Коментари - Шофьор на автобус с деца го отвлече и запали край Милано (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интеграция...айде сега послдеователите на Мусорлини да ги почват

Няма начин да не е битов скандал. Като онзи в Утрехт.Събудете се бе европейци.

Само трепане мамицата ви циганска !!!!! Поне две атомни бомби в Африка НЕЗАБАВНО !!!!!!!!!!

Пълен изрод. КОЙ му е дал гражданство!? В Сенегал са чернички,нали? Е такъв го заливам с бензин и драсвам клечката. Да стане още по-черен...

щом не е искал пари или откуп, явно е "терористичен акт". Отвлякъл е деца, които нямат вина за нищо. Тези от прокуратурата луди ли са бе?

Еврабия

отговоръ е ного прост. корабно учение с бойни стрелби по секи кораб с мигранти. потапяй и не спасявай. безмилостно. щот ако продължиш натрапването - местните ше разпорът корема на "управлеващите" за спорт и подигравка. война е.

Трудно вече ще се намери баланс, с такива политици като италианските, пък и не само там. Италия е тръгнала стремглаво по нанадолнището и ще повлече и други преди народа да успее да се усъзнае.

За подобно престъпление зад океана този щяха да го изпържат на ел. стол. Европа трябва да се съвземе и да разбере че с тази "интеграционна" политика се източва соцялната система и тотално се подменя ценностната система.

Демек каузата му е - всеки африканец, който се качи на нещо подобно на лодка в Средиземно море, да бъде "спасяван" - сиреч откарван за доживотно отхванване В харема "Европа". И на 5 мерта от африканския бряг да е - трябва да бъде "спасяван" и откарван в Европа. След време ще кажат, че лодки не са нужни. Всеки, който нагази до колене африокансия бряг, следва да се счита за бежанец, опитващ се да преплува Средиземно море. Същия непременно ще трябва да бъде "спасяван" и откарван в харема.

Това не е човек, а мега-изрод!

Явно вече е медиите е забранено да се казва че извършителя е мюсли, затова тактично и с половин уста само споменават че тоя път не е викал съответните викове.

Някой по-долу се опитал да намекне, че виновен за грозния инцидент е не извършителя, а управляващите в Италия. Не, не са виновни управляващите в Италия. Единствената разлика в ситуацията, ако в Италия управляваха политкоректни импотентни човеченца, щеше да е в това, че на престъплението нямаше да му бъде дадена гласност и вие просто нямаше да научите за него. Справка - хилядите изнасилвания и прочее брутални посегателства в политкоректна Европа.

Бели конци за черни дни. Ама Господ гледа.

Причината, че този африканец не ги е бил всичките е, че е бил достатъчно глупав и не ги е заключил в машината. Успели са да излязат. Ако ги беше заключил вътре нямаше да има време органите на реда да реагират достатъчно бързо и сега щеше да има 50+ мъртви деца.

сега гледах сороската рекламна агенция бтв но там не ни информираха че мюсюлманин е отвлякъл и опитал да убие деца!Според този бозайник от Африка излиза,че всички бозайници от там Европа е длъжна да ги приеме и да плаща за това!

Имигрантите, които доста се различават от местните трудно се интегрират в такова общество. Нахълтали са в него неканени, уж заради по добър живот. Да, могат да получават нелоши заплати, да се хранят и живеят прилично, но са постоянно и ежеминутно дискриминирани от преобладаващите местни. Не могат да си намерят и половинки, местните ги отсвирват и по този въпрос. С течение на времето трупат злоба и омраза към местните, затова и се случват такива ексцесии. Същото се случва и с децата на такива пришълци, които са родени и отраснали в такова чуждо за тях общество.

Безмозъчна черна маймуна!!!

Колкото повече мигранти биват "спасявани", разбирай транспортирани от Средиземно море към Европа, толкова повече ще напират и толкова по-зле ще става. Европа ще се срине и ще загине подобно на ОВЦА нападната от 1000000 кърлежа едновременно. За това по лодките с "мигранти" от централна Африка трябва да се стреля с картечници, колкото и нечовешко да звучи това.

Ако е написано на правилен български език, заглавието би трябвало да гласи "Шофьор отвлече автобус с деца край Милано и го запали.". Толкова ли е трудно д се пише правилно?

Така са натъпкали страната си с цветнокожи,че просто не знаят какво ги чака.

няма нищо по-логично от това, черно лилав мюсел от-майната-си-райна да има италиански паспорт и да живее именно в приказен град като милано. хора като микеланджело, леонардо и хилядите гении на европейската култура са създавали тази изумителната култура и архитктура за да бъде обитавана именно от черно-лилави мюсели. логично е, нали?! но още по-логично е, че приматът си остава примат дори и в най-хубавата цивилизация, създадена от човеци...

