Шофьорът похитител на автобуса с ученици подготвял атаката няколко дни

Герой на вчерашния ден било 13-годишно момче от автобуса, което успяло да се обади на полицията и карабинерите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Емигрираш защото в твоята държава не живееш добре. Идваш в моя дом , но трябва да се съобразяваш с моите правила. Те са направили това място по- добро от твоята държава. Ако не ти харесва - тръгвай си обратно, не можеш да рушиш или да чакаш да те храня безплатно. Не можеш да искаш джамии /не съм срещу вярата ти, но трябва да уважаваш другите, ако искаш те да те уважават/ защото не може да ме буди ходжата ти в 4 сутринта с пеенето си, аз работя и съня ми е необходим. Затова правилата преди правата, защото правата на едни накърняват правата на други.

"...клиентът му е обяснил по време на разпитите, че е искал да направи нещо впечатляващо,..." Ами 51 деца, добре че не се случи, защото щеше наистина да е впечатляващо.

Излежава си 10 години.Лишаване от гражданство и експулсиране по родните места.

За имиграцията са виновни обикновените европейци а не политиците. Политците просто доставят това което народа иска. Лошото е че това което народа иска не е нито разумно нито възможно без да се плати висока цена. Опростено: Всички искат кебапчета по 50ст и заплати по 5,000 лева. Ама няма как да стане! Единственият начин ти да печелиш 5,000 лева а кебапчето да е 50ст е себестойноста на кебапчето да е ужасно ниска - ниска цена за материала, тоест евтино месо и ниска заплата за месеря дето прави кебапчетата - машина или имигрант. Крайният резултат от исканията на простият и глезен плебей, водят до други проблеми за които той обвинява всеки но не и самият себе си и неразумните си искания и изисквания. На първа страница във всеки учебник по икономика пише (по различен начин но с един и същ смисъл) "Няма за всички и няма безплатен обяд". Всякакви схеми да се заобиколят тези ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОНИ са обречени да създадат друг тип проблеми.

На тазискапана еврогейщина и евросвинщина и трябва някой като чичко Сталин или още по добре човека номиниран за личност на годината на Света от сп Тайм през 1938

Знаете ли какво ще направят на черния из род/а заслужава да го разчекнат на четири коня/ще му направят нищо - ще си го отглеждат при това добре в затвора. Знаете ли каква ще стане Европа, ще дам за пример ЮАР - рай по време на сегрегацията, невероятна инфраструктура, пътища акведукти и т н и т н. Сега освен че всичко е съсипано и пос рано шанса на един бял човек да оцелее там не е много голям

Шофьорът на автобуса, 47-годишен италиански гражданин от сенегалски произход БХК съчувства на шофьора и предлага работа с психолог.

Да внимаваме кого ще пратим в Европейския парламент през май!!! От това ще зависи бъдещето на ВСИЧКИ НАС. Защото политиката на "отворени врати" за цялата тази световна паплач се взима от едни кухи безмозъчни продажници, настанени от Световното Зло в Брюксел. Едва когато кухите лейки - алчни безродници бъдат изритани от топлите кресла и сменени с читави, национално отговорни личности, независещи от парите на Световното Зло, едва тогава има шанс за Европа, т.е. за ВСИЧКИ НАС.

Наистина да внимаваме кого ще пратим. Европа трябва да затвори вратите си за тази сган (или поне цедката да стане ситна), но повечето националистически партии са "фалшиви герои" стил Найджъл Фарадж.

Абсолютно прав сте. Да си отваряме очите за псевдонационалисти! Казано е: "По делата им ще ги познаете". Има и още нещо - дори цедката да стане много ситна и да се спре нахлуването, трябва да се взимат решения какво ще се прави с вече влезлите, както и с отдавна образувалите се гета, които промениха тотално облика на добрата стара Европа. Много малко хора схващат, че инвазията на мигранти от Третия свят датира от десетилетия и е добре направляван и финансиран процес. Според някои е много късно, но аз съм оптимист и смятам, че бялата раса има шансове - ако излезе от безумния сън на консумеризма и започне да действа за оцеляването си.

