Шофьорът, причинил смъртта на Милен Цветков, ще лежи в затвора поне 15 години

Председателят на Асоциацията на пострадалите от катастрофи показа очила, с които се възпроизвежда зрението на човек, намиращ се под въздействието на опиати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да лежи в затвора поне 15 години,но по корем...!А отзад да го ,,катастрофират" съкилийниците му с 99 км в час...!!!

"....възпроизвежда зрението на човек намиращ се под ...." само заради това изречение тоя трябва да го обесят

Тия очила са много хай тек. Май ги продават в магазините за строителни материали. Браво на човекъа който организира доставките.

ще лежи! точно колкото стависки!

Не бе - колкото маричков .

Стига сте му правили реклама на този мошенник

Защо никой не коментира къде се е надрусал, кой му доставя наркотиците, каква е ролята на сина на приятеля на Борисов Лъчо Мозъка, който е бил в колата, и на девойката с тях. И те ли са били под влияние на наркотици?

а беидиотино, отговорност носи само един - водача на автомобила! ако катастрофира с автобус да не съдят всичките 50 пътници вътре, бе дебилчервен?

ако загиналия беше обикновен човек а убиеца беше известен(като Ставински) май щеше да е условна присъда.. Да припомним ли нарушенията на президентския баща- катаджията е уволнен и Деса президенска че кара в насрещното-глоба 30лв

А маричков ?

Какво е това до 15 години. До живот да лежи.

Владо, на бас че няма да му дадат 15 години. Макс 5, като ще излезе след 3 за добро поведение...

първо ще се проточи няколко години, да полежи в ареста или домашния арест, и тогава като издадат присъдата вече ще я е излежал в ареста ..

Дано не му издържат нервите от редовен Кекс и Св.рки и се обеси в килията.

Мама ще плати да не си намира приятелка.

Хаха пълни глупости, моите прогнози са, че ще е х олям късмет, ако лежи и 2г.

спрете да използвате израз,,ще ЛЕЖИ в затвора,,! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ,МОЛЯ! Всички с трудят за да живеят, а този и други ,,ЛЕЖАТ,,дори и в затвор,и кой им плаща за това лежане? И място за излежаване ли е затвора!

Няма да лежи. 1. Експертизата за скоростта е най-вероятно манипулирана 99км/ч е по малко от 100км/ч, т.е. попада в леката категория! 2. Майка му има пари и ще плати където трябва....

Какви леки категории като в населено място ограничението е 50? Какво е лека категория? Защо се изказваме по неща, които не разбираме? Колко трябва да плати майката при положение, че цялото общество очаква тежка присъда и властта ще я даде за да не трупа негативи? Никой няма интерес да се оправи убиецът, тук мача е свирен, пак ще говорим ...

светла му памет на Милен. за нищожеството доживотна без право на замяна! мръсно, лигаво, комуносвине! останалите олигофренчета също са за затвор, за съучастие. лигави, гнусни боклуци, отгледани от боклуци..

Само за едно нещо грешиш и то е че го наричаш комуносвиня.Ако беше комунист нямаше да е друсалки нямаше да убие Милен,нямаше много неща

Като малък Тошко щеше да е, искаш да кажеш?

Надявам се и дано това мамино келвшче полежи 15 годинки за назидание на други келеши, но дано прокуратурата и съда си свършат съвестно работа, а дане натежат пачките... Ние българите вием, че някой не спазва законите, но като се наложи ти или аз да спазим закона ситуацията се променя що не мина с 60км ако разрешено с 50 ако ме хванат ще "бутна" двайсетачка на ченгето да си затвори очите и не ме глоби с 50лв, а вечерта ще отида да викам на площада против корипцията и колко лошо живеем заради нея...

Всеки водач е длъжен да има в колата си тестове за алкохол и наркотици и при произшествие да докаже отсъствие на посочените вещества у него. Това трябва да стане закон и у нас, а не полицаите да предоставят тестове! полиция

А срок на годност имт ли тестовете? Щото щом едната аптечка ни карат да сменяме периодично... Поредната машина за пари? А за алкохол тестери също ли да си носим? И въобще ткога сме виновни до доказване на противното? Ако от проверените има пияни нека те поемат стойността на ползваните тестери, да им я включат в глобата. А трезвените какво са виновни, че да плащат и те? Ако няма употребили шофьори държавата да си поема цената на теста след като тя поставя под съмнение водача.

