17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скорошно възстановяване от мен, а в СФ, джипара щеше да ме отнесе на пешеходната на Раковска пред Лидл, добре че отскочих като нинджа, и затова, на пешеходна - само в краен случай ! Абе те на сфетофарна уредба не пропускат пешеходци при зелено човече, та вече не си търся никаквото предимство, какво ще спечеля от това !

Чак пък помете. Инциденти се случват. Сутринта го показаха по новините. Човека съжаляваше и се надяваше да са добре. Въобще не изглеждаше от дрифтерите и джигитите популярни напоследък. Да се оправят бързо и потърпевшите.

Промяната продължава. Свиквайте

Айде пишете всички тези пострадали невинни хора в рубриката Корона вирус, тъкмо ще вдигнете процента...

Не може да се отрече, че корона вируса нанесе тежки щети на идиоти, като теб. Я, как от сутрин до вечер, само за него мислиш и квичиш... Направо ти е убил единствената мозъчна клетка, дето имаше...

Не, го оправдавам, нито защитавам. Но след нощна смяна е много рисковано да се шофира - спити се, не си концентриран. Най-опасно на пътя е рано сутрин, едната половина не са изтрезнели напълно, другата не са соали въобще

Аве другарю Рашков, вие сигурни ли сте че тези кьорави пенсионери на изборите ще успеят да видят на машината моят номер и номерът на БСП и да гласуват правилно ? Министър Рашков ДАМАДЖАНАТА : - Не се безпокойте др Радев, вече съм програмирал в машините правилният глас за всички кьорави сакати в терминално състояние луди, даже и Бирисов гласува за вас

Диагнозата " Русе" или " БурГассссс"....

Диагнозата е в кратуната ти

Най-якото в подобни случаи е "взета е проба за алкохол и тя е отрицателна".Това автоматично означава,че всеки който не е пил е допустимо да е невнимателен на пътя,да заспива и вследствие на това да нарани други хора и всичко това да му се размине с условна и "съжалявам".После се питаме защо не намаляват подобни случаи.......

Над 80 % от катастрофите ги правят трезви деб.или.

Пиян бивш военен или полицай. Антиваксър и избирател на Радев.

Абе Редник какво общо има тук антиваксърството, Радев и другите ти глупости. Промит мозък,!

Явно Редника предпочита това да е дрогиран настоящ служител на Бюрото по охрана, ваксаджия и избирател на Тиквоча

Ако пенсионерите имаха що-годе нормални пенсии, за да няма нужда да работят до гроб за да живеят, сега човекът щеше да си гледа градинката на село, а не да ходи да работи, за да има какво да яде и такива инциденти ще са много по-малко у нас.

Дори и да имаха нормални пенсии има доста склерита,които са дебилизирани и въобще не спазват каквито и да са правила.Тъжно е,когато видиш човек на възраст да изпреварва на забранено,да бута и блъска бременна жена,да се секне на алеята в центъра на града,да си изхвърля боклуците в тревните площи и още куп такива простотии.

Защо, по-весело ли е когато тези неща ги правят млади хора. Че има възрастни, като тези, които си описал е вярно, но също така е вярно, че с възрастта хората улягат и младежите неспазващи правилата са процентно повече от възрастните "гамени". Така че да търсиш проблема във възрастта "бита карта". Пробвай пак.

Да, много си прав, всички склерита правят нонстоп дрифтове, форсират на всеки 50 метра, а ако са на мотор форсират на изключена скорост за по-добра звукова среда в града. Глупак!

Убийте го с камъни

Дори и да не караш кола, все някой твой близък кара. Не пожелавай на никого лошо. Може и теб да те застигне

толкова "да помитат", ми съберете ги и ги назначете за чистачи да метат улиците, а не да карат по тях! И ще видите колко са много...Поне ще настане абсолютна хигиена.

Пенсионер, след нощна, като бонус на бавните реакции е и умората, резултата …… Дано детето и майката се оправят скоро и да забравят случката. Това заслужени старини ли са ??? да блъскаш на 73 години 12-часови нощни смени ????? А политическата измет краде всичко до което се докопа!

Ако е карал с 40 е щял да има време и да го види, и да спре

Факт е че пенсиите изобщо не ебават пешеходни пътеки.

ако му беше нормална пенсията можеше да вземе такси

Аз 3 годишен куку такди да кара, ай не благодаря!

Едни от Най-наглите и безразсъдни шофьори са тия некролози с мерцедесите. Дано жената и детето са невредими.

Дано поне сега види затвор.