Шофьорът, прегазил два пъти жена в Самоков, поиска споразумение

49-годишната Недялка Джикова все още се възстановява от тежките травми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги ми е било интересно как е възможно за едно престъпление да има присъда от 3 до 12 години, та това е разлика от четири пъти. Присъдата трябва да бъде от 3 до 5 или 5 до 8 или нещо такова, тия съдии да не са господ та за едно и също нещо ще осъдят един на три години а друг за същото деяние дванадесет години. Не че няко в БГ скоро ще получи максимална присъда, освен ако не източи банковата сметка на някой съдия.

Да си довърши вече започнатото.

За тоя 15 години затвор. 10 години че е бил нашмъркан с наркотици и шофира а другите 5 че е избягал от местопрестъпление... Но пък сме България и това няма да се случи, а това говедо ще излезне след не повече от 4 години

Всички судии и адвокати в панделата за 5 г та после да внимават кого защитават и как съдят

Най-тежкото наследство, което оставят ГЕРБ е, че хиляди джигити като тоя са с перманентно чувство за безнаказаност. Мостове, пътища, откраднати пари - това с времето може да се оправи и възстанови. Но когато десет години калпавите шофьори са оставени на самотек и те вече са със самосъзнанието, че каквото и да направят "все ще мине". В някои отношения хората трябват да бъдат третирани като овце (мен включително). Две поколения подред, ако бъдат бити през ръцете като изпреварят на непрекъсната лента, минаване на червено или каране по аварийната лента ... след това и без КАТ може да минем. Защото сега е обратното - и 200 000 катаджии да има, те като са мързеливи и дебели и не си вършат работата - каква полза от тях?

Не разбрал, и я прегазил пак. Хайде бе. 10 години ще са му малко.

При доказано 2-войно прегазване на жертвата от доказано дрогиран шофьор! За какво ще се споразумяват, ве мамицата ви "юридическа"? Споразумение се прави при криминални престъпления висящи поради липса на сериозни доказателства. Тогава Прокуратурата моли подсъдимия за споразумение, за да не се занимава излишно със събиране на доказателства, свидетелства, записи. Които един ден могат да се появят, а подсъдими да получи много по-голямо наказание на тяхна база. Какво липсва на Прокуратурата за да вкара за дълго шмъркача, че се го моли за споразумение?

Schilo

Да бе, голям юрист си...Няма да има доказателства и ще поискам споразумение? Сериозно?

Schilo

А бе, тъпаци, а мислете, ако имате с какво- ако няма доказателства, нали ще настоявам за оправдателна пирсъда! Бап ти тъпите хора се подвизават и дращят тук!

Трябва закон, според който свеки, който избяга от местопроизшествието да получава ефективна присъда!

imashe takuv zakon i knijki se vzimaha sled 3 mesechni kursove listovki ,poligon i gradsko karane ,sega kato karutzari ,shtom moje da vurti gevreka ili plti poveche poluchava knijka .

Забравяте заключването. И Милен Цветков загина заради дрогиран шофьор. Много зачестиха инцидентите в онзи период заради малоумието на ББ!

боко ли им тъпче наркотиците на тия отпадъци?

Да си поделят присъдата с баша му. Ценностната система на младежа, явно е леки жени, тежка дрога и големи коли. Той си е най-мил, след това са родителите му, а всички останали хора са "некви боклуци".

Полезна статия..вече знам че българския съд е като капалъ чаршъ всичко е на договорка и алъш вериш

Това е млад, незрял човек, емоционален, не оценява според мен последиците, които са настъпили в резултат на деянието", каза адвокатът й Людмил Рангелов. На 24 год.може да си дрогиран,защото си незрял,емоционален или защото не ти пука за нищо и отказваш да си отговорен за действията си.Ех мама му и бг закони.Договаряния за по-леко наказание??!!След всичко,което е причинил на тази жена,звучи идиотски!

Как един в емоционален стрес не взе мотика и да иде да прекопае градината на съседа или да събере боклуците в родния си град?

каза адвокатът й Людмил Рангелов. Това е адвокатът на пострадалата бе, хора. Обяснява защо присъдата трябва да е по-висока, защото говедото не осъзнава какво е причинил на жената и няма да си вземе поука. Вие как му наскачахте.

Според мен, лайното нарочно го е направил. Видял я е, а после е и избягъл. Това си е престъпник. 10 гдини е добре.

Никоя присъда НЯМА да е справедлива.Жената е осакатена завинаги, на легло е, с подлога.докато тоя мръшляк не е в същото положение БЕЗ КРАКА няма да призная никоя присъда , да не говорим че може да убие някой невинен.Този е за гроба, от него човек никога няма да стане.

Едни 10 години при строг режим. И да добавим още 5 години, защото е избягал. Дано. Дано!!!