Хванаха мъж без книжка с 33 акта за 10 000 лв.

48-годишен мъж от шуменското село Царев брод се оказа истински рецидивист в погазването на Закона за движение по пътищата.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха мъж без книжка с 33 акта за 10 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пълна олигофрения.....мен за 300 лв ме намериха, за колата която съм продал преди 10 г. и съм дължал данък, че трябваше да си губя времето 3 дни по институции, а тоя дължи 10 х.лв. и случайно попаднали на него.....сега да търсят отговорност и на тези дето събират глобите и данъците...УНИКАЛНА ДЪРЖАВА

За някой умници е много лесно да коват закони,много е лесно да вдигат глоби, но защо,защото тези същите закони не ги ловът.

Ами, вкарайте го в затвора, по една година за всяки акт и готово. Ама там да отработва тези 10 000 лева, с лихвите и храната.

как ще го накарат насила да работи ? няма да си мръдне пръста. и на всичко отгоре ще сме длъжни и да го храним.

е сентенция за типично селски бабаити с дървени глави. Видно е, че се отрекъл от Господ и закона - разпнете го доде не е станало късно

Над 15 години нямам нарушение по пътищата и пак се оглеждам като заек като шофирам , да не мина на червено или да не засека пешеходец на "зебрата "! Какви са тези юнаци с по стотици неплатени актове , ум не ми го побира !

Глобите трябва да се премахнат и да се заменят с принудителен труд. Така наказанията ще са равнопоставени. Ако Вас и г-н Хампарцумян Ви хванат да карате в аварийната лента, то и двамата ще трябва да платите по 1000 лева глоба. Но за мнозинството това означава поне месечно гладуване, а за Хампарцумян е само загуба на дневните джобни (Ако въобще ги плати!). В този случай и двамата трябва да облечете оранжевите дрехи и да метете магистралата шест месеца - сутрин от 8 до 5, но за своя сметка. Възражението, че няма да влязат пари във фиска е несъстоятелно, защото много повече пари няма да излязат за заплащане труда на фирми или наети хора. Все пак за тях трябват и допълнителни средства за осигуровки, дрехи, храна и прочее. Борбата с корупцията е лесна при многостъпалност на бюрокрацията и задължително нулиране на трудовия стаж, както и всички акумулирани осигуровки, но и за двете страни. Ефективността на контрола се постига чрез регулярни мероприятия с така наречените "ужилвания" с подставени лица, каквато е практиката в САЩ. При перспективата да се загубят стажа и осигуровките, едва ли някой ще си помисли за рушвети.

Аха, след като поставиха ред в градовете, сега ще използват натрупания опит и за селата.

Ами защо не е в пандиза...

Щото няма място и няма кой да го пази.

има 2 свободни

стил на управление на управляващите

хванахте и го пуснахте, много шум за нищо и що чак сега го "хващате" цели 10г.къде бяхте,къде са "контролните органи" или вече не работят като "органи",що не сте събрали парите за глобите от него, нали не се е укривал, браво и още управлявате, едни 10 бона не можете да приберете, а Той се вози из държавата на воля, да ви е честит поредния компромат на всички "засегнати"служби,ведомства и началници с министри над тях,но ние плащаме тези екстри неуважаеми безхаберни

Браво на човека, значи е много добър шофьор. А и не го е страх от репресивните органи. Да му дадат " Златен Талон" !

Ей, тоя е направо царя на Царев брод - броди си насам натам и само фишчета си събира. И накрая направо на първа страница - абе, шампион!

Ми айде тикайте ги в затвора, докога с тази либерастия?

няма пари , за туй и задержаните ги пускат ..

тъйййй, я да видим! хванат значи от полицаите в нови пазар, и ....ми предаден на компетентните органи?? ми то, ...то си е ясно , че тия в нови пазар не са компетентни, ама дека са компетентните органи, щом юнако е намаал 10 000 от глоби??

В написаното въобще не се коментира защо до момента не са предприети някакви административни мерки спрямо този нарушител. Тук проблема е в държавата, а не в нарушителя. Така актовете могат да станат 330 и сумата шестцифрена като няма санкции.

"Хванаха"! Че досега 33 пъти не са ли го ловили?

Този нарушител освен,че не имал книж ка се оказва,че никога не е носил и лична карта. Какви актове са писали КАТ-аджиите без никакви данни.?

"Правоуправлението" е измишльотина на неизбирани от никого бюрократи. Ако може да стои прав и да ходи по осевата линия на пътя - не е пиян ! Неправилно паркиране = незначителна глупост, каране без книжка - ок, взели са му я поради незначителни нарушения. Реално човека нищо кой знае колко лошо не е направил. Закона трябва да се промени в посока опростяване и олекотяване, не само този закон, а масово. Все пак законите трябва да се създават за УДОБСТВО на хората, не за възпитание или някакви други цели. Посоката трябва да е към пряка демокрация и превръщане на властта в прост изпълнител на референдумите.

Е да де ... правилника за движение по пътищата е с цел опростяване. Представяш ли си каква анархия ще стане, ако всеки кара както си иска.

А сега как е?!

Е, няма справедливост! Значи може да си кара с 32 акта и без книжка, но с 33 и без книжка - не може.

И още нещо - ако аз съм катаджия и 35-я път тоя ми предложи "почерпка", ще я взема!!!

И кое е новината тук? Новина ще бъде, когато ТОЙ СЕ СМИЛИ над държавата и си плати глобите.

Не е виновен тоя който яде баницата. В "белите" държави тоя юнак отдавна щеше да е разорен и да търка наровете в някой затвор.

