволена скорост и да ме спрат. Или за някакво нарушение,което се замерва на пътя.Уредите им трябва да се калиброват годишно,а те не го правят. Ще се гавря безкрайно с мицифайките.

и да знаете,ако сертификата за годишна калибровка не е при мицифайките в колата гаврата с тях става безкрайна. Ако имат сертификат и го държат в управлението,то само могат да си забършат гъза с него пред съда.

Снимката е илюстративна, патрулката е русенска!

Това прилича на BMW

Това постижение е национален рекорд, а може би световен!

тротоара е висок, но шафьорката го е преодоляла - евала......стълба е непоклатим , явно от кремиковско желязо е направен. Само да не пипат жената с крив пръст, защото тя има граждански права и като почнат онези ми ти бунтове.....