Шофьор разби перките на Графа и колата си, остави регистрационния номер и избяга

Инцидентът е станал в отсечката на улицата между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и "Васил Левски"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...чалгата и алкохола не прощават..бягал бил ,пък си оставил рег.номер..като оня касоразбивач,дето му се изхлузила личната карта пред вече обрания сеиф..пълен ташак..!!

В София само с танк. По-трудно им се пукат картерите! :D

Е ако са му свали номера и просто са го натопили!???

тези перки не са сложени за да спират всички, а определени хора с определени автомобили. Гражданите притежаващи джиБове си преминават спокойно. Това вече е дискриминация!

Улица Граф Игнатиев ще се казва улица Кичозна Грозна.

Всичко направено от Фандъкова е адски грозно, сиво, нескопосано, отвратително. Съсипа всичко, опростачи го, поруга емблематична за София улица и сега някакъв си "помел" грозотиите. И той безспорно е простак, но тези, които решиха да поставят перките, са още по-големи.

Следващия да разбие перките на Фандъкова.

вместо перките, сменим общинските съветници с колчета или габърчета (принципно няма значение), работите в общината ще потръгнат и ще се решат всички проблеми.

Най добре беше да мушнат трамвая под земята или да изградят нова линия на метрото от Сердика по маршрута на трамвая

Изхода на станциите ще е в мазетата на кооперациите. К'во толкова...

Хубавата улица беше унищожена от кичозния вкус на Графиня Фандъкова и нейните провинциални клакьори, да я възстановят със собствени средства в предишния и вид и да се пръждосват по родните си паланки и землянки.

От коментарите по-долу май излиза,че 80-те % на депутата от БСП проф. Иво Христов май вече наближават 100%. Читавите 20% май са се изнизали през ТЕРМИНАЛ 2.

Проблема е, че 80-те процента си мислят, че са от 20-те процента...

На АБОРИГЕН , колкото и СКЪП и КАЧЕСТВЕН смартфон да дадат, най-доброто ,,приложение" е да чупи с него кокосови орехи.

Ако е нек'ва нокия немаш проблеми!

Неправилно е при подобни изкуствени препятствия да няма светлинна сигнализация. В тъмното на няколко ракии бай ти Ганя може да не ги види и да си потроши безценния кошник. А защо ли и да не избяга след това?!? Ако беше с чиста съвест да беше изчакал полицията да му състави акт, та после да съди общината и да махат тази набързо скалъпена лудост, но при така стеклите се обстоятелства смятам, че героят не е бил чист. Сега ще бъде съден за повреждане на общинско имущество, а кошника му директно към Надин!

какво осветление те гони като има гооолям светлоотразителен знак Забранено преминаването и в двете посоки!!

Да беше минал с фадрома, че да ги събере всичките! Че то ГРОБаджийските простотии край нямат!!!

Идиотите шопи нищо не ги спира

Застраховка гражданска отговорност в ЗД Бул Инс АД :-)

В цяла Европа няма ограничители, само на ГАФА.

Само , че в цяла Европа стъпиш на релси значи си нарушител и ако те сгази трамвая ватмана не носи отговорност !

Попе, от коментара ти съдя че не си стъпвал в Европа. Иди в Англия да видиш ограничители, че и са метални стълбове по 1 метър високи. Да не говорим за "легналите полицаи" колко са на брой. Но никой не му хрумва да се оплаква. Спазваш си правилата и вкички са доволни.

Толкова десетилетия не е имало почти никакви ограничители ! Това да има перки , колчета или кабърчета прилича да е идея на вносителите на ограничението 30 км/ч в почти цяла София !

като гледам освен номера, и маслото от двигателя си е оставил на Графа

с този регистрационен НОМЕР :-)

A ?!

Най добре е да подменят олигофрените в Софииската община с нормални интелигентни хора.

Редакторчето, по много неграмотен начин си пишеш заглавията. Аре малко се вземи в ръце! Дира, излагате се! Графа си го знаят живущите в Софето. За нас, в прованса, Графа е прекрасният български музикант и певец Владимир Ампов.

