17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къв шофьор бе... Пилот изтребител!

Ако ви беше близък роднина, друго щеше да пишете. Добре няма пострадали други хора. Бог да го прости.

Ами чул, че кумира му чалгаря не ще да управлява държавата и решил кардинално проблемите си.

А може и да е научил че Банкянския ще се върне ..

Ако беше BMW в заглавието обезателно щеше да е спомената марката на колата.

Не напразно Опел спряха производството на Астра,заради ваксината Астра Зенека и страничните ефекти от нея....тези коли не трябва и да се карат...ето го резултата! Ха-ха!

Лошото и непоправимо е че като нация губим постоянно млади хора във трудова възраст,Как е тръгнало кои ще работи за вече предпенсионите,Ще закъсаме много .Пишете по често за статистиката но загиналите младежи така и не ще я прочетат.

Горкото дърво... Каква е неговата вина? Единственото положително е, че камикадзето не е убило други хора. И че вече няма да има тази възможност, де!

Да позная, карал е с маалко над 40 ...

Версии много ... Тези дни край Благоевград загина състезател, май при рали-тренировка. И там - версии няколко ... Докато не излязат окончателните данни, единствено смислени са думите на съболезнование към близките.

пуснали са Колайдер-а да дирят Хигс бозона

Не харесвам натуралистичния начин, по който се представят нещата. Ако не бяха ченгетата да спират вестникарските папараци и червата му шяха да снимат. Но специално в такива случаи донякъде е хубаво. Ако днес, поне на едно самоуверено хлапе с една каруца комплекси за избиване му щракне нещо в главата и си каже - имам родители, близки, а и може би другите участници в движението и те ... та, един да е, има полза! Съболезнования на близките!

Глей, баце, как дига до 180... Топ 3 предсмъртна фраза

Неясни причини? Като гледам причините са съвсем ясни - някой пак се е правил на състезател.

нитрото не прощава

Много е важно камикадзетата да се убиват сами, а да не завличат невинни граждани със себе си. Когато няма невинни жертви всичко е наред, ако ще и на парчета да се размаже идиотът. Загуба за държавата и обществото - нулева.

Пич, имаш нужда от специализирано лечение. Лобачевски е руснак, Айнщайн е американец от еврейски произход. Какво ти се привидя в коментара на колегата? Добронамерено, консултирай се със специалисти по шизофренна параноя.

Ей тия хлопели много вървели. Вероятно е нов внос с гуми за мъгла, управлявах от пилот от формула едно

Естествен подбор !

Горкото дърво!

яко е насял нивата... на есен ще жънат резервни части

Не ровете повече! Това е самоубийство.

Този малко по-бързо ако се беше засилил, щеше да предизвика квантови процеси на анихилация на частиците и даже нямаше да се разбере, че е имало катастрофа, щяха да го водят за тайнствено изчезнал. Българите, особено с Е-регистрации, са във фронтовата линия на теоретичната физика.

Ей, тези от АПИ не се научиха на екология- да садят гумени дървета!

Сигурно дървото е било пияно и е излязло на пътя. Но пак добре, че този джигит е ударил дърво, а не някоя друга кола с невинни хора.

Дърветата са статични и не помръдват, тяхната верица! Затова има и лаф "Стои като първо/пън". Лошото е, че процесът на вдървяване удря първо голямата глава и там вече няма милост и помощ отнийде! Но не е ли крайно време еколозите и там разните му природозащитници да се намесят, какво са виновни горките флорални растения, че разни приматни представетиле на фауната ги трескат ежедневно? Да надигнат глас, че да не вземе да доде самата Грета Тунберг, че тогава ще стане махни-махни!

Шахид ?

Мангалоид!

Фаталната комбинация, ПРОСТ ЧОВЕК - МОЩЕН АВТОМОБИЛ !

ОПЕЛ АСТРАТА НЕ Е МОЩЕН АВТОМОБИЛ . ПРОСТО ИДИОТЪТ Е КАРАЛ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО !!! ИНЕЧИ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ТАКА ДА СЕ РАЗПАДНЕ ПРИ УДАРА !

ъхъ, има едни двигатели, 150 коня, дет им слагат. не , че е много ама се чипират до към 200

Дървото как е, добре ли е?

Ако се вярва на приложената снимка, дървото изглежда добре! Успокоих се!

Не го знам за де е бързал, но е стигнал.

200 човека загинаха от вчера насам след удар в дървото назначено за здравен министър..

Стига глупости, аман от идиоти.