17-11-2017 20-11-2018

Коментари

човека може да е напълно невинен, но щом кара бмв редно е да му се пришие вина без разследване. беемвистите трябва да се научат че са виновни по презумпция

Щом е от кв. Победа,значи е цигане.

Стар номер на циганетата. Да скачат под колите за пари. Този път фатално.

да взеат проба от асфалта

Водач на БМВ блъска с калника на автомобила си детето и го убива.

на теб циганите ли са ти виновни за всичко все още, бе тъпан ?

Това е тясна, малка улица в центъра...Едвам се кара с 20 км/ч...И винаги щъкат хора. Та, цигане- мигане, говедото с БМВ си е говедо

Вече ме е гнус от българи като теб.

Добре че не е избягал......

Ми ,като се кара с 20 км. ,защо обвиняваш водача,ако и да е с БМВ. !

Мен пък ме е гнус от цигани като теб !

Защо вие циганетата несте ли българи З?

Ай'ся да плащаш да прайм друго чааве.

Защото, явно не е карал с 20...Пълно е с олигофрени, които фучат из малките улици, а там и тротоарите са толкова тесни, че да залитне човек и е на платното. Нормалните бургазлии знаят това. Говедата- не

Цигане или българе все тая. ДЕТЕ е и за съжаление вече го няма... Бог да го прости и съболезнования на семейството...

Напротив ! Радостно е

Мъчно ми стана и за детето и за водача

Важно че детето не е мюсюлманин

Ей как не разбрахте, че около пътищата в близост до циганските квартали трябва да се сложи ОГРАДА !!! Нищо друго не спира дребните циганета от втурване на пътя без мислене и без шанс за спиране от страна на водачите. Само ограда може да спаси малките циганчета.

Децата не се раждат нито мюсюлмани, нито християни, нито будисти, нито анархисти. Възрастните ги правят такива. До преди 2020 години имало ли е християни ??? А до преди 1420 години имало ли е мюсюлмани ??? е защо говориш глупости тогава ??? Децата са си деца, а ти си идиот!

айде сега да видим дали не е бил насмъркан. и защо винаги беемвета, бе "милионери" ?

Какви са тези родители да пускат толкова малки деца сами и то там където минават коли!

да умреш, майка ти да умре и децата ти да умрат, боклук. ако не вярваш на клетви, повярвай в негативната енергия, която събра с това ти умотворение. целият ти род да измре, боклук фашистки

Веднага нови по-високи санкции от корифеите на безопасността стратиев, милков и калина крумова, естествено в дома на баш катаджията бай хой в Банкя и видими резултати след седмица; Трябва да се създаде още една агенция, която да контролира досегашните приютили все изявени милиционери. ОТВРАТ !

По принцип си прав за циганите, но в случая това става в баш центъра на града, където не живеят подобни. Не знам какви са децата, лошото е, че са били оставени сами и е станала белята.

г-н пътен полицай, как са рушветите? Тая директива да пазите циганите ще ви излезе през носовете, защото те данъци не плащат, а за рушвети пари нямат. Като останете само с тях, парите за търтеи ще свършат. Ще се наложи да ви изпоуволнят всичките и да ви пратят да копате картофите, защото все някой трябва и да произвежда нещо в тая държава. Не може само пиявици, трябва и хора, които вършат някаква реална, смислена работа. Но, това никога няма да са циганите. То и затова циганите никога не минават повече от 10-15% от населението, защото като типични паразити имат нужда от гостоприемник, на чийто гръб да живеят.

Циганите превзеха центъра на Бургас. Лятото ще плъзнат по Морската градина и плажа. Нали са главни избиратели, трябва да ги търпим преди изборите

Живея в Бургас. Знам я тази улица. Там с повече от 20-30 не карам защото непрекъснато изкачат пешеходци на улицата, пресичат от всякъде и общо взето никой не гледа дали идва кола или не. Почти съм сигурен, че е карал с доста над 30. Ако караш внимателно там, няма да имаш проблеми, въпреки многото пешеходци.

Идентичен случай като резултат от ПТП с този на Местан при положение,че вината е изцяло на Местан след експертизата,ако тестът за наркотици е отрицателен,което е по-вероятно,а вината му е извън съмнение на този водач.Не знаем дали е осъждан.Сега да видим каква мярка за неотклонение ще му наложатуе ако му предстои изтърпяване на друго наказание е ясно,но као няма дали ще има парична гаранция въобще,т.е. и от хиляда лева след първоначалното задържане до 24 часа от МВР като неизвестен на обществото.

като им спряха телефонните измами, измислиха друга схема за изнудване - хвърлят си децата под колит! Абе тази нация що не я препопят или изпратят в Индия, не ги искаме тук!