А ако водачът не е направил нито една катастрофа и не е застрашил по никъй начин човешки живот, какво ги бърка катаджиите? Дето писа един - 700-те убити годишно са от хора управлявали кола с книжки----

едно време имаше лудница да не е избягал от нея?

И? Щом гербераст на него МУ е позволено.

алоу клатибюрниците, кой ще ви събира глобите ве?

Някои стачкуват, че им били малки заплатите. Ама чакат някой друг да им събере глобите.... Чакали са тоя да помете някъде 3-4 човека, да почерни няколко семейства и тогава някой някъде (може би) ще се сбуди и нареди, че потенциалния убиец е за затвора. Типично за България.... да не ти се случи да си в неподходящото време на неподходящото място.

И кво е напраил чиляка? -Карал си колата! Аз да ва питам- тия 650 убити на година, книшки имаха ли?

Евала пич! Всичките са с книжки, повечето нямат актове и се трескат като комари в лампа. Само като ги гледам какви са идиоти, как изпреварват без видимост направо настръхвам. Такива са за директен проверочен, но тях ги глобява съда след поредния убит.

Абе, Гума. Ти що не избягаш като Пелов? Не ти стиска ли, що ли? Или навън няма и тая манджа дето ви я сипват в бургаския?

Колко е слаба държавата ни.

Колкото да пази рецидивисти с един пистолет и да ги пусне през парадния вход на Софийския централен затвор. Нямат равни за Гинес, човек!

А на бес, че не е платил лев. Докато нарушенията по пътищата не се криминализират и за каране пиян, без книжка или с превишена скорост над 30 км/ч не започне да се влиза в затвора, нищо няма да се промени.

Браво на родната милиция

Рецидивисти са по скоро тези, които го държат на свобода! Поредния пример за корупция в съдебната система. А сега потърсете сметка на тези, които са го пускали безнаказано или ще чакате да пребие някой на пътя за да го направите! Че то защо да плащаме за курсове щом може и така?

Е, и ! Почерпиха го с козунак и великденско яйце и го пуснаха по живо по здраво !!

Нека да позная - човекОт е етнически българин от скандинавски произход вероятно. От тези, които ходят на училище до 3-ти клас.

Факт е, че по селата си карат москвичите, ладите и 20 годишните опели и фордове като каруци с тази разлика, че като излезат от кръчмата и се качат нафиркани на каруцата няма да ги спре никой, а и са по-малко опасни, той конят няма да прегази никого, не е пиян като собственика си, докато като се качат на бракмите си стават опасни и за себе си, и за околните. Ей затова трябва полицай във всяко село, да озаптява циганите и пияниците...

сводки на МВР: Вчера след поредното престъпление беше арестуван....Х, който е известен на полицията с 22 висящи дела...

Превантивни действия като бързо производство, спиране и конфискация на МПС сигурно ще бъдат предприети за 58-та годишнина на водача. Ако алкохолът не го е довършил...

portal

Дай Боже... още може...

хванали го, ама вече са го пуснали и той се прибрал в къщи с колата си.

Иначе като им кажеш селяци, се сърдят. А си личат отдалеч по арогантността, по незачитането на другите и по лошото възпитание.

За да влезе в затвора чакате да убие хора ли бе кретени долни.... а законите за усвояване на европари ги мислите всеки ден....

едни гонят други хващат или ние ги хващаме те ги пускат както беше казал един кмет

..и какво значи хванали са го, да не го вкарат в затвора. Само му губят времето на човека...със сигурност е бързал...

ТОВА Е МАСОВО ЯВЛЕНИЯ ЗА МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА НА БЪЛГАРИЯ- ХОРА, КОИТО НИКОГА НЕ СА ПРИТЕЖАВАЛИ ШОФЬОРСКА КНИЖКА ДА КАРАТ С БЯСНА СКОРОСТ ИЗ УЛИЦИТЕ НА СЕЛАТА И МАЛКИТЕ ГРАДЧЕТА. ВЕЧЕ- ГОНКИ! ХОРАТА МЪЛЧАТ И НЕ СМЕЯТ НИЩО ДА НАПРАВЯТ- СТРАХУВАТ СЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ САМОРАЗПРАВЯТ С ТЯХ, АКО НАДИГНТ ГЛАВА И СЕ БОРЯТ ЗА СПАЗВАНЕ НА ПАРВИЛАТА В БЪЛГАРИЯ. В МАЛКИТЕ СЕЛА И ГРАДОВЕ НА БЪЛГАРИЯ НЯМА ЗАКОНИ.

Само там ли, бе пролет???

В колко села си живял, че правиш такива генерални изводи? И къде ги развиват тия бесни скорости? Съмнявам се на село да има 4-лентови прави булеварди.

И като има толкова нарушения и неплатени глоби, защо е на свобода, а не в затвора? Аааа, да, вярно - то дали ще го вкарат в затвора е все тая, защото след известно време ще избяга. Иначе бъдете спокойни - родната полиция ни пази.

Е как що - не се е обади на полЮцията, те как да го намерят :)

В затвора се влиза мнооооого трудно и се излиза лесно. Та те така у назе.

Всъщност го хващат за 34-ти път...

Че тоя, трябва да го обесят на първото дърво......

Тези 240 труженички от БГ Бардака трябва да бъда обесени. Кога най-накрая ще започнат да се прилагат законите? Е, нема такава държава.

Малко си в грешка. Тия 240 дето ги цитираш, не прилагат законите. Те ги създават. А тези, които ги прилагат са човечетата и институциите от Изпълнителната и Съдебната власт.

Но правилно е казал, че 240 са коренът на злото в страната.

"Журналистите", хайде правете разлика между "който" и "които"!!!