17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе не плюйте, а питайте колко часа е бил на път човекът и защо ?

Полвината наркомани тук, на кристал или амфет подкрепят шофьора УЖАССС ! До къде ще стигнем така ....

Взимат амветки,щото шефовете им ги натискат със срокове!N брой километри за N часове!Без сън,без почивка,само за едното пикаNе...За това взимат - да са будни!

За изтока, включително Япония, също щатите и Канада това си е норма. Амфетамина за това е създаден - повишава и удължава работоспособноста. Немчугите цялата ВСВ са я карали на первитин. Ноооо, след всяка приета доза си трябват поне 2-3 седмици почивка. Иначе спира да действа и угасваш като крушка. А за годинка -две дори при правилен прием скапва до дупка. Естествено, по закона на всемирната гадост това става в най-неподходящия момент. И ето го резултата.

Те ако тестват и военните пилоти на краварите при дълги полети за амфетамини, ще излезат всички надрусани. Амфетамини те затова са направени, за да могат да са по-дълго будни пилотите. Изобщо амфетамина не е повлиал негативно върху способността на шофьора да кара ако не е било свръхдоза. Ако е задрямал е било въпреки амфетамина а не заради амфетамина.

Те така, ама не баш тъй. С първата доза си безсмъртен, с втората - иди-дойди, с третата си жив (не винаги) мъртвец. Просто изчерпва естествения адреналин до дупка. Японците и янките имат годишно по няколкостотин случая "починал от преумора на работното си място". Коварното е, че въобще не усещат докато не стане късно.

Как може да си такъв олофрен?! Да караш цистерна надрусан, нищо не оправдава това, много невинни хора са отидоха в подобни инциденти!

Ако тестовете отчитаха под въздействие, а не употреба преди дни ... Можеше и да си прав.

Прави разлика между наркотиците за кеф и амфетамините удължаващи , увеличаващи работоспособността ; или притока на кислород. Има мнооооого голяма разлика !

Шофьора е турчин и всичко е ясно с него !

Турците не са виновни, че са се родили турци. И после, всяко стадо си има мърша. Не са добри такива общи знаменатели.

Човекът са го спуквали от работа, опитал се е да вземе нещо, че да му помогне, идиотите тука мислят, че е безделник като тях и взима наркотици от нямане на какво да прави.

идват да пишат подобни идиотщини като тебе... Другите просто си чешем езиците, щото не ни дават да ходим на кръчма :)

Единственият смислен коментар. Трябва да се види колко е спал шофьора. Амфетамина ще го събуди, няма да го приспи.

60г на амфетки... Е.а го!?

Не е издържал да се освини след работно време!

Сигурно ги е объркал с витамини...

Неа, с хапчетата за сърцето ги е объркал.