17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква книжка и глоба, за затвор е говедото! Опит за непредумишлено убийство е това.

E, малко секс да има, няма да е лошо!

А, ако няма книжка и колата е крадена, а шофьорът е циганин - мъмрене.

Къде са му съучастниците? Кога ще хванете мулето на тези наркотици? Кога ще закопчеете дилъра, който му ги е продал?

НЕ ДЕН, НЯМА ЧАС БЕЗ ДА СЕ ИЗПОТРОШАТ ПО ПЪТИЩАТА !!!

И кво? То забранено ли е? Щото нещо не съм чувал някой да изплакал от тежко наказание.

БОЙ , ДОКАТО НЕ ИЗПИКАЕ НАРКОТИЦИТЕ !!! МРЪСНО КОПЕЛЕНЦЕ !!!

"Шофьор е предизвикал тежка катастрофа днес сутринна с линейка и още три коли на Околовръстното шосе в София" ... "Околовръстното шосе в София" има дължина 62 км - къде по Околовръстното шосе се е случило събитието, за което Дир, с извинение, ИНФОРМИРА? Тайна.

Безобразие е да карат пияни или дрогирани! !! Тежки наказания като вземане на колата, затвор и книжката за 3г, с глоба няма да ги спрете, стават все повече по пътищата и наглоста им не спира, не се плашат !!!

Предумишлено !

Ако има воля. може да се намери решение. Сега виновният водач следва да заплати всички щети по линейката, както и на другите пострадали + медицинските разноски + щети по настилка и други пътни съоражения. Щом е дрогиран не застрахователят му - той лично. Ако има имущество, ако ли не удръжки от каквито и доходи дойдат. Затвор и глоба за наркотиците. Ако не може да плати щетите сам - пак затвор и труд, докато не изкара сумата за покриване на всички разходи. Разноските по делото също.

Както и трябва да се спре с това безумие "убийство по непредпазливост" за пияни и дрогирани говеде. Качил си се да караш неадекватен, няма непредпазливост, има умисъл.

Около обед близо до сервиза "Порше София Юг" - между Овча купел и Горна баня, имаше на Околовръстното бусче със смачкана предница, както и изхвърлено извън платното потрошено кабрио. Ударени линейка и други коли, обаче, нямаше. Имаше полиция.

Че то и сега като има алкохол и наркотици , застрахователя не плаща никакви щети !

Напълно сте прав, но наказанията трябва да са още по-сурови. Каторга, бой, и още гестаповски бой плюс ГОДИНИ лишаване от свобода. С драконовски закони България би се превърнала отново в нормално място.

Баси, защо няма затвор за това? На запад може и за няколко месеца да се лежи, то е достатъчно да ти дойде акъла.

Затвор трябва, не глоба!!

Да вметна, че в момента "дрогиран" не означава под въздействие на наркотици (в момента), а тест реагирал на вещество, неразградено от прием преди месец и повече. Горе долу, нещо като да те наказват, че караш "пиян", понеже на миналата Нова година си пил ракия.

Ба! Луд ли си? По веригата ще вземе да се стигне до бате Боце ;)

Наркоманията не е болест, тя е по избор. Тези нямат нужда от разбиране, съчувствие, или пък втори/трети/пети шанс. Пращайте ги да добиват инертни материали за строителни цели и ... колкото изкопаят - толкова. Така и роднините им ще си починат, и случайните непознати няма да са застрашени.

СИ ДРОГИРАН. За това са тези тестове...педал надрусан.

Трябва спешна реконструкция на наказателния кодекс..

В белия сват никоя застраховка няма да покрие щетите ...ако застраховония е с положителен дръг тест. Кой ще плаща линейката, автомобилите и най-важното....лечението на потърпевшите? Техните застраховотели? Или те ще плащат лично? В България отдавна Бърза помощ трябваше да мине под пагон. Ако не ги бият на дежурство, медиците в Бърза помощ ги избиват по пътищата за не признаване статута на линейките.

аф

Е какво, на всеки може да се случи !

Ot 36 godini go gledam kak vsichki kvartalni shmarkani karat piqt drusat I prodavat BEZNAKAZANP

аф

Акп имаш под 0.5 алкохол, пиян ли си ? Не! Същото е и с да речем марихуаната. Въздействието ѝ е няколко часа, но може да покаже следи от употреба и след месец. Това не го казвам , за да оправдавам този, пишман шофьор, който явно е бил надрусан, а като техническо уточнение, в подкрепа на главния коментар.

mathur

Заради тоя боклук имаше адско задръстване на Околовръстното ...

аф

Господа минусчета, не схващате сарказма, то за това трябва акъл, от който ако имахте повече, щеше да ви подскаже, че цитирам един идиот, отнесъл няколко момичета, ходещи по тротоара в Китен. Нарочно не поставих кавички, за да видя колко ще се вържат.

Koneлдak неден, да му удържат от заплатата ремонта на линейката. Дано види книжка през крив макарон!

В пъти е по-нисък процента. И такъв като теб плаща поне $10000.00 на адвокати а полицията му инсталира устройство в което първо духа а после софтуера решава дали да се запали колата и да се пътува само от дома до работа и обратно. И така 1 година не трябва да имаш нито 1 издънка. Иначе ставаш рецидивист и губиш шофьорски права. Спасението е само 1 - или имаш личен шофьор и спираш да бъдеш шофьор и се комкаш и боцкаш без задръжки или спазваш Закона. Една от най-важните причини за такива мерки е живота на невинните и плащането от застрахователите на обещетения за милиони на пострадалите. Това е проблема в България - финансова отговорност за милиони, когато някой причинява телесни повреди. Тогава депутатите ще бъдат натиснати от застрахователите законите да станат драконовски.

аф

По закона в САЩ не си пиян ако си под 0.8, поне тук в Калифорниа . И не е процент, а промил , но това няма смисъл да се уточнява, защото е ясно. Колкото до цената, може да стигне и до 20 000 , зависи от много неща. Блокиращо не се слага на всички коли, но и това са подробности . При всички положения е доста по-стегнато от България и въпреки това пият доста и се трепят доста, няма ден,в който по тукашните новини да не споменават за тежка катастрофа,причинена от пиян(а) шофьор.

такия уроди на място със сатъра храассс

На всеки може да се случи. Да го пускат.

от къде заплата за този дрогар? Дрогиран в петък сутринта. Дали е отивал на работа?

Съжалявам но за дрога трябва да се отнема книжка до живот.това мисля и съм убеден.

ВЕрно ли нямат нужда от помощ?!

Да, ама поне не е бил пиян, като онзи в Китен, дето го пуснаха с "какво толкова, на всеки може да се случи".