17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли наркоман бе...

Осъдете го по бързата процедура,а не както с Милен Цветков да протакате нещо очевадно за да чакате да се обади някой с пари и да се потули случея.

съдебната система може да има само едно право - ДА ДОКАЖЕ НЕДВУСМИСЛЕНО, ЧЕ ВЪПРОСНИЯ Е МИНАЛ НА ЧЕРВЕНО . Следва смъртно наказание на същото на катастрофата място

Господ да опази детето! Родителите му от глупост могат да го загубят сега, изтръпвам като си помисля! Все още има малоумници дето си мислят че правилата за движение са там само да ограничават. 10 години затвор за непредумишлено убийство явто е по- приемливо.

Нормална катастрофа със сравнително ниска скорост. Ако детето е било в столче с колани както трябва едва ли щяха последствията да са повече от 5мин рев, породен от необичайната ситуация и силния шум при сблъсъка.

И майката директно в затвора заради липсата на столче в колата! Продала живота на детето си за жълти стотинки...

Дам, ама да е само тоя! Масово в тая клоака карате като безсмъртни. Следващият път като направите маневра без мигач, минете на жълто или отнемете предимство си помислете, че и вие имате висок процент шанс да сте на мястото на детето! Необразовано племе с огромно самочувствие!

10 години затвор за убийците по пътя.... ама няма да се случи понеже тоя ЛЕШ има пари и ще си плати на правилните хора и въобще няма да лежи в затвора....

Убийците по пътищата са навсякъде. Докато в България наказанията са синволични и смешни - така ще е.

А ма то червеното за спиране ли било ?!

Дано Господ да бди над детенцето да се оправи , че то милото няма никаква вина за идиотщината на бунаците !!! Изглежда че Тошко от ИТН ще излезе прав , че сме я докарали до Крумови закони , май друга оправия няма ?! Както може би сте забелязали , че обичам да се шегувам , но тази новина е наистина трогателна и много жалко , че сме принудени да четем подобни новини , а всичко може да е толкова прекрасно в този и без друго кратък живот ?!

Престанете с глупости, не е било червено или рязко е превключва Само един автомобил ли не е спрял.

Ти глупава ли си?Ония идиот ако е минал на червено,за другата кола е било зелено.Или предлагаш на светофар,дори и зелен да е,да спираме и да се оглеждаме за разни идиоти в Аудита,Вмв и т.н.

Че от кога в България се спира на червено - Да не се е случило някакво "ЧУДО" ????!!!! Милен Цветков не го ли уби онзи мамин хубосник , по същият начин , и ЗА МАЛКО да ПОТУЛЯТ случая по СТАР Български ОБИЧАЙ , но пък заради известността на Милен се раздуха много , та нямаше как - А колко други ги покриха и замазаха ??!!

...алкохолна проба?....наркотици???? НАПОМНЯ НА СЛУЧАЯ С МИЛЕН ЦВЕТКОВ!!!

Дано се оправи детето!

Транспортен Хаос, гУ" син старши....

Защо детето не е било в сточето?!

Този с аудито да се обади на омбудсманката, тя отърва всички от всякакви глоби, щото било нарушено конституционното право на всеки да мачка и гази по пътищата.

Като тахан халва... ама едно е да мажеш муцунка с халва, друго да караш мощна кола. Такива ги гледал бол по морето. Нещастници.

Но защо е изхвърчало от колата??? На 3 годинки трябва да е с колан в СТОЛЧЕ, съжалявам, но постоянно гледам деца в коли на предна седалка да тропат по таблото, бебета, които ги държи я баба я двдо им, на задната седалка на коленца гледат назад, настрани и пр. Хей, КРЕТЕНИ, всички вие, които го правите, виждате ли защо трябва да е така??? Но всеки си вика то в града сме, за 3 км само, не мога да се разправям.... Ако това детенце се окаже, че не е било обезопасено, вината за последствията(дано не са лоши и то се оправи) е 50:50, да не кажа и повече на родителите!!! ПРОСТ НАРОД! Много прост!