За вас може и да е прекрасен, на нас ни е крайно противен

Хахаха.. Ю МЕЙК МАЙ ДЕЙ, БОЙ...!!! ДАНКЕ ДАФЮР...

Закона за личните данни - втасахте го с този номер. Ако реши ще ви фалира.

Какви лични данни е един регистрационен номер !?

Преди имаше тротуари, по които вървяха хората, защо общинските идиоти ги махнаха и се чудят какви огранищители да нацвъкат. Няма ли интелигентни хора между тези идиоти в общината?

То и по-грамотни хора имаше, г-н или г-жо тротУар...

Такива идиотски изпълнения могат да се случат само в България. Човек неволно се пита, коя майка го е раждала и баща го е учил на мъжество, кои учители са го образовали. И какво е това наше отвратително чалгарско общество, което толерира такива ненормалници. Сега като го хванат (дано), принудително собственоръчно изрядно почистване и напълно заплащане на вредите. Независимо от заслужената строга присъда. Колкото и с право да има недоволство от строителните нередности по ремонтите, стореното показва и що за стока са и самите жители-ползватели. Нито култура, нито възпитание, но иначе възмущения и протести до бога дори за някоя крива плочка.

А нема ли да е по-добре да сложим сопи или те са средства с двойно предназначение?

Имало полза значи, и то голяма. Само е по-добре да сойат здрави колчетам или върнат големите перки, здраво фиксирани,

Каквото и да се сложи - бай Ганьо Българин все ще плаче и ще пищи, ще си зяпа в телефона, ще си чати във фейсбук и ще се спъва в ограничителите и после друг му бил виновен, че си е счупил главата падайки! Ако пък не се сложи никакъв ограничител - пак на Ганьо ще му е виновен някой, че докато си зяпа телефона, го блъснал трамвай на Графа. Няма оправия с бай Ганьо Българина.

Ето, че има полза от тези бетонни перки - да спират разни идиоти, като този снощи и поне да поврежадат колите им. Ако се сложат т.нар. габърчета, всяка мутра ще минава безпрепятствено през пешеходната зона там.

Между другото, това май е втори случай, защото може би от около седмица има подобни следи от масло, виждат се на по-заден план.

Това не може да е истина. По филмите такива каскади правят... и картерите им въобще не се пукат.

Вижте как добре хапят акулките :-) Картера замина, номера го няма До тук само сме на около 1500 лева от ремонти и глоба за изгубен номер. Надявам се и да прегрее - още около 3000 поне. И книжката да му вземат удара в джоба ще е още по-възпитателен.

Преди на Графа и Раковска имаше едни потъващи цилиндри, че все някой се опитва да влезе по хората. Освен ПЕРКИТЕ, друг проблем е, че БОРДРИТЕ СА СИВИ И СЕ СЛИВАТ С УЛИЦАТА И ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБИЕ. Толкова ли не можаха да направят една жълта линия за ограничител?

Проблемът е, че сме смотани като народ. Знам, че звучи гадничко, ама е така. Защото, ако това се беше случило някъде другаде, щяха да валят шамари по виновните - кметьове, кметици, изпълнители, подизпълнители, барабар с тъмничките работници на самите обекти. Трябваше, още в началото на т. нар. "преход", да им се набият шамарите на тия лекета, дето "управляват", и да си знаят. Това, дето го свършиха румънците, още държи влага на техните управници. Па и те току им припомнят - като тръгне управата да си разиграва коня както си ще, се вдигат протести, смислени, масови, насочени. Тук - вятър работа. А и властта така се окопа вече, че надали може да се направи нещо, дето да доведе до смислена промяна. . .

Чудесни сме, просто така ни е провървяло в историята, процесът е бавен, следващият Граф ще е по-добър :) Добре е да повдигаме духа вместо да се самоурочасваме. .... все пак, ако драснат една жълта линия на спирките и другите бордюри ще е много по-добре. Може след окончателното приключване на ремонта да маркират? Макар жълти плочки да са най-доброто решение в случая. Аз лично пропаднах без да забележа незабележимата в сивотата височина. Представям си възрастните хора как рискуват... Светлоотразителите на Денкооглу са много криви, там също си трябва отграничителна линия за коли и пещеходци.