И изпратихме Капута. Да ни защитава интересите с Оксфордския си английски и да слави България. И да припечелва 15-20 хиляди евра месечно, като си чеше топките. Пак такъв ще пратим. Щото така е устроена системата.

Да живеят Сорос, Меркел и САЩ. Нека не е прав унгарецът, но арабите са за арабския свят. За пореден път се доказва че имигрантите търсят лесен живот и не искат да се интегрират. САЩ забърка кашата , а ЕС им бърше лайната, без извинение. Какво още им трябва на "големите " европейски политици да разберат че това е грешна политика?

Ни мЪ и страх, ни нЪ и страх...

Доказателство за това че те не искат да се приспособят към европейските ценности , а да приспособят Европа към своите ценности.

Я да видим сега дали НПО-тата ще осъдят този акт на тероризъм от мигрант. Сигурен съм ,че НЯМА.

Не е добро. Особено срещу деца. Ако имаш сметки, по-глобални, действай срещу възрастните. Но срещу деца, минаваш в друга категория и едва ли някой ще одобри действията, дори да са справедливи. А какво е важното от новината: "Мъжът е качил в ЮТюб видео, за да обясни действията си и да призове Африка към бунт" Мъжът ще е терорист, убиец и какво ли не. Важно е, защо го е направил. Значи все повече африканци се възмущават и искат да отмъщават на европейците. Не е ли по-правилно, да се замислят европейците, какво са направили, защо превърнаха Африка в бардак, обрекоха хората на бедност, унищожиха им домове и среда. А сега да се правят на ущипани, защо всички емигрират в Европа и защо искат да си отмъщават на европейците. Логично, след като се експлоатирани неофициално като роби, както в Африка, така и в Европа. И държавите им са опоскани от европейския хуманен и мислещ за хората "бизнес". А и са ги превърнали в полиго да си пробват биологичните оръжие и ваксини. И всичко това под маската на "хуманност", "загриженост" и какви ли не простотии за наивници и овце.

Да бе, все европейците им виновни. Ми те са суверенни още от 60-те години. Ми да си бяха подредили къщата, а не да пищят като македонците, че все другите са им виновни.

"но не е имал връзки с радикалния ислямизъм." просто отмъщава на някого, без значение на кого за миграцията за която е виновен Сорос като организатор, както и самият той че се е вързал. И за това е решил да избива на хората децата. Ето такава утайка тече насам откъм централна Африка и Афганистан. Благодарение на организатора.

От хак да им е на педалите от ЕвроГейския съюз!

Бахти негърската наглост. Страната в която си емигрирал и те е приела и осигурила ти е работа, а ти тръгваш да и палиш децата, защото видиш ли Италия не иска повече да я заливат емигранти. Сякаш е длъжна да приеме цяла Африка, защото неграта са кретени и не могат да си подредят къщичката. И пак за това им е виновен Запада естествено. Бил ги експлоатирал по колониално време. Ми то там най-големия глад настъпи когато станаха суверенни. Защото явно не са дорасли за държавноист. Пример - Зимбабве.

ако можеше щях да ти цъкна

Да соросоидна курво в Европа няма място за черни паразити, ходи в Африка да ти го набият калната точка като ги обичаш толкова нещастник!

Не бе, има място . Велкомен, дет се вика. Заповядайте да ни колите , подпалвате, взривявате - а ние ше отговорим с неограничена толерантност и братска любов, докато озъбените терористи вършат пъклените си извращения....

Да видя се какво внимание привлече... Сега путинските тъпанари ще твърдят че в Европа няма място за мигрантите, нали?

според теб май има място, а?! и това поради или въпреки действията на мигрантите в Европа?! и какво общо има путин с тази твойта липса на мозък?!