Всички мислим, че шофьорът е виновен. Вярно, това е така, но не се замисляме, защо е така. Той не се родил такъв, и едва ли е далтонист, това е личностен профил, това е продукт, наедно общество, в което царуват наглост, безнаказаност, безскрууполност и беззаконие. И това общество ще продължи, не да ражда, а да създава такива продукти. И въпреки, че това, сегашното общество, с държанието си показва твърде директно, че е несъвместимо с обществото в което искаме да живеем,Ние не спираме да му слагаме мляко в биберона

няма такова нещо като лична отговорност, морал и пример вярата в БОГ не е за консополците все някой друг е виновен

Участниците в екпериментслната генна терапия трябва да си върнат книжките. Една микротромбоза докато са зад волана може да причина смърт и увреждане и на други на пътя.

Сто тояги на голо, 50 камшика и яко *

госроди дано де оправи детенцето ..разстроих се

Толбухинци са възможно най-неадекватните шофьори в страната

Ти виждал ли си как се кара с области ВР, М и ВН? Особено ВР са десетилетия преди РК на лунта!

за такива изруди сваряване или одиране жив няма друго наказание което да заслужава

Българина традиционно има нужда от човешко жертвоприношение на празника. Тъжно, но факт.

Вулгаристанците са нискочели скотове. Гени изостанали с хилядолетия назад в еволюцията. Резултатите са налице..

идиоти има навсякъде по света... Ганьо може да е простоват, но природата му е на добряк.

Твоите футуристични гени какви са?

Не съди за другите по себе си ;)

Ауди блъска Волксваген след като прелита през червен светофар и медиите са обичайно лаконични по темата - поредния ден в мутренска България след 30 години преход.

ами лаконично, държава в която премиера си гледа за забавление клипове с изнасилване на арестант и получава за рожденния си ден кюлчета с злато.

Ма пак ли премиера виновен бе? Бах тоз премиер бе! Сложи дявола в джоба си. Сигурно пак той виновен, че си грозна като смъртта и мъжът ти не те е.е?

Ааа значи винаги някой трябва да е виновен... За да не стане така, че ... че ората са си сами виновни... Боклуци !!!!!!!!! Боклук бе!

Затвор за тази мърша!

Защо при такава новина, хората вместо да се борят със сълзите от съпричастие, да питат как може да помогнат, да се молят за детенцето, започват да псуват, да искат кръв и да осъждат всичко и всеки? Господи, моля те помогни ни!

Защото като няма адекватни наказания това ще се повтаря безкрай. Днес е празник те даже не е бързал за работа.

Червен светофар, висока скорост, джигити...

В България хората масово возят децата си без детски седалки, нещо, което не мога да разбера. Това дете нямаше да изхвърчи от колата ако откачените му родители бяха дали 100-200 лв за седалка. Ясно е, че за катастрофата е виновен миналият на червено, но вина за тежкото състояние на детето носят и собствените му родители. Няколко пъти съм се карал на тъст ми, който возеше дъщеря ми( тогава на 3 ) без седалка . Думите му бяха “аз карам бавно”. Ти може да караш бавно, но не знаеш как ще карат другите. Пък дори и бавно да караш, пак можеш да сгрешиш и да обърнеш някъде колата и детето ти да изхвърчи.

100-200 лева е за напреднали. Читава седалка за дете се намира в олх-то за под 30 лева.

аф

Не знам, аз съпоставях с еквивалента на евтините седалки, където съм . За прибиранията в България взимах седалки от познати. Каквато и да е цената обаче , седалка трябва да се купи и ползва, защото животът на децата ни е безценен. А онзи , по-надолу, чичката, ако като малък беше попаднал в катастрофа и изхвърчал от Жигулката на баща си, сега би пял друга песен.

36 km/h това си е 10 m/s не е никак малко, пробвайте да си завържете очите и се блъснете в стена като вървите без да знаете за стената. Колкото до вината, естествено е на нарушителя категорично, а не там това било, онова било, ако..... След като практиката в съда е за убийство на пешеходна пътека да е условна присъда няма да има оправяне. Ако обаче е 10-20 години затвор ефективно много хора без качества да управляват автомобил сами ще се откажат да шофират. Кучето скача според тоягата.

не омесвай минаване на червено с блъснати на пешеходна пътека, вторите са почти винаги те виновни, така че условна в тоя случай е даже много

И аз се чудя. И аз съм бил дете, колкото и странно да ми изглежда сега. Карах колело без каска, налакътници, наколенки и каквото и де е друго оборудване за безопасност. Возех се при баща ми, дори на предната седалка, въпреки че беше забранено и направо не зная как съм оцелял. Накой белег, някое ужулено коляно и толкоз. Вие, младежи, ще умрете от страх, преди да ви се е случило, каквото и да било. Не ви ли се струва смешно, когато видите татко с отрочето, нагласени, като за полет в космоса /много е важно екипировката да е "фьешън"/, а всъщност отиват да карат колело в парка.