КЛИЗМА ПРЕЗ 30 МИНУТИ А ПРЕЗ ПОЧИВКИТЕ ТОК ПРЕЗ АНУСА

Ей оправяте законите, а не мислете само избирателно. Ако беше брат, баща, дете на някой "охранен" -съдя , прокурор , шеф на МВР или партиен функционер така ли щеше от сега да ни подготвят колко ще лежи. Или на 3-та година за добро поведение или, че работил и се оправил ще го пуснат. Ей за това казват да си оправим съдебната система. А тия от Европата не лапат мухи като нас тук.

Явно,от онова което си написал,става ясно че не знаеш кой е бащата на това лайно.Ако знаехте кой е баща му нямаше да вярвате че ще лежи в затвора та камо ли и 15 години зад решетките.

Няма да лежи и 2 години...сега делото ще се влачи поне 5г. всичко ще се размаже във времето и ще получи 2г. условно...е всичко това ще струва пари...но съдиите и те са хора

За съжаление има голяма вероятност да се окажеш прав.

Татко му ще опрай всичко вие не знаете ли кой е татко му на това наркоманче

Иска ти се, Тодоров. Най-много да го осъдят на 10 години, ще си плати все едно, че е работил, защото тоя не виждам какво може да работи, т.е. 2 лежани ще се смятат за три, ще му приспаднат около 2-3 години дето е лежал по арести и общо ще лежи сигурно 2 години в панделата при лек режим, в общежитие. После безпристрастната комисия ще отчете, че се е превъзпитал, осъзнава това, което е направил и се разкайва, и че вече не представлява опасност за обществото! И след още година-две ще направи пак някой золум. Дано поне утрепе себе си!

Как какво бе,...ще работи главен кокаино сомелиер на София

Добре, 15 години в затвора. ОК. Това едва ли ще възкреси умрелия. Какво правим от този момент нататък. Ще "превъзпитаваме" 15 години човек ли? След 15 години, той ще излезе хрисим, мирен, лъчезарен и усмихнат ли? Не бе, нещо си размишлявам каква е целта на затвора изобщо. И не ме разбирайте грешно. Възмездие трябва да има. Или смърт за смърт или нищо. На практика, ние сътворяваме насила още един престъпник. Ако до днес не е бил, гарантирано след 15 затвор ЩЕ Е!

Не сме видели още дали ще лежи! Да попитам, съучастниците в престъплението как ще ги третират, ако изобщо...

Тях няма да ги пипнат, въпреки, че лъжесвидетелстваха. Просто не им се занимава. А трябва. В нормална държава се започва с наказанията за най-малкото нарушение. На мен в Германия ми взеха книжката за това, че карах със 116 километра в час и бях САМО на 15 метра зад предния(неспазване на дистанция). Нашата съдебна система е основана на компромисите. Обикновено за дреболии. Е, паникьосали се, излъгали - какво толкоз. И този, който си го има вкоренено си мисли, че няма да има наказание, защото това се случва втори,трети, четвърти път. Става като лавина докато не стане ей това! И тогава вече си казваме еййййй тц, тц!

Лозанчо ще си го пусне,само гледайте.

