Шофьорът на автобуса, помел 7 коли, натиснал газта вместо спирачка

След инцидент с линейка шофьорът се е притеснил и следва поредица от неадекватни действия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

08:07 | 20 май 2021 | Редактор : Лилия Чалева "По думите му шофьорът е в стрес и не може да даде адекватно обяснение защо е натиснал спирачката вместо газта." --------------------------------------------------------- В крайна сметка, какво е треябвало да натисне, че се (п)объркАх!? ПП: Робот съм. Аз робота.

"Шофьорът на рейса се панира" - с какво се панира, бе - с галета ли? Мегамалоумно и неграмотно написан материал, стил "една друсалка разказва на друга".

65 г. , отруден, износен мозък от българската действителност; как да не е стресиран, объркан и видиотен????? Вдигайте възраст и стаж до 75-80 г., по подражание на развитите страни - ама там условията на живот не те обрулва като тук

Въобще не се разбра кой какво е натиснал и къде се е подписал...

Слушах директно обяснението, нещо тук като че ли е пропуснато. Включил е електрическата спирачка (т.е. ръчната), на скорост и при запален двигател. Интересно, ако беше с личната си кола щеше ли да го направи? Тази комбинация е безумна и се използва само за потегляне на наклон, ако превозното средство с автоматична скоростна кутия няма система за подпомагане на такова потегляне.

По-ненормални същества от български и руски професионални шофьори няма. Ще излезеш от превозното средство, без да го обезопасиш? Това не го правят и най-големите идиоти сред любителите шофьори.

Да бе да няма,ела да видиш тук в нашия гараж в Лондон,всеки ден има подобни неща,напоследък сложиха и камера в краката ни,та да има после да показват какво и как си натиснал. Този проблем ни го натякват на всеки тренинг. А за това да оставят на скорост...в кабината се включва веднага аларма,но и въпреки това го правят колегите,така че моля,не обиждайте основно на база клипчетата в Youtube!

абе да не му е прещраквал менискуса, нещо?

ДИР оправете си статията, човека не е бил в автобуса, грешкат му е била че го оставил запален на скорост а той е с автоматични скорости....

??

Истината е следната: Шофьорът на автобуса се е обадил в контролния център и е казал, че автобуса има проблем със спирачките. Диспечерката го е питала: Можеш ли да го докараш до гаража на ход??? Шофьора отговорил: Ще се опитам...!!! Слава Богу, че няма жертви!

Автобус с автоматични скорости и дефектни спирачки ще се управлява безпроблемно на ход. Толкова е умът на диспечерката.

на 65 г. шофьор на автобус ???

Тъкмо е навършил сегашната възраст за пенсиониране. Представи си , искат още да я вдигнат - ще виждаме 70 годишни шофоьори на автобуси...

Последно кое е натиснал ?

Палеца си е натиснал !

защо е натиснал спирачката вместо газта. ?!?!

Защото на дирниците им е толко ъкъла! Нищо не е натискал! ОСтавил е автобуса на скорост със запален двигател и е тръгнал сам! Шофьорът дори не е бил в автобуса.

Дира, тотално ще омешали смисъла на текста като сте комбинирали новините за двете отделни събития без уточняване. Щото излиза, че шофьорът е натиснал газ вместо спирачка и затова е помел 7 коли. А то всъщност автобусът е тръгнал сам и епомеш тези коли, докато шофьора е подписвал протокол за предния инцидент с линейката, където е натиснал газта вместо спирачката.с