Шофьорът на автобуса - ковчег, катастрофирал край Велико Търново, остава в ареста

Екип на БНТ откри в Букурещ управителя на фирма "Мурат", който изтъкна като причина за катастрофата лошия път

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинската причина е в самия път Русе-Търново. Това е натоварен път, но големият проблем е , че не минава през София, поради което не е припознат като приоритетен … В България нещо се ремонтира и се прави, ако е в интерес на София или на пасмината обитаваща София-останалото, кучета са го яли ….

Не съм наясно с конкретната ситуация и не искам да взимам страна, но..."Несъобразена с пътните условия скорост" е безумен аргумент! Има максимално допустима такава. Ако пътят не позволява движение с, примерно 90км/ч. ,да я ограничат със знак. Ако няма такъв, се приема, че няма нарушение! Влошени пътни условия се случват при природни бедствия, каквито в този ден няма! Да оставим настрана фактът, че пътищата ни в по-голямата си част са като след такова или война!

Дирници ,стига сте си служили с изрази като "ковчег" повтаряте като папагали не нужни сравнения!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо този човек с белезници го охраняват в съда шестима полицай/сякаш е Ал Капоне/, а по селата няма кьораво ченге и циганите вилнеят и всеки ден пребиват или убиват последните останали там българи?

Тези автобуси ги засичам всяка вечер около 21 часа на околовръстното на Стара Загора и в двете посоки. КАРАТ , КАТО ОБЕЗУМЕЛИ!!!!! Все се чудя какви са тези майстори зад волана и кога ще стане поредната беля.

в тази корумпирана държава алчните и нагли чорбаджии правят пари, а простите каруцари и обикновените хора винаги го отнасят.

"...че след след катастрофата е съдействал, а не е напуснал местопроизшествието, че временно са му отнети документите за правоспособност, затова няма как да напусне произшествието." Според адвокатина му, по лека мярка (разбирай да се прибере дома) като причина - съдействал (каквото и да значи това) и не е напуснал местопроизшествието. Ама не го е напуснал, защото са му взели документите. Та къде отиде плюса. Или джурналиста е оплескал словореда, пак.

Адвокатът му опитва да го измъкне, за да избяга веднага в Турция.

Ма той човекът е прав, че пътят е кофти. Няма други толкова калпави пътища дори в най смотаните държави има маркировка и няма дупки

Не е виновен пътя. Да, пътищата са ни лоши, но човек кара според условията.

може само кочвег да измисли. Така е като завършиш югозападналия и почнеш да пишеш в дир

Автобусът не е ковчег със сигурност, но за теб имам съмнения, че си луха лейка.

а какво значи "луха"лейка???

ненужно публикуване на негативна инфо … живи + здрави