17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормалното е само да се качват от първата врата, защо в България не е така... недомислено е

Поредното недомисленно и неадекшатно решение на Градска Дебилност ще постави водачите под угрозата да бъдат заразени Нищо смисленно не могат да родят Калинките в това ЦГМ

Ми да ходят да ровят в кофите и няма да се заразят.

Заради масовата безработица няма пътници .

Много хора вече работят дистанционно. Вече ще стане тенденция в много сфери.

Където уволниха продавачките на билети ,градския транспорт е на загуба. Хората не си купуват билети .

Аз винаги давам билета си на качващ се пътник и винаги ми дават билет. Който няма мозък да купува карти и билети.

И аз съм пътувал с чужд билет, но като изключение. Андрешковщината като навик на живот обаче води дългосрочно до нисък стандарт на живота. Това не е решение за бъдещето на нормален човек.

а в югоизточна англия шофьор на градски рейс приема & в брой ,&без пин въвод такова,& да му бъде показан кюАр кода виждащ се на екран телефон,живи&здрави

А бе чакайте нали има ковид той по билетите и мърлявите пари не ходи ли? Къде ви е безконтактното плащане?

"умния", който си ползва зареждане на билет с телефона, няма да си купува хартиен билет. Ама не всеки ползва телефон за купуване на е-билет. Никой не те кара насила да си купуваш хартиен билет или да ползваш градския транспорт. Спрете се с глупавите заяждания за всичко.

Ама карат шофьора да продава ве! Него ще заразят зорна

ковид-19 ... е& ? в панерче пълно с дезинфектант ли да са задължутелно кръгли&правоъг.пари? айде със здраве

с билетчетата беше малоумие. В София съм и откакто започна „пандемията“ не съм се качвал на ГТ въобще, но си признавам, че ако се наложи, не знам как да го използвам без да съм в нарушение. И билетчета се намираха трудно, но преди поне купувах 10 талона и се возех 2 седмици - горе-долу в половината от работните дни опитвах да ползвам градския вместо да се бутам с колата. Даже имам няколко талона останали в портфейла които опитвах да пробутам по спирките, но все уцелвах хора, които пътуват с карта. Кому е нужно да отнеме лесния достъп до ГТ? Представям си пенсионер от друг град, който по някаква причина трябва да се придвижи из София - с карта ли ще плаща!? С телефон..??

Всеки ще си реши как и от къде да има билет. Аз си ползвам хартиен билет и като знам,че ще ползвам автобус си правя сметката отпреди. Електронните билети са просто едно улеснение за който го иска и не вярвам скоро да изчезнат хартиените билети.

това в София е градски транспорт аз съм трамвай. Поздрав с Икарусите 7 и 9!! За трамвайте няма да говоря

ако си леко мургав - може и без билет !

​От тази дата, според заповед на Столична община, вече е разрешено първата врата на превозните средства да бъде отваряна на спирките, за да може да се използва от пътниците за слизане и качване, уточняват още от ЦГМ. Идиоти от първата врата трябва само да се качват за да може да плащат на шофера и да не бавят със слизане, от останалите врати да слизат

Точно така е в Италия в град Бергамо

Така поне има теоретичен шанс да се кача на градски траснпорт. Предишното беше безумно малоумие за хора, на които им се налага рядко да го ползват.

Ама баце нали друго речи?

Мотото на ГЕРБ трябва да е "зиг-заг" или "напред-назад", не "работа, работа, работа"...