Чичо, така е, но тогава, при пет пъти по-малко автомобили е имало 1000 загинали на година. Ей за това.

аф

Чичка , на мен едва ли си ми такъв. На 50г съм , като и аз съм се возил и отпред в колата, и в ремарке и съм карал без каска, но при положение, че сега има предпазни средства за деца ( специално за седалките говоря) , е малоумно да не опиташ да предпазиш детето си само защото си тарикат. Тарикатлъкът не пази и не помага срещу законите на физиката. Едно време скоростите бяха 60-80 на извънградско и освен това нямаше толкова коли и откачени щофьори, колкото има сега. А ти , чиче , си се прави на голямата работа и остави някой да убие внуците ти( дано не се случва), само защото се мислиш за робокоп.

аф

А за това, че си оцелял, се радвай и благодари, че баща ти не е попадал в тежка катастрофа , за да изхвърчиш от Жигулката . Между другото моите деца не карат колелетата си с каски и са целите в охлузвания и драскотини, но тук въпросът е до седалките в колите, защото при тези скорости всяка катастрофа може да е фатална.

Дано оцелее детето!

Господи, дано оживее!

В Добрич има 3 светофара

Да бре. И доматите с колчетата ги ядем!

Хайде за по- строги закони или око за око! Този боклук да бъде убит!

най-много 3 години условно. Ако детето почине 2 ефективно

Голям оптимист си. При всички положения ще е условно. Това е Булгаристан

А ако не почине ще е вечен инвалид. Черепно-мозъчна травма като правило не завършва добре.

Ако детето беше вързано в столче, тази статия щеше да гласи друго. В случая и родителите трябва да са подсъдими. Аман от безсмъртни, мислещи, че на тях няма да се случи. Дано се пребори!

То затова няма деца в България. Щото за всичко все родителите изкарвате виновни. НИКОЙ не страда в момента повече от родителите на това дете!

От къде разбра, че не е било в столче, ма? Да не си майка на убиеца, минал на червено или просто чешеш разцепеното си езиче, щото няма кой да ти почеше другата цепнатина?!

Ако беше в сролче, няма как да изхвърчи от колата, ще остане прикрепено към седалката

Елементарко, отивай на двора при козите да те обслужат бее-еее-еее. Искрено се надявам, че нямаш деца.

Имам 4 деца от един щастлив брак. Надеждата ти умира тук. Ако си нямаш, Стара момо, има си спермодарители!

Ама разбира се! Ако семейството не беше си купило автомобил изобщо това нямаше да се случи! В никакъв случай не е виновен този, който минава на червено. А и на булевард "Русия" какво друго може да се случи? НЕЩАТА ТРЯБВА ДА СЕ НАЗОВАВАТ С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА, А ОТГОВОРНОСТ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ ОТ ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ !

По празниците , а и не само е ужас.В Бургас 5 дни празен градът беше, но тези които се движеха с коли карат все едно като онзи, който уби Милен Цветков.Дори шофьорите на градските линии минават през пътеките без да спрат, затова и на кмета ще кажа- вървя пеш или със собствен превоз.Детенцето с какво е виновно за изтрещелите решения на някой без грам мозък.

Затова и на зелено се оглеждам, даже намалявам, за да се уверя, че другите са спрели или имат намерение да спрат. Никога не съм си мислил, че някога ще го правя. Честно! Дори на нерегулирано кръстовище, когато съм дясностоящ спирам, докато се уверя, че тоя отляво няма да тръгне да навлиза в кръстовището. Често ми викат - отдясно си, давай. Аз ги контрирам с - а тоя отляво дали го знае? За съжаление нещата вече опряха до това да караш с повишено внимание дори когато си с предимство и дори да спираш на зелен светофар. Дано се оправи детенцето. Стопли се времето и лошоите шофьори започнаха да налазват пътищата като буболечки... от хормоните ли е, не знам... агресията на пътя е голяма и за съжаление жените с далеч повече от мъжете. Веднъц свирнах на една жена, защото изскочи пред мен от път без предимство - оная пусна волана и ми показа 2 средни пръста - да се чудиш дали си ги търси, щото тя и един няма за таковане...

Естествения подбор най-добре си върши работата в България. Единия "тарикат" на червено минал, другия "тарикат" решил, че детските столчета са за балъци. Факти.

