Шофьор загина при челен удар край Ловеч, семейство с дете са тежко ранени

Сигналът за катастрофата, която е станала в района на село Голец, е подаден около 11.45 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тарикатче с BMW със скорост 160 км/ч е бащата... Заради лекия дъждец всичко беше станало на лигоч на пътя.... Жалко за човека във форда, който си е карал с 60 и за детето на бащата убиец!

ВЛовешка област се изтепха по пътищата. Да ходи областния да ръси захар.

Стотици пъти съм минавал пътя София - Варна, какво да ви кажа... Пътя не е от най-хубавите, но за нашата мила татковина е задоволителен. Просто трябва да си нащрек през цялото време и да съобразяваш малоумниците от далеч. Всъщност така е и по Тракия, има кретени влизащи от дясната лента без да погледнат огледало или да пуснат мигач. За мен лично трябва глобите драстично да се повишат, при определени нарушения и конфискация на колата и отнемане на книжката за години.

И на околовръстното в София е същото. При ограничение 80 км., някакви клепари се засветкали с по 120-130км. и правят лупинги по всички платна, без мигачи.

Пътя в землището на село Голец е наистина широк и удобен за каране, но в цяла Ловешка област има десетки изходи от черни пътища на главния път София -Варна, които не са обезопасени по никакъв начин и са много опасни. Не са премахнати храстите около тези черни пътища и няма и един метър видимост. За да се излезе от тях на главния път, трябва да се изнесе цялата предница на автомобила на шосето за да видиш дали идва кола, в повечето случаи винаги идва от някъде. Има много катастрофи с пострадали и жертви точно по тази причина и точно в Ловешка област. Като вземем предвид и нескопосаната болница в Ловеч и жертвите се множат. Тарикатите ченгета се крият с камери за скорост точно на отбивката за Голец, защото е почти успоредна на главния път, но не се сещат да сцепят з_аднищите на АПИ за да си оправят отбивките за черните пътища! Защото нашата полиция работи за фиска, а не за хората! Против високите скорости съм, но на този главен път няма как да искаш да карат със 60 км/ч. Все пак обслужва половин България.

Е нали точно затова около изходите/входовете към пътища без предимство е въведено ограничение на скоростта от 60 км/ч?! Какво Ви пречи да го съобразявате? В населените места, към които тези пътища без предимство водят, също живеят хора с автомобили. Невъзможно е влизане или излизане от тези пътища заради съждения от сорта на "ненормално е такова ограничение"! При такова поведение на пътя и с такова мислене, не храстите да изрежат, и тревата да изкоренят, никой няма шанс да влезе или излезе от път без предимство. Особено да влезе, и особено като няма уширение за изчакване. Ама и да има, идиотите изпреварват точно в това платно!!! И да, да ВИСЯТ ПП с камери точно в такива отбивки. Ама всеки ден и през 300 метра.

Искаш ли да се научиш да четеш, преди да коментираш и да даваш съвети! Изрично съм писал черни пътища, водещи до ниви и землища, а не урегулирани отбивки за населени места. И да, няма как да караш хората да се движат със 60км/ч. при ограничение 90 км/ч. защото не знаят, че някой безотговорен тапир, може да излезе от, пак натъртвам ЧЕРЕН път, на шосето.

За Фиск а и само за Фиск а работи КАТ. И за повелята на XXIвек- оставете ги да правят каквото искат. Редом с гей-мей паради , наркотици и др, се намаля насееието на Земята !

КАТ работят за самите себе си - глобите от актовете отиват по сметка на Главна дирекция полиция.

Само кОлци, вместо осева линия ще спасят всички потенциални невинни жертви на ненормалниците в този участък!!! ... Друго решение нЕма.

Отново този участък, отново несъобразена скорост и рисково изпреварване (най-вероятно). Когато тръгнете да изпреварвате, вероятността да се самоубиете на този път е сигурно 5%. Струва ли си този риск, ако приемем, че ще пристигнете с 2 минути по-рано?

Волвото нали уж много здраво, безопасно! Шофьора сигурно е бил на 5 ракии и 7 бирички.

Слизам аз от по един баир, за мен надолнище се пада, завършва със завой. Отдули идва автомобил, нормално, но изведнъж изпод автомобила се задава втори, изпреварва. Преценявам, че ще се блъснем - спирачка - вдясно и оня си направи изпреварването. При освиркването ми направи жест на раздразнение. Все пак той беше виновен за опасната ситуация. Друг пък, жипка предприе опасно изпреварване на два или три автомобила и направо изхвърли нашата колона вдясно. За него не си направих труда да правя каквото и да е освен да се мъкна в банкета на втора, щото най-много да си отворя проблем. Та кретени бол в тази държава и по пътищата сериозно си трябват камери за наблюдение за опасно поведение. Особено жип(големите автомобили от всякакви марки), ауди, марцедес и бемве

Камерите за наблюдение никога няма да бъдат сложени. Всеки възможен търг по обществена поръчка, ще бъде трансформиран в регистратори за скорост, щото там пада келепир. Но пък дори сега можеш да подадеш жалба в КАТ, придружена от твоите свидетелски показания, запис от видеорегистратор и декларация, че би свидетелствал при дело. Не вярвам КАТ да откажат глоба, ако имат достатъчно доказателства, да подкрепят наложена глоба в съда. От всички Нас зависи да направим пътищата по-безопасни.

Простотията на хората ! И тя Е ЗДРАВА ! Обаче !

Е нали мсгистрали правят как така няма къде са

Дано е пукнал виновния!

Още жертви на мястото на липсващата магистрала Варна-София Маймуните прсвят циркове и избори, вместо пътища. Бог да прости!

То на магистралите няма умрели, ли??? На такави като теб с малки пи6ки и бобслейна писта да им направят пак ще се блъскат и избиват!

Пътят в този участък е с 2 широки платна и е в отлично състояние. На малоумно говедо ако щеш и магистрала с 10 ленти да му построиш - пак ще пребие себе си и близките си.

Ужас! Дано няма пострадали българи.