Шофьор на АТВ загина при изпреварване в Плевенско

Инцидентът е станал на първокласен път в близост до разклон за Долни Дъбник

Обратно в новината

Коментари - Шофьор на АТВ загина при изпреварване в Плевенско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

родна действителност! Простак до простака без всякаква способност да оценят живота като ценност! Важно е да си "начешат крастата"! Проста и зловредна работа!

Единия няма право да се движи по републиканската пътна мрежа, другия обезумял изпреварва при ограничение (предполагам 60км/ч) и разклон! Тази новина трябва да се кръсти - "двама дебили за се засекли на неподходящо място, в неподходящо време - по тъпия е умрял!"

''На място униформените са установили, че нерегистрирано АТВ, управлявано от 59-годишен от Долни Дъбник, внезапно е навлязло в лентата за насрещно движение. При тази маневра отзад го е блъснал изпреварващ го автомобил, шофиран от 36-годишен плевенчанин." Добре, как едновременно внезапно ще навлезеш в лентата за насрещно движение, и в същия момент ще бъдеш изпреварван. По-скоро шофьора на АТВ-то е решил да изпреварва, но не е погледнал отзад и онзи го е ударил. При всички случаи, сам си е виновен. С АТВ по републиканската мрежа си просиш белята! Този човек за съжаление си я е намерил. Жалко за близките му!

Смърт за умрелия. Поучително

Чудна родна действителност.

АТВ-то добре ли е?

АТВ-тата нямат право да се двужат по републиканската мрежа