До г-жа Фандъкова, Уважаема госпожо молим ви да махнете каменните образувания, които са наслагани по Графа, защото се забелязва, че кучетата( и домашни и улични) проявяват интерес към тях и меко казано ги препи...ват. Но когато се пикае на камък той почва да мирише като нагрее слънцето. Вече почва да се носи лека воня от графа, защото времето се затопля все повече и повече. Платим съм си такса смет за 2019 година, но искам да дам предложение за такса 'чист въздух', защото освен мръсотията по улиците вече стана и трудно за дишане. ЗА съжаление няма имоти нито в Самоковско нито другаде и съм обрачен да дишам в София. И за да бъде справедлива таксата предлагам да се изчислява на база на кубатура на апартамент - 1 куб. метър 1 лев ( по лесно е за смятане).

Уникална глупост се тези акулки, ако малко не внимава някой пешеходец или велосипедист може да се пречука като куче. Сега остава малко противотанкови таралежи и бодлива тел да сложат. Някои казват че акулките биха спасили евентуални пашеходци - очевидно не могат да спрат кола така че никого не биха спасили. Този умник дето ги е сбрал, много вероятно е да не ги е видял, а пешеходците се виждта по-лесно. Но може и пиян да е бил наистина.

Такива ограничители, или трябва да са по-високи или да ги няма. Веднъж при маневра се надянах на една ограничителна сфера в началото на гаражна алея - просто не се виждат от по-висока кола.

Към редакторите - не се казва "Габарчета", бе хора, четете какво пише на кутийките поне. То и журналята неграмотни, какво да се очаква от останалите????

Може да имат предвид дръвчета габър ? Ама пак ... Не се връзва :D

Като гледам колко масло има тая кошница не е стигнала далече

Значи има смисъл от тези перки! Спасен е живот. Ако ги нямаше "перките" представяте ли си каква касапница щеше да бъде. ОСТАВЕТЕ ОГРАНИЧИТЕЛИТЕ-ТЕ СПАСЯВАТ ЖИВОТ!

са свили "перките" на един идиот. Явно са си свършили работата. Да заповяда следващият идиот.

"Не бех аз, баце - откраднаха ми колата... Не бе, не бех дрогиран..."

Не забърквай и застрахователите, че става по-зле.

Защото никой няма респект от Институциите. Държавата е тотално компрометирана.

Щото не им се и следва! Къде са тия институции? Вероятно си купуват апартаментчета на една четвърт от пазарната цена?!

Браво пич ,така се прави тая работа!

Това само доказва колко има нужда от перките ! Даже трябва да са по-големи за да остане целият таралясник на каруцаря и той да е до него и да реве с крокодилски сълзи !

и сега реве! Без масло няма да стигне далеч!

Поредния идиот, сега да заплати изчистването на маслото от пътя. За такива тъпанари трябват не "перки" а бетонни огради.

Просто да им взимат книжките за 5-10 години

Е кяк няма да ги събере тия простотии фъндъкови като са залепени с малко силикон положен на минусови температури?

Вместо да слагате минуси що не ме оборите?

Ела довечера в 6 на Попа и ще видиш ти едни перки.

той може и дане дойде, ама ти ще дойдеш ли ако аз дойда чакам ти коментара

и тези, кхм, павенца, ще ни пазят от такива идиоти?? защо ВЪОБЩЕ да ги има????

Тези, така наречени павенца, са си свършили работата. За момента. Лошото е, че не са подходящи за пешеходци. Ама хич.

Казахме ли ви, че тези перики ще предизвикват инциденти?

Там е забранено влизането за МПС и в двете посоки!!! Чий го дири в този участък?!

ирония.

и това е с...….. Шкода Фабия

А бе само идиотите ли останаха в България?

Защо се учудваш – не виждаш ли кой си избират да ги управлява !