17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мотото на ГЕРБ трябва да е "зиг-заг" или "напред-назад", не "работа, работа, работа"...

Ама баце нали друго речи?

Така поне има теоретичен шанс да се кача на градски траснпорт. Предишното беше безумно малоумие за хора, на които им се налага рядко да го ползват.

​От тази дата, според заповед на Столична община, вече е разрешено първата врата на превозните средства да бъде отваряна на спирките, за да може да се използва от пътниците за слизане и качване, уточняват още от ЦГМ. Идиоти от първата врата трябва само да се качват за да може да плащат на шофера и да не бавят със слизане, от останалите врати да слизат

ако си леко мургав - може и без билет !

това в София е градски транспорт аз съм трамвай. Поздрав с Икарусите 7 и 9!! За трамвайте няма да говоря

Точно така е в Италия в град Бергамо

с билетчетата беше малоумие. В София съм и откакто започна „пандемията“ не съм се качвал на ГТ въобще, но си признавам, че ако се наложи, не знам как да го използвам без да съм в нарушение. И билетчета се намираха трудно, но преди поне купувах 10 талона и се возех 2 седмици - горе-долу в половината от работните дни опитвах да ползвам градския вместо да се бутам с колата. Даже имам няколко талона останали в портфейла които опитвах да пробутам по спирките, но все уцелвах хора, които пътуват с карта. Кому е нужно да отнеме лесния достъп до ГТ? Представям си пенсионер от друг град, който по някаква причина трябва да се придвижи из София - с карта ли ще плаща!? С телефон..??

А бе чакайте нали има ковид той по билетите и мърлявите пари не ходи ли? Къде ви е безконтактното плащане?

"умния", който си ползва зареждане на билет с телефона, няма да си купува хартиен билет. Ама не всеки ползва телефон за купуване на е-билет. Никой не те кара насила да си купуваш хартиен билет или да ползваш градския транспорт. Спрете се с глупавите заяждания за всичко.

Всеки ще си реши как и от къде да има билет. Аз си ползвам хартиен билет и като знам,че ще ползвам автобус си правя сметката отпреди. Електронните билети са просто едно улеснение за който го иска и не вярвам скоро да изчезнат хартиените билети.

Ама карат шофьора да продава ве! Него ще заразят зорна

а в югоизточна англия шофьор на градски рейс приема & в брой ,&без пин въвод такова,& да му бъде показан кюАр кода виждащ се на екран телефон,живи&здрави

ковид-19 ... е& ? в панерче пълно с дезинфектант ли да са задължутелно кръгли&правоъг.пари? айде със здраве

Аз винаги давам билета си на качващ се пътник и винаги ми дават билет. Който няма мозък да купува карти и билети.

Където уволниха продавачките на билети ,градския транспорт е на загуба. Хората не си купуват билети .

Заради масовата безработица няма пътници .

Много хора вече работят дистанционно. Вече ще стане тенденция в много сфери.

И аз съм пътувал с чужд билет, но като изключение. Андрешковщината като навик на живот обаче води дългосрочно до нисък стандарт на живота. Това не е решение за бъдещето на нормален човек.

Поредното недомисленно и неадекшатно решение на Градска Дебилност ще постави водачите под угрозата да бъдат заразени Нищо смисленно не могат да родят Калинките в това ЦГМ

Нормалното е само да се качват от първата врата, защо в България не е така... недомислено е

Ми да ходят да ровят в кофите и няма да се заразят.