Шофьор загина след удар в трактор, в колата му откриха амфетамин

Назначена е експертиза на кръвта на загиналия за наличие на упойващи вещества

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трактористите по цял ден се друсат който не вярва да се качи при него

Който вярва, че друсалник ще кара по правилата сигурно и в дядо Коледа вярва.

"На място е установено, че при движение по прав участък водачът на колесния трактор предприема ляв завой към земеделска нива. При опит за изпреварване 29-годишният шофьор на колата се удря в дясната задна гума на трактора." За да има изпреварване Алфата трябва да е била отзад. При завой на ляво на трактора и същевреммено изпреварване, Алфата трябва да удари трактора някъде в лявата част., а не в дясна гума.

Това само при условието, че водачът на алфата е държал на лявото през цялото време и не е правил маневра за заход от дясната страна, която тракторът очевидно е бил напът да освободи. Ало, дира, благодаря ви, че го изтрихте, за да го напиша по-добре. Безсрамници!

Не съдете момчето само заради пликчето. Да не ви се случи по същия начин да изпреварвате трактор, на чийто водач-каскет не му пука за предимството. Не случайно в ЗДП е разрешено изпреварване на трактори, дори и в участъци със забранителен знак. Но никъде не е разрешено на водача на трактора да завива без да се увери, че не заплашва останалите участници в движението.

След този коментар май много Олигофрени карат по свой правилник. Кво предимство бе смешник. На двулентов път преди изпреварване какво е длъжен да направи водачът на МПС.

Ако трактора тръгне да завива наляво по двулентов път на място, което не е означено като кръстовище, трябва да се убеди че няма друго МПС, което го изпреварва. Спира плътно вдясно и изчаква. Не забравяй, че ограничението за изпреварване на кръстовище е валидно само на означени места, а не на всяка пътека, където може да завие един трактор.

То според теб, тракторът трябва да предприеме ляв завой само ако пред и зад него не се вижда кола. А в добруджа това може да е повече от километър.

Точно така, трябва да се увери че няма друго МПС на опасна дистанция нито отпред, нито отзад и чак тогава може да предприеме завоя. Впрочем, това важи и за всяко друго МПС, което прави ляв завой на нерегламентирано място.

За всички, които слагат минуси: моля да се замислите. Движи се трактор със скорост около 9 км/ч (или 2.5 м/с, ще завива), не е подал светлинен сигнал (много от старите трактори нямат) а след него автомобил с примерно 72 км/ч (20 м/с). Ширината на платното е малко над 3 метра. На трактора са необходими около 1.5 сек. за да пресече насрещното платно. За това време автомобила минава около 30 м. Ако приемем, че тракториста е подал светлинен сигнал за завоя (а почти сигурно не е ) и водача на ЛА е много бърз (има само 0.5сек за реакция + 0.5 сек за задействане на спирачките) + 30 метра спирачен път се получава приблизително 50 метра за сигурен сблъсък. Кажете ми честно, когато застигате трактор по пътя си, няма обозначено кръстовище, движите се с 72 км/ч (доста по-малко от обичайната скорост), кога решавате да изпреварите трактора и кога да спрете зад него?

Алфа Умрело

То при тази скорост... Не амфетамин, ами ако ще аспирин да има в трактора, няма начин да не падне в колата.

Мат'ряла Бацеееее!!!!!! Дебили Бацеееее!!!

Добре де, той трактора си завива за кво бърза да го изпреварва? Младо момче, ама така е, системата създаде всичко това.

Един наркомански отпадък по-малко. Чакаме още добри новини за други последвали го. Само да няма невинни жертви!

Дрогата Не прощава Исус може би !@

Накрая ще се окаже, че при удара пликът е отскочил от трактора и е паднал в автомобила, а шофьорът на колата, трудолюбив син на някого си, е невинен.

Явно всички застъпници на "виновният" тракторист карат подобни бързи возила по подобен начин - за това пишат глупости Алфата е бегачка, определено не е за всеки. Те с таралясници се правят на Фитипалди ..... и винаги е виновен я трактора,я некачествената магистрала/асфалт я гълъб разсеял горкия човек .. Някой да забелязва как рязко заглъхнаха медиите по повод УБИЙСТВОТО на 2 те девойки на Черни връх?? А не е минал и месец ...

Ама как е изкривил трактора, а!

Жив и здрав! И другия път по-бързо да кара

Е бързал да ги предаде в полицията.

Тия със алфите са много бързи също... като тия с Голфовете, БМВ-тата, А3-ките... Типични мизерници, и за донори не стават.