Лозан нпма нищо общо. Некадърно скалъпено обвинение, недоказуемо в съда. В случая съдията няма как да не го пусне, защото ще му отменят присъдата така или иначе на втора инстанция. И тук така - прокуратурата ще поддържа обвинение, за умишлено причинена смърт. НЯМА, ПОВТАРЯМ НЯМА доказано обвинение с участие на автомобил, при което шофьорът да бъде признат за виновен, че УМИШЛЕНО е убил някой. Дори в Катуница, където един мангал се качи на буса, премаза двама българи пред погледа на 50 човека, после избутаха съвсем друг циганин без адвокат и в крайна сметка му дадоха 10 години, после паднаха на осем, накрая лежа 5-6 преко сили. За да бъде доказано, че е умишлено означава че ти си се подготвял предварително и си тръгнал с ясната цел да убиеш някой /Милен Цветков/. Те са се направили с кока, после са спретнали една тройка на курвето, после са се напушили, огладнели и са тръгнали да ядат към мол-а. Къде има умисъл тук да убиеш Милен.. Такива са законите, сърди се на депутатите които 2 години решаваха дали да се пуши или не на закрити места, а някои закони не ги пипат от 30 години насам, съвсем случайно.

Ти от къде си сигурен, че не е умишлено!?

Само??? Еееех, АБСУРДИСТАН!

От доживот, сега 15. След това 10 и накрая 5. Условно. С БКП напред.

Едно е осъден друго е да ги лежи.В България масово ги освобождават при 50% излежано като там влиза и ареста.Ще го осъдят според мен на 6 до 8 ще лежи 3 до 4 и като махнат 1 година арест... Крайно време е да се възстанови сумирането на наказания.Съжалявам но според мен това е решението за да почувства българинът някаква справедливост.

Отново виждаме, колко е корумпирана съдебната система, и всичко останало. При този случай и подобни такива, няма нужда от разследване. Кому е нужно такова дълго разследване и удордисване на фактите. Надрусан, качил се зад волана, има убит човек....ФАКТИ, ФАКТИ, ФАКТИ, този човек е замислил убийство. Присъдата трябва да се знае предварително от всички. Да е регламентирана и моментална.

туй дрогирано келеме и приятелите му ощи ли са на свобода? Интерсно как не пукнаха в зверската катастрофа? Не 15 а доживот булка на мангалите в пандиза!

единствената адекватна присъда за тоакова престъпление е доживот без право на замяна...... щом веднъж си убил ще го направиш пак. такива наркоманчета не подлежат на превъзпитание по простата причнина че на тях изобщо им липсва възпитанието и първите 7 години от живота.

на колкото и време да го осъдят няма да лежи колкото милен цветков.....

Единствения начин да лежи толкова време е, ако някой го гръмне.

Той ще бъде осъден на 15 години и ще излезе след 7-8. Първият номер вече е изигран. Експертизата показва , че е карал с 99 км в час. Минава в по- лека категория. Чисто съдебно минало и се адвокатски номера и може даже 10 години да поличи

Вуйчо огледай се и се осъзнай....макс 3 години!

оня, руския фигурист, той къде лежа до сега?

И сега си лежи - до жена си.

лежа при жена си!

ЛЕЖИ - значи продължава да извършва действието ЛЕЖА - минало свършено действие

Айде на бас че няма да получи и 3 години ефективно? Колко време мина а все още се "събират доказателства"

150 години ще лежи !

Нека не казваме хоп,преди да скочим!!! Аз пък съм по склонен да вярвам в предвид финансовото състояние на майката ще се случи следното...Ще го размотават по инстанциите няколко години през които лекето ще е най вероятно в единична стая в МВР болница и за нега ще се грижат като писано яйце срещу заплащане...Като поодмине време ще му сложат една присъда равна на престояното в ареста и до там!!! Ще си кара новият джип и ще си блъска на воля! НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 3-4 ГОДИНИ МАКС!!!

Този наивен човечец от вчера ли живее в България? Не знае ли, че такива мамини синчета обикновено се разминават с много леки наказания и продължават да си живеят безнаказано? В случая вероятно ще има някаква присъда, най-вече заради големия обществен отзвук, но аз не си представям това момче да лежи ефективно повече от 3 години.

дано не си прав и копеленцето да излезе от заъвора поне на 50 години !

И продължават да "опъват магистралите" бели през нослето

Лош материал......

Лошият матерял е поколението, което възпита тези лумпени келеши. Замислете се...не е до закони или съд. Просто мисълтас че са безнаказани е възпитана в тях. И колкото повече се вглеждам в тези нещастници, толкова повече го виждам. А да реват за граждански права могат много добре.