Не можеш да знаеш с каква скорост е карал. И с 20км/ч да те ударят, пораженията могат да са много тежки, като всичко зависи от удара. Прост пример - зимата като се подхлъзнеш и паднеш, никак не е трудно да си счупиш ръка или крак. Удариш ли си главата, може и да си дотам. При падане от 2м от дърво се е случвало да има жертви. Та, айде по-полека с хвърлянето на обвинения, защото така си знаем и сме свикнали. Ако някой ден ти се окажеш в подобна ситуация, ще установиш колко сложна е тя, всъщност.

Егати...в този сайт само "метачки" от "Факултето" са май назначили....

урода с БМВ кой знае с колко е карал....

Няма да имаш проблеми с 20-30км/ч? Децата са ниски и не се виждат измежду паркиралите коли преди да излетят на улицата. А, тези са тичали. 20км/ч до 30км/ч = 5,5м/сек до 8,3м/сек. Най-бързата отчетена реакция на изненадващо събитие, в световен мащаб е е 0,7сек. Това включва изследвания върху спортисти, хора практикуващи бойни изкуства и какви ли не. Последните изследвания в САЩ показват реакции между 0,7сек и 2,7сек, но средната е 2,3сек. Тези времена за реакция преведени в дистанция са (5,5м/сек до 8,3м/сек): При 0,7сек: 3,85м до 5,8м При 2,7 сек: 14,85м до 22,4м При 2,3 сек: 12,65м до 19,09м И тук въобще не отчитаме спирачен път, единствено дистанцията, която изминава автомобила преди активиране на спирачната система. Докато не ти се случи, винаги си мислиш, че караш разумно и няма как да не можеш да реагираш. Нагледал съм се на шофьори, които изцяло на късмет се разминават да не ударят пешеходец или други автомобили, но в следващите 500-600 метра ги виждам, че не си променят стила на каране. Т.е. дори не са осъзнали в колко опасна ситуация са били и как са се разминали на късмет. Аз лично съм се разминавал на см с ненадейно изскачащи пешеходци. Не съм ги удрял, но поне си давам пълна сметка колко малка е границата, 0,5 секунди по-рано и ударът е неизбежен. Та, не се главозмайвай колко сигурно караш. А, и се въздържай от излишни изводи. Според чл.31.ал.5 от Конституцията на Република България обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда.

Те може и да не живеят, но отдавна са плъзнали навсякъде.

Стига сте ползвали този глупав термин "помете" при катастрофа. Помитат се боклуци, а хората не са боклук. Или просто се опитвате да увеличите бройката на едни прословути 80 %???

Айде стига с тези цигани и циганета.Като национално богатство ги пазим още откакто се пръкнат на белия свят.Знаят само да маат кючеци,да се женят помежду си и да плодят деца.Едно повече или по малко???Нямат елементарно възпитание и не са научени от малки как да пресичат и изобщо как да се движат по правилник.За тях закони няма.

Нещо в новината не е наред. Произшествието на Фотинова и Г.Кирков, а шофьорът откарал пострадолото дете от кв.Победа до МБАЛ???!!!

Ааа, прочетох пак. Некадърно написано детето е от Победа!

С колкото и да караш, като ти изскочи някой пред колата, ще има пострадали.

Плюс това ако са от ромски произход, работата е ясна. Жалко за шофьора!

Да го туря на майка ти в плювалника...

Само гледай - след 15-20 год. - над 4 000 000.....майката ще ви ебат за сегашното ви поведение...

Децата изкочили изневиделица и той успял да блъсне едва третото.

Квартал Победа е циганската махала. По ул. Фотинов може да се кара с не повече от 30км/ч. От месец поне групи циганета обикалят града на групи и изкачат пред колите. Онзи ден бяха на околовръсното и изкачаха пред колите. Пак се караше бавно заради задръстване. На бас, че случаят е точно такъв. А и къде е грижовната циганска майка????

плюс това ако кара БМВ работата е ясна. Жалко за цигането

има и спирачка и съединител ..... впрочем съединител при новите модели автомобили вече няма

Без значение от какъв етнос е детето, жалко и тъжно когато се отнема човешки живот така нелепо, по непредпазливост. Моите съболезнования на родители и близки. Това, което ми е много интересно, че никъде не пточетох съобщение подобно на цитираното от мен по-долу за случая с Местан, където също загина дете... “Водачът е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като пробата е била отрицателна. отведен е в сектор пътна полиция за тестване за употреба на наркотици. Взета му е и кръв за химичен анализ.“

Как къде е? Зачева следващото и ще чака обезщетение от злополучния шофьор.

Жалко за човека,умряло животно пък сега ще го съдят за човек...