Шофьор прекара 17 часа, затиснат в преобърната кола в дере, преди да го открият и спасят

Полиция и пожарна се вдигнали на крак, след като близките подали сигнал, че мъжът не се е прибрал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да де, ама има парализа на краката...

всеки знае, че в завой, обикновено до 60 е безопасно, дори и да поднесе малко, но с 80-100 вече е доста хазартно, става като на картинг, дано леко да се възтанови момчето и умната следващия път - отговорността е предимно към близките, както и към непознати попаднали край тебе, а не към тебе самия - а повечето си мислят точно обратното

Как може да съсипе най-хубавата кола в село Тервел. Ауди А5 с десен волан и газчица за 4000 GBP. Мискинин! Сега пак ще трябва да млати като общак по английските строежи, че да скъта някой лев за друго такова мега бързо Ауди. Нали трябва да е най-личния и бърз ергенин на мегдана и в околията, че всички да му се възхищават какъв голям директор е по Ингилизия.

Наскоро по неволя бях свидетел на тържество в комплекс до едно село. Беше пълно с коли. На другия ден барманът тазказваше какви колосални количества са изпили. Коли врче ги нямаше... сещайте се.

Ясно е какъв ще е резултата от кръвната проба, едва ли е чел книги с приятелите си до 6 сутринта... Добре, че няма други пострадали!!!

Поредният селяк полуолуигофрен

Този поне си е изтърпял наказанието. лошото е, че много други "пилоти" се разминават, а страдат невинни странични хора.

Значи "на ляв завой загубил контрол над автомобила, излязъл вдясно от пътното платно" -> минал е през насрещното копелето. Поне не е успял да убие някой там

Ами нормално е като се движиш с голяма скорост в дясното платно и правиш ляв завой, центробежната сила да те изхвърли в дясно!

Саше! Дано не караш нищо!

Типично все знаеме да лаеме а дори основни неща като ляво и дясно, ориентация и от коя страна се движат колите по платната.

Ау, тоя път ауди , не бмв!!!!!!!!!!!!!!Как така??????????????????????????

Не е изненада. Веднъж гледах статистика за пловдивско за брой ПТП с участие на 10-ина по-разпрострсанени марки и за брой регистрации на същите. Пропорциите на БМВ и Ауди бяха почти равни, но чувствително различни от останалите, които помежду си също бяха почти равни.

Село Тервел, област Шумен, Ауди А5 с чужестранни номера, 25 годишен младеж без имена и инициали или иначе казано поредния прост турчеещ се мангал-гастарбайтер от село, който се е прибрал от ангария на Запад и с трошката струваща 2-3 нормални заплати си е помислил,че е местния бабаит, сваляч, шофьор и големец, но законите на физиката са го наказали безпощадно.

Сутринта е 6,00 сигурно е бил трезвен като кокиче.Ама дано да се оправи,по бързо и да си помисли как се кара Ауди.

Голям разбирач си, няма що. От кое село си и ти? А Ауди А5 съвсем не е "трошка". 10 годишните, на старо, вървят над 20 к.

Смешко, това А5 струва точно 3 нормални месечни заплати на запад. А за твое сведение съм от областен град, човек с висше образование и собствен бизнес. Айде сега у лево и бягай да събираш пари за мечтаната кошница. Явно си същия селтак като тоя от статията.

Верно си "Е". На тия им викаме "ебалници- професори"...

Ауди! Без коментар!

Колите и техните марки не са виновни. Като ги управляват неграмотни селяци винаги ще стават сакатлъци. На такива и каруца с магаре да им дадеш пак ще се пребият.

Кольо

Не е така при животинска тяга има мислещо животно !

3евзек

Не е съвсем така. Тези марки си имат сериозни маркетингови отдели, които проучват пазара и се насочват към определени групи хора. В частност уцелват или не уцелват такива с повишена концентрация на идиоти. Така че не ми ги хвали.

Друго си е викаш на магарето.Най много някой къч да ти забие.

Карам 6то поред Ауди и не съм одраскал даже някое.

Щом се хвалиш, значи е само въпрос на време.

Образувано е досъдебно производство. срещу неизвестен изяършител

Ще го хванат. Няма къде да бяга.

Много смешно, нали са му парализирани краката, как ще избяга?