и християнин и атеист да е, пак е терористичен акт.

Успешно интегриран, че и с италианско гражданство, познат на полиция, но допуснат да работи с деца. Пълна лудост. Можете ли да си представите, какво щеше да направи, ако не бе извикана полиция? Или какво са преживели децата и учителите?

PEYTSCH

Сбъркал...Дайте му втори шанс...Или трети, ако пак не може..Дайте му защитници-адвокати за да не влези в затвора или в...Средиземно море...

Явно също е нормално и да му поверят и 100-200... деца.

Мулти - култи, толерантност, нови ценности и бла бла....

Privet ot Velika Turtsiya.Slava na Allaha.Poçna se....Vçera v Hollandiya dnes v İtaliya.Koi e sledvaştiyat?

Да живее ЕС ! ГРУХ ГРУХ

Е те тоя НЕГЪР, ако съм родител на някое от децата, стени ще разбия с главата си, но ще стигна до него, ще му извадя очите и ще му ги навра в гъза!!!

Глупак!!!

Не трябва ли да има чисто свидетелство за съдимост, за да работи с деца?

Време е всички африканци, азиатци и т.н. да се връщат обратно.

Негър е. Не скривай страха си чрез религия.

Само още да напиша, че нападенията с нож в Бавария са нараснали, май беше около 300 кратно, през последните години. Защо ли?

дей модераторът, да пуска резняка тук, та даже и с турски букви?? а нас ни резват по еуро-джендърски !

Зад океана е по-зле.

Затвор и бой за такива като тебе , по 100 тояги всеки ден докато станеш нормален .

Прав/а си. Аз не разбирам какво хората разбират под интеграция. Негър, арабин и т.н. като имигрира в Европа си остава негър, арабин и т.н. независимо, че не прави бели. От него не можеш да очакваш да построи Европа.

.....Тази маймуна трябва да получи аслуженато си наказание но по християнски, без да се пролива кръв, за това долната твар се завързва за метален кол, облива се с бензин и клечка кибрит, така изрода получава това което е искал да причини на децата без да се пролива кръв!

Негър е и протестира Салвини.

Броят на жертвите в Нова Зеландия са към 50. Броят на дечицата в този автобус е бил 51. Операции под фалшив флаг. "Гладио"се опитва да предизвика страх и етническа нетърпимост между хората. Разобличителя

Ето затова уважавам Тръмп, единственият трезвомислещ политик в съвременната история!!!

Тогава френският национал Ен отбор по футбол ще е аут от Световно и Европейско...

Си се казва синегалецът или е просто НАКРАТКО името му ?

За съжаление това е мисленето на 99% от мигрантите, които идват от Африка. За тях Европа е виновна за техните страдания. И има логика в това - Европа, САЩ, а и напоследък Русия поддържат марионетни правителства на хора, които ако нямаха военна защита щяха иначе да бъдат набити на кол, докато хората масово измират. Целта е, разбира се, ресурсите на дадена държава. Това е нашето двуличие. И тези хора са бесни на "запада" и искат да му отмъстят. Само, че не са избрали правилния начин. Първо - какво са виновни децата, че определена прослойка от развитите държави богатеят? Второ - не е ли по-добре да се опитат да си оправят тяхната кочинка преди да дойдат в уредения запад и да викат за права, и после за задължения. И трето, но не и на последно място - тоя да беше засилил автобуса към някой от съответните политици, в противен случай никой от "богопомазаните" няма да се стресне!

Виновни са АЛчните африкански маймуни. Или изтребваш негрите - маймуни, както правеше Италия до 1945 г. или тия тръгват да те завземат. Сега, тъй като нямат оръжия, негрите нападат с ИЗМАМА, представяйки се за ""бежанци, мигранти"".. Европейските държави трябва да РАЗЧИСТЯТ Африка от негри, както САЩ разчистиха японците в Хирошима и Нагасаки през 1945 г, с бомби.

Либералите са истинските терористи, те доведоха този и милиони други африканци и азиатци в Европа. Не е далече времето, когато имената на Меркел, и Джесинда, ще бъдат сравнявани с тези на Хитлер и Мусолини.

Това е бъдещето на Европа с тези ненормалници,които навлязоха през границите ни. Ще ни ограбват и убиват,ще убиват и децата ни,няма оправия... А Папата ще им мие краката и ще зове за толерантност,сатанистка история от всякъде!

Бог да пази България!