Светофар? В Добрич?

Столчета са проектирани за челни удари. При страничен особено тези дето са с Един колан може и да не задържат детето. Изхлузва се странично.

Три годишно дете трябва да е задължително в столче с четириточков колан. Коланът се притяга след сядане и няма как да се изхлузи детето, ако всичко е направено както трябва.

Не и ако е сложено правилно и коланите са затегнати. Все едно ти да се изхлузиш при челен удар - няма как да стане. Иначе аз залагам, че е било без столче - много често се случва да видя дете, опряло се на предните седалки да гледа през предния прозорец пътя.

Ако имаше повече секции за гласуване в чужбина, това нямаше да се случи!

Трагедия, единия идиот минава на червено, другия идиот си вози детето , без то да е обезопасено в детско столче. Липсата на образование, мизерията, ганьовския манталитет водят само до едно - тотален упадък на обществото. И не не ми говорете че кат не си върши работата, на нормалните хора не ни е нужен кат, за да си сложим детето в стол и да спрем на червен сигнал. Примата е с 10 глоби и разсъждава къв е тоя шапкар да ми каже как я че карам.

Отвратен съм от твоят коментар! Станала е най-ужасна трагедия, а всичко което успя да изтърсиш са обиди и заплахи за глоби! Никаква човечност! Това е нещото, което липсва при маса хора!

Точно така, коментара ми е отвратителен, както е отвратителна мисълта че си минал на червено и си убил едно дете, а също че си качил детото си в кола, без да бъде обезопасено, в резултат на твоите действия то е умряло или най-вероятно ще умре, защото черепно-мозъчните травми, придобиват истинските си размери часове или дни след инцидента. Жалко , никой не е застрсахован от ПТП, но може да се шофира по начин който да намали значително риска от ПТП. Тук говорим за съвсем умишлени действия от страна на двамата водачи ! А не някой шофьор му прилошало, колата отишла в насрещното и срещнала челно камион. Има огромна разлика. Жалко за детето, то вина няма че близките му дебили, а човечност за какво - за оня къде е минал на червено ли? От подобни човечности живеете с идеята че ще се размине винаги,

Не си разбрал НИЩИЧКО! И вместо да ръсиш злоба в интернет, иди и помисли над греха си!

Съжалявам

Не е тръгнал на червено ! Било е жълто преди да влезе в кръстовището ! Все бързат за някъде и никога не стигат ! Това е ежедневие в БГ !

Правилник за прилагане на ЗДвП чл. 31, ал 7., т. 4 "жълта светлина - означава "Внимание,спри!". Това не се отнася само за онези от водачите, които в момента на подаването на този сигнал, след като им е било разрешено преминаването, са толкова близо до светофара, че не могат да спрат, без да създадат опасност за движението. При подаване на този сигнал на кръстовище водачите, които навлизат или се намират в кръстовището,са длъжни да го освободят" Ама за тарикатите жълтото означава "ГАЗ!" щото "няма да му стоя половин минута".

Този само , че е влязъл в края на жълтото ! И когато влиза в кръстовището вече е червено !

Аз минах около 30 минути преди случая, там се засилват. няма камери на сфетофара и всеки мисли, че пътят е негов, той е на права отсечка

Разстрел на място!

.....

Явно трябва да се въоръжаваме и в България вече, такива изроди да се отстрелват на место и работата ще тръгне на оправяне.

Еми - да го пускат. Те дрогиран убиец, записан от няколко камери, със стотици свиделите, още се чудят как да го обвинят, вия за тоя ще чакате присъда ...

Защо детето не е било в столче? Масово Българинът си вози децата в скута или на задната седалка необезопасени. Трябва да сме отговорни към децата си.

И ти си прав. Но това не оневинява другия.

Прав си, но при скорост от 40 км/ч на градска улица столчето не изглежда чак толкова нужно.

Правилно, обаче пробвай да се затичаш колкото можеш с детето си и го засили в една бетонна стена. Едва ли ще набереш повече от 20км/ч., но пък качествено ще го претрепеш.

Грешиш. Масово в Габрово си водят децата на предната седалка. Смятай.

Къде пише, че не е било?

аф

Трябва ли за нискочелите като теб да пише специално, че е било без седалка? Няма как дете да изхвърчи от седалката си, ама явно ти не си виждал такова чудо и не знаеш принципа му на действие.