Шофьор отряза колче, за да паркира в София

Премахнал го е с флекс, съобщават от Столичния инспекторат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе имаше един от Банкя дето обикаляше с ЖиПЪ, да не би да е той?

Ама сакън, той е с джип и всичко му е позволено ... По-големи комплексари от тези, които с джипове се движат из града едва ли има на този свят!

Няма ли тръборезка тоя шматкал? Вдигнал шум до Бога, та да го чуят отвъд Перловската река. Не се прави така....

Полицията му изпратила ПОКАНА ЗА СЪСТАВЯНЕ НА АКТ?! Ало, в нормалните дърйжави такива ги арестуват и им връчват вече съставения акт!

Ама той е с "джип" ма! Дъ Жъ И Пъ. ДЖИП.

няма такъв народ

Тъпи селяни. Това, че някой тъпак е имал пари да си купи поредния таралясник, не значи че сме длъжни да му осигуряваме паркоместа..

"Шофьор на джип е огънал антипаркинг-съоръжение и след това го е отрязал с флекс." Типичен герберопитек. Прости, нагли паралии.

Не, тоя е бил бесеперопитек.

Еми не е роб човекот! Не се подчинява на разни измислени рестрикции! И маски не носи!

Правилата затова са ПРАВИЛа!!! За да се спазват от всички! Те ни отличават като общество от животните! И не става въпрос за роб, щото ако беше роб, и отреже дърво на господаря знаете какво следва!

Да, следва покана за акт за административно правонарушение

Тъпанар до тъпанаря, мила моя майно льо, глупак до глупака...

конфискувайте му колата на тоя тъпанар

СОФИЯ РАСТЕ,КОЛИТЕ СЪЩО И ТОЛКОВА ГОДИНИ НИКОЙ НЕ МИСЛИ КЪДЕ ЩЕ СЕ ПАРКИРАТ ТЕЗИ КОЛИ.НАЛИ УЖ ЦЯХА ПОДЗЕМНИ ГАРАЖИ,ИЛИ НАДЗЕМНИ НА ЕТАЖИ ,НО АКО НАПРАВЯТ ТАКИВА ШЕ ГИ ДАДЪТ ДА ГИ СТОПАНИСВА ,,ТЯХНА МУТРА,,ДА НИ СЪДИРА КОЖАТА.ХОРАТА НЕ СМЕ ВИНОВНИ ,ЧЕ НЯМА АРХИТЕКТИ,НЯМА КМЕТОВЕ УМНИ

Не ходете в София. Развивайте бизнес на село! Място на село, колко щеш!

Бахго в наглия тъпир. Тоя е да му запалиш колата, та после да се чуди защо.

Кофти, според фирми-изпълнители на обществени поръчки едно такова колче е 5273 лева. Чичака с жипа ще трябва бая да се бръкне

Ама без ДДС.

От общината да му дадат още 20 лева и да взимат джипа.

За какво им е, то да беше кола като кола, ами то .... Вижда се умее да реже с флекса.... лови флекса, нарязва колата, предава я на вторични, купува ново колче и отива да го монтира, а от общината предлагам да му направят подарък- да му татуират номера на колата на челото, та сутрин като се погледне в огледалото да се види